img
img
Türk Dünyasında Sosyal Gastronomi Potansiyeli: Ortak Mutfak Kültürü ve Toplumsal Dayanışma Perspektifinden Kavramsal Bir Değerlendirme  
Yazarlar (1)
Öğr. Gör. Özge ÖZDEMİR Öğr. Gör. Özge ÖZDEMİR
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Tam Metin Olarak Yayınlanan Tebliğ (Ulusal Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Ulusal Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi
Kongre Tarihi 09-08-2025 /
Basıldığı Ülke Bosna Hersek
Basıldığı Şehir Saraybosna
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş