img
img
Smart Food Packaging Films Based on a Poly(lactic acid), Nanomaterials, and a pH Sensitive Dye  
Yazarlar (3)
Dr. Öğr. Üyesi Senem YETGİN Dr. Öğr. Üyesi Senem YETGİN
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Melike Ağırsaygın
Doç. Dr. İdris YAZGAN Doç. Dr. İdris YAZGAN
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayınlanan tam makale
Dergi Adı Processes
Dergi ISSN 2227-9717 Wos Dergi Scopus Dergi
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Dergi Grubu Q3
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 04-2025
Cilt No 13
Sayı 4
Sayfalar 1105 / 1118
Doi Numarası 10.3390/pr13041105
Makale Linki https://doi.org/10.3390/pr13041105
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Smart Food Packaging Films Based on a Poly(lactic acid), Nanomaterials, and a pH Sensitive Dye

Paylaş