img
YÖRESEL YİYECEK-İÇECEKLERİN ÇEVRİM İÇİ PAZARLANMASI: TRENDYOL, HEPSİBURADA VE N11 ÖRNEĞİ (ONLINE MARKETING OF LOCAL FOODS AND DRINKS: THE CASE OF TRENDYOL, HEPSİBURADA AND N11)   
Yazarlar
Öğr. Gör. Elif ASLAN
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Düriye Bozok
Balıkesir Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Ulusal alan endekslerinde (TR Dizin, ULAKBİM) yayımlanan tam makale
Dergi Adı Journal of Gastronomy Hospitality and Travel - JOGHAT
Dergi ISSN 2619-9548
Dergi Tarandığı Indeksler TR DİZİN
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 06-2023
Cilt No 6
Sayı 2
Sayfalar 767 / 779
Doi Numarası 10.33083/joghat.2023.299
Makale Linki http://dx.doi.org/10.33083/joghat.2023.299