Yazarlar (5) |
![]() |
![]() |
![]() Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
![]() Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
![]() |
Özet |
Turkey has great mushroom-producing potential due to environmental conditions. It is a popular natural food in Turkey. This article review presents scientific information on trace element (Cu, Cd, Zn, Pb, Mn, Fe, Cr, Ni). The studies included 17 species which collected from several regions in Turkey. The lowest Cu levels obtained was in Rhizopogon... |
Anahtar Kelimeler |
Makale Türü | Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) |
Makale Alt Türü | Diğer hakemli uluslararası dergilerde yayınlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden makale |
Dergi Adı | World Journal of Pharmaceutical Research |
Dergi ISSN | 2277– 7105 |
Makale Dili | İngilizce |
Basım Tarihi | 02-2019 |
Makale Linki | https://www.wjpr.net/abstract_file/11819 |