img
Türk Mutfağının Lezzetli Mirası: Turşunun Kültürel, Beslenme ve Pazarlama Yönleri (SOSYAL, İNSAN VE İDARİ BİLİMLERDE GÜNCEL YAKLAŞIMLAR 1)  
Yazarlar
Öğr. Gör. Elif ASLAN
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Kitap Adı SOSYAL, İNSAN VE İDARİ BİLİMLERDE GÜNCEL YAKLAŞIMLAR 1
Bölüm(ler) Türk Mutfağının Lezzetli Mirası: Turşunun Kültürel, Beslenme ve Pazarlama Yönleri
Kitap Türü Kitap Bölümü
Kitap Alt Türü Alanında uluslararası yayımlanan kitap bölümü
Kitap Niteliği Diğer uluslararası bilimsel kitap
Kitap Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2023
ISBN 978-625-6507-72-2
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir İzmir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş