img
Mutfak Çalışanlarının Organik Gıdaya Bakış Açısı ve Kullanım Durumu  
Yazarlar
Aylin Akoğlu
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Türkiye
Öğr. Gör. Elif ASLAN
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Tam Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı International Conference on Food, Nutrition and Dietetics, Gastronomy (FONGAR)
Kongre Tarihi 28-11-2018 / 30-11-2018
Basıldığı Ülke
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş