Yazarlar (2) |
![]() Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
![]() Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
Makale Türü | Özgün Makale |
Makale Alt Türü | Ulusal alan endekslerinde (TR Dizin, ULAKBİM) yayımlanan tam makale |
Dergi Adı | Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) |
Dergi ISSN | 2619-9548 |
Dergi Tarandığı Indeksler | TR DİZİN |
Makale Dili | Türkçe |
Basım Tarihi | 06-2025 |
Cilt No | 8 |
Sayı | 2 |
Sayfalar | 764 / 790 |
Doi Numarası | 10.33083/joghat.2025.525 |
Makale Linki | https://www.researchgate.net/publication/393202354_Cografi_Isaretli_Gastronomik_Urunlerin_Glutensiz_Beslenme_Tarzina_Uygun_Gelistirilmesi_Bati_Karadeniz_Ornegi_The_Adaptation_of_Geographically_Indicated_Gastronomic_Products_to_a_Gluten-Free_Diet_The_ |