img
img
Comparison of vegetarian and omnivorous menus in nutrients, diet quality and environmental impact    
Yazarlar (2)
Dr. Öğr. Üyesi Fatmanur Hümeyra ZENGİN Dr. Öğr. Üyesi Fatmanur Hümeyra ZENGİN
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Tuğba TATAR Dr. Öğr. Üyesi Tuğba TATAR
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı REVISTA DE NUTRICAO-BRAZILIAN JOURNAL OF NUTRITION
Dergi ISSN 1678-9865 Wos Dergi Scopus Dergi
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Dergi Grubu Q4
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 07-2025
Cilt No 38
Sayı 38
Doi Numarası 10.1590/1678-9865202538e230251
Makale Linki https://www.scielo.br/j/rn/a/nQXYMzCKQjNQNNMphZ5Xhhz/?format=pdf&lang=en