Yazarlar (2) |
![]() Bartin University |
![]() Kastamonu Üniversitesi |
Özet |
In this study, which was carried out with the aim of evaluating agricultural and forest product residues and increasing their added value, the evaluation of these wastes in oyster mushroom production was investigated. |
Anahtar Kelimeler |
Kitap Adı | THE FUTURE OF FORESTRY: NON-WOOD FOREST PRODUCTS and SERVICES (Regarding Social, Economics And Politics Aspects) |
Bölüm(ler) | Using Strategies of Various Forest and Agricultural Wastes in the Oyster Mushroom (Pleurotus Ostreatus) Cultivation in Turkey and Supporting Rural Development |
Kitap Türü | Kitap Bölümü |
Kitap Alt Türü | Alanında uluslararası yayınlanan kitap bölümü |
Kitap Niteliği | Diğer uluslararası bilimsel kitap |
Kitap Dili | İngilizce |
Basım Tarihi | 12-2020 |
ISBN | 978-625-7680-19-6 |
Basıldığı Ülke | Türkiye |
Basıldığı Şehir | Ankara |