img
img
COĞRAFİ İŞARETLİ GASTRONOMİK ÜRÜNLERİN GLÜTENSİZ BESLENME TARZINA UYGUN GELİŞTİRİLMESİ (BATI KARADENİZ ÖRNEĞİ)   
Yazarlar (2)
Arş. Gör. Dr. Demet GÜNER Arş. Gör. Dr. Demet GÜNER
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Hakkı ÇILGINOĞLU Dr. Öğr. Üyesi Hakkı ÇILGINOĞLU
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Ulusal alan endekslerinde (TR Dizin, ULAKBİM) yayımlanan tam makale
Dergi Adı JOURNAL OF GASTRONOMY, HOSPITALITY AND TRAVEL
Dergi ISSN 2619-9548
Dergi Tarandığı Indeksler TR DİZİN
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 06-2025
Cilt No 8
Sayı 2
Sayfalar 764 / 790
Doi Numarası 10.33083/joghat.2025.525
Makale Linki https://doi.org/10.33083/joghat.2025.525