img
img
Microbiological, biochemical and sensory properties of white cheese collected from Kastamonu region  
Yazarlar (2)
Salem Eljagmanı
Prof. Dr. Ergin Murat ALTUNER Prof. Dr. Ergin Murat ALTUNER
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı EurasianBioChem 2019
Kongre Tarihi 28-06-2019 / 29-06-2019
Basıldığı Ülke
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş