img
AMINO ACID COMPOSITION AND ANTIOXIDANT PROPERTIES OF FIVE EDIBLE MUSHROOM SPECIES FROM KASTAMONU, TURKEY  
Yazarlar
Doç. Dr. Temel Kan BAKIR
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Mansor Boufars
Dr. Öğr. Üyesi Mertcan KARADENİZ
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Sabri ÜNAL
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli uluslarası dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı African Journal of Traditional, Complementary and Alternative medicines
Dergi ISSN 0189-6016
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 03-2018
Cilt No 15
Sayı 2
Sayfalar 80 / 87
Doi Numarası 10.21010/ajtcam.v15i2.10
Makale Linki http://journals.sfu.ca/africanem/index.php/ajtcam/article/view/5012/3096