img
img
AMINO ACID COMPOSITION AND ANTIOXIDANT PROPERTIES OF FIVE EDIBLE MUSHROOM SPECIES FROM KASTAMONU, TURKEY   
Yazarlar (4)
Doç. Dr. Temel Kan BAKIR Doç. Dr. Temel Kan BAKIR
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Mansor Boufars
Dr. Öğr. Üyesi Mertcan KARADENİZ Dr. Öğr. Üyesi Mertcan KARADENİZ
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Sabri ÜNAL Prof. Dr. Sabri ÜNAL
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Özet
Background: Hydnum repandum, Cantharellus cibarius, Ramaria fennica, Boletus edulis, and Craterellus cornucopioides are all wild edible mushroom species from the Kastamonu province. The aim of this study was to investigate antioxidant properties and amino acid contents of these mushrooms. Materials and Methods: The mushrooms were analyzed for their...
Anahtar Kelimeler
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli uluslarası dergilerde yayınlanan tam makale
Dergi Adı African Journal of Traditional, Complementary and Alternative medicines
Dergi ISSN 0189-6016 Wos Dergi Scopus Dergi
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 03-2018
Cilt No 15
Sayı 2
Sayfalar 80 / 87
Doi Numarası 10.21010/ajtcam.v15i2.10
Makale Linki http://journals.sfu.ca/africanem/index.php/ajtcam/article/view/5012/3096