img
img
Turkish Molecular Gastronomy Examples and Recipes (Tradition to the Future: Molecular Touches in Turkish Cuisine)  
Yazarlar (2)
Elif Cemre Özaydın
İstanbul Gelişim Üniversitesi, Türkiye
Öğr. Gör. Alper ÇEVİK Öğr. Gör. Alper ÇEVİK
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Kitap Adı Tradition to the Future: Molecular Touches in Turkish Cuisine
Bölüm(ler) Turkish Molecular Gastronomy Examples and Recipes
Kitap Türü Kitap Bölümü
Kitap Alt Türü Alanında uluslararası yayımlanan kitap bölümü
Kitap Niteliği Diğer uluslararası bilimsel kitap
Kitap Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2024
ISBN 978-605-254-948-3
Basıldığı Ülke
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş