img
img
Influences of Chloride Salts on Enzymatic Activity, Lipid Oxidation and Volatile Compounds of Reduced-Sodium Salt Pastırma  
Yazarlar (5)
Barış Yalınkılıç
Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Fatma Yağmur HAZAR SUNCAK Dr. Öğr. Üyesi Fatma Yağmur HAZAR SUNCAK
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Güzin Kaban
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Muhammet İrfan Aksu
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Mükerrem Kaya
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayınlanan tam makale
Dergi Adı Applied Sciences
Dergi ISSN 2076-3417 Wos Dergi Scopus Dergi
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Dergi Grubu Q2
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 09-2025
Cilt No 15
Doi Numarası 10.3390/app151910390
Makale Linki https://doi.org/10.3390/app151910390