img
Türk Mutfak Kültüründe Ürün Çeşitlendirmesinin Rolü: Siyez Buğdayı Örneği  
Yazarlar
Öğr. Gör. Elif ASLAN
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı 4. Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi
Kongre Tarihi 11-11-2022 /
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Muğla
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş