img
Pirinç Çeşitleri ve Pilav Pişirme Metodları (Mutfak Sanatı Kavramlar, İlkeler ve Uygulamalar)  
Yazarlar
Serkan Şengül
Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Türkiye
Erol Taşkın
Kilis 7 Aralık Üniversitesi, Türkiye
Öğr. Gör. Elif ASLAN
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Kitap Adı Mutfak Sanatı Kavramlar, İlkeler ve Uygulamalar
Bölüm(ler) Pirinç Çeşitleri ve Pilav Pişirme Metodları
Kitap Türü Kitap Bölümü
Kitap Alt Türü Alanında uluslararası yayımlanan kitap bölümü
Kitap Niteliği Diğer uluslararası bilimsel kitap
Kitap Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2020
ISBN 9786052542217
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Ankara
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş