img
img
Anadolu’nun Kadim Tahılları: Kültürel Miras, Gastronomi Turizmi ve Sürdürülebilir Gelecek  
Yazarlar (2)
Elif Cemre Özaydın
İstanbul Gelişim Üniversitesi, Türkiye
Öğr. Gör. Alper ÇEVİK Öğr. Gör. Alper ÇEVİK
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Tam Metin Olarak Yayınlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı 7. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Kongresi
Kongre Tarihi 21-05-2025 / 25-05-2025
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş