img
img
Impact of Correlated Color Temperature on Red Meat Color Assessment via Image Processing Systems  
Yazarlar (2)
Dr. Öğr. Üyesi Alper GÜNGÖREN Dr. Öğr. Üyesi Alper GÜNGÖREN
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Gülşah GÜNGÖREN Dr. Öğr. Üyesi Gülşah GÜNGÖREN
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayınlanan tam makale
Dergi Adı Journal of Food Science
Dergi ISSN 0022-1147 Wos Dergi Scopus Dergi
Dergi Tarandığı Indeksler SCOPUS, SCI-Exp
Dergi Grubu Q2
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 11-2025
Cilt No 90
Sayı 11
Doi Numarası 10.1111/1750-3841.70660
Makale Linki https://doi.org/10.1111/1750-3841.70660