img
img
Influence of Using Microbial Transglutaminase on the Physicochemical Properties, Volatile Compounds and Free Amino Acid Composition of Pastırma  
Yazarlar (3)
Dr. Öğr. Üyesi Fatma Yağmur HAZAR SUNCAK Dr. Öğr. Üyesi Fatma Yağmur HAZAR SUNCAK
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Güzin Kaban
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Mükerrem Kaya
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayınlanan tam makale
Dergi Adı Applied Sciences
Dergi ISSN 2076-3417 Wos Dergi Scopus Dergi
Dergi Tarandığı Indeksler SCI
Dergi Grubu Q2
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 07-2025
Cilt No 15
Doi Numarası 10.3390/app15147959
Makale Linki https://doi.org/10.3390/app15147959