img
img
TRACE ELEMENTS CONCENTRATIONS IN TURKEY SPECIES OF WILD GROWING EDIBLE MUSHROOMS: A REVIEW   
Yazarlar (5)
Mansor Sileman Mustafa Bofaris
Kutaiba Ibrahin Alzand
Prof. Dr. Sabri ÜNAL Prof. Dr. Sabri ÜNAL
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Mertcan KARADENİZ Dr. Öğr. Üyesi Mertcan KARADENİZ
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Mansour S. M. Bartouh
Devamını Göster
Özet
Turkey has great mushroom-producing potential due to environmental conditions. It is a popular natural food in Turkey. This article review presents scientific information on trace element (Cu, Cd, Zn, Pb, Mn, Fe, Cr, Ni). The studies included 17 species which collected from several regions in Turkey. The lowest Cu levels obtained was in Rhizopogon...
Anahtar Kelimeler
Makale Türü Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
Makale Alt Türü Diğer hakemli uluslararası dergilerde yayınlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden makale
Dergi Adı World Journal of Pharmaceutical Research
Dergi ISSN 2277– 7105
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 02-2019
Makale Linki https://www.wjpr.net/abstract_file/11819
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş