img
Basınçlı Tencerede Pişirme Usulü (Düdüklü Tencere) (GASTRONOMİ SÖZLÜĞÜ A dan Z ye)  
Yazarlar
Öğr. Gör. Elif ASLAN
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Kitap Adı GASTRONOMİ SÖZLÜĞÜ A dan Z ye
Bölüm(ler) Basınçlı Tencerede Pişirme Usulü (Düdüklü Tencere)
Kitap Türü Kitap Bölümü
Kitap Alt Türü Alanında ulusal yayımlanan kitap bölümü
Kitap Niteliği Alanında tanınmış ulusal bir yayınevince basılan bilimsel kitap
Kitap Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2020
ISBN 978-605-254-253-8
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Ankara
Atıf Sayıları

Paylaş