img
img
Kastamonu İli Tosya İlçesinin Gastronomik Ürünlerinin Değerlendirilmesi  
Yazarlar (2)
Oğuz Çam
Dr. Öğr. Üyesi Hakkı ÇILGINOĞLU Dr. Öğr. Üyesi Hakkı ÇILGINOĞLU
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Makale Türü Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
Makale Alt Türü Diğer hakemli uluslararası dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden makale
Dergi Adı ACADEMIC KNOWLEDGE
Dergi ISSN 2667-6362
Dergi Tarandığı Indeksler ESJI
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 06-2025
Cilt No 8
Sayı 1
Sayfalar 1 / 20
Doi Numarası 10.5281/zenodo.15739214
Makale Linki https://dergipark.org.tr/tr/pub/ak/issue/92991/1583868
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Kastamonu İli Tosya İlçesinin Gastronomik Ürünlerinin Değerlendirilmesi

Paylaş