Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümlerinin Azerbaycandaki Etkinlikleri
Doç. Dr. Güler DEMİR
Bu yazıda, Hacettepe Üniversitesi ile Kastamonu Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi bölümlerini temsilen öğretim elemanlarının ortaklaşa Azerbeycan Bakü'de 21-23 Nisan 2016 tarihleri arasında üç ayrı üniversitede gerçekleştirdikleri çeşitli etkinlikler hakkında bilgi verilmektedir. Türkiye ile Azerbeycan arasında bilimsel, sosyal ve kültürel bağlamda gelişen ortak sinerjinin adımları sayılabilecek bu etkinlikler Kafkas Üniversitesi, Azerbaycan Milli Bilimler Akademisi Bakü Devlet Üniversitesi Kütüphane ve Enformasyon Fakültesi ve Azerbaycan Devlet Medeniyet ve İnce Sanat Üniversitesi'nde gerçekleştirilmiştir.
Makale Türü Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
Makale Alt Türü ESCI dergilerinde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden makale
Dergi Adı Türk Kütüphaneciliği
Dergi Tarandığı Indeksler ESCI: Emerging Sources Citation Index