img
img
Doğu Anadolu Bölgesi'nin Geleneksel Peynirlerinin Üretim Sürecinin İncelenmesi  
Yazarlar (1)
Dr. Öğr. Üyesi Aykut ŞİMŞEK Dr. Öğr. Üyesi Aykut ŞİMŞEK
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Ulusal alan endekslerinde (TR Dizin, ULAKBİM) yayınlanan tam makale
Dergi Adı Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)
Dergi ISSN 2619-9548
Dergi Tarandığı Indeksler TR DİZİN
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 09-2025
Cilt No 8
Sayı 3
Sayfalar 995 / 1003
Makale Linki https://www.joghat.org/
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş