img
img
Organizational Design (Food and Beverage Services Management: Principles and Practices)  
Yazarlar (2)
Öğr. Gör. Alper ÇEVİK Öğr. Gör. Alper ÇEVİK
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Elif Cemre Özaydın
İstanbul Gelişim Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Kitap Adı Food and Beverage Services Management: Principles and Practices
Kitap Türü Kitap Tercümesi
Kitap Alt Türü Alanında yayımlanmış kitap bölümü çevirisi
Kitap Niteliği Diğer uluslararası bilimsel kitap
Kitap Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2023
ISBN 978-625-6429-02-4,
Basıldığı Ülke
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş