img
Türk Mutfak Kültüründe Toprak Güveçler ve Et-Et Ürünlerinde Kullanımı   
Yazarlar
Doç. Dr. Firdevs Müjde GÖKBEL YAVUZOĞLU Doç. Dr. Firdevs Müjde GÖKBEL YAVUZOĞLU
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli uluslarası dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı INTERNATIONAL SOCIAL SCIENCES STUDIES JOURNAL
Dergi ISSN 2587-1587
Dergi Tarandığı Indeksler Eurasian Scientific Journal Index (ESJI), ResearchBible (Academic Resource Index) , Directory of Research Journals Indexing (DRJI) , SOBİAD Atıf Dizini, Scientific Indexing Services (SIS), Root Society for Indexing and Impact Factor Service, Active Search Results Engineer (ASR), I2OR Indexing Services & Evaluation of Publication Impact Factor (PIF).
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 12-2023
Cilt No 9
Sayı 118
Sayfalar 9879 / 9886
Doi Numarası 10.29228/sssj.74139
Makale Linki https://sssjournal.com/?mod=makale_tr_ozet&makale_id=74139
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Türk Mutfak Kültüründe Toprak Güveçler ve Et-Et Ürünlerinde Kullanımı

Paylaş