Yazarlar |
Khawla Omran Mohamed Sharif
|
Dr. Öğr. Üyesi Enis Fuat TÜFEKCİ
Türkiye |
Buket Ustaoğlu
|
Prof. Dr. Yasemin ÇELİK ALTUNOĞLU
Türkiye |
Gökhan Zengin
Türkiye |
E.J. Llorent-Martínez
|
Dr. Öğr. Üyesi Kerim GÜNEY
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
Prof. Dr. Mehmet Cengiz BALOĞLU
Türkiye |
Makale Türü | Özgün Makale |
Makale Alt Türü | SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale |
Dergi Adı | Food Bioscience |
Dergi ISSN | 2212-4292 |
Dergi Tarandığı Indeksler | SCI-Expanded |
Dergi Grubu | Q2 |
Makale Dili | İngilizce |
Basım Tarihi | 03-2021 |
Cilt No | 41 |
Sayfalar | 101005 / 101016 |
Doi Numarası | 10.1016/j.fbio.2021.101005 |
Makale Linki | http://dx.doi.org/10.1016/j.fbio.2021.101005 |