img
img
Yapay Zekâ Perspektifinden Kastamonu Mutfağı: Coğrafi İşaretli Ürünlerin Dünya Mutfaklarıyla Karşılaştırması (Yapay Zeka ile İşletme Alanında Güncel Gelişmeler)  
Yazarlar (2)
Muhammed Kınalı
Doç. Dr. Serkan ÇALIŞKAN Doç. Dr. Serkan ÇALIŞKAN
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Kitap Adı Yapay Zeka ile İşletme Alanında Güncel Gelişmeler
Bölüm(ler) Yapay Zekâ Perspektifinden Kastamonu Mutfağı: Coğrafi İşaretli Ürünlerin Dünya Mutfaklarıyla Karşılaştırması
Kitap Türü Kitap Bölümü
Kitap Alt Türü Alanında uluslararası yayınlanan kitap bölümü
Kitap Niteliği Diğer uluslararası bilimsel kitap
Kitap Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2025
ISBN 978-625-5646-35-4
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Gaziantep
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş