Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
Unis İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör. Dr.
Öğr. Gör.
Arş. Gör. Dr.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 24492 kayıt
Use of chestnut propolis extract produced by maseration, reflux and ultrasound-assisted extraction methods in different food models: Effect on physicochemıcal, sensory and bioactive properties
DOI
Şenol, S.,
HENDEK-ERTOP, M.
(2024) "
Use of chestnut propolis extract produced by maseration, reflux and ultrasound-assisted extraction methods in different food models: Effect on physicochemıcal, sensory and bioactive properties
",
Food and Health
, 10 (1) pp. 22-39
[TR Dizin]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-15953">
Şenol, S.,
HENDEK-ERTOP, M.
(2024) "
Use of chestnut propolis extract produced by maseration, reflux and ultrasound-assisted extraction methods in different food models: Effect on physicochemıcal, sensory and bioactive properties
",
Food and Health
, 10 (1) pp. 22-39
[TR Dizin]
DOI
Şenol, S.,
HENDEK-ERTOP, M.
(2024) "
Use of chestnut propolis extract produced by maseration, reflux and ultrasound-assisted extraction methods in different food models: Effect on physicochemıcal, sensory and bioactive properties
",
Food and Health
, 10 (1) pp. 22-39
[TR Dizin]
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2024
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Food and Health
Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Kullanımı ile Ekmeğin Fenolik Madde İçeriğinin Zenginleştirilmesi
DOI
Burnaz, N.A.,
HENDEK-ERTOP, M.
, Karataş, Ş.M. (2018) "
Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Kullanımı ile Ekmeğin Fenolik Madde İçeriğinin Zenginleştirilmesi
",
GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
, 43 (2) pp. 240-249
[TR Dizin]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-15954">
Burnaz, N.A.,
HENDEK-ERTOP, M.
, Karataş, Ş.M. (2018) "
Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Kullanımı ile Ekmeğin Fenolik Madde İçeriğinin Zenginleştirilmesi
",
GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
, 43 (2) pp. 240-249
[TR Dizin]
DOI
Burnaz, N.A.,
HENDEK-ERTOP, M.
, Karataş, Ş.M. (2018) "
Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Kullanımı ile Ekmeğin Fenolik Madde İçeriğinin Zenginleştirilmesi
",
GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
, 43 (2) pp. 240-249
[TR Dizin]
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2018
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
SİYEZ KEPEĞİ EKŞİ HAMUR OPTİMİZASYONUNUN EKMEĞİN KALİTE VE BİYOAKTİF NİTELİKLERİ ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ
DOI
Örü, F.,
HENDEK-ERTOP, M.
(2023) "
SİYEZ KEPEĞİ EKŞİ HAMUR OPTİMİZASYONUNUN EKMEĞİN KALİTE VE BİYOAKTİF NİTELİKLERİ ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ
",
Association of Food Technology, Turkey
, 48 (1) pp. 209-226
[TR Dizin]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-15955">
Örü, F.,
HENDEK-ERTOP, M.
(2023) "
SİYEZ KEPEĞİ EKŞİ HAMUR OPTİMİZASYONUNUN EKMEĞİN KALİTE VE BİYOAKTİF NİTELİKLERİ ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ
",
Association of Food Technology, Turkey
, 48 (1) pp. 209-226
[TR Dizin]
DOI
Örü, F.,
HENDEK-ERTOP, M.
(2023) "
SİYEZ KEPEĞİ EKŞİ HAMUR OPTİMİZASYONUNUN EKMEĞİN KALİTE VE BİYOAKTİF NİTELİKLERİ ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ
",
Association of Food Technology, Turkey
, 48 (1) pp. 209-226
[TR Dizin]
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Association of Food Technology, Turkey
SİYEZ (Triticum monococcum) VE BUĞDAY (Triticum aestivum) UNU İÇERİKLİ YAŞ TARHANA İLE ÜRETİLEN ÇÖREKLERİN BİYOAKTİF, FİZİKOKİMYASAL, DUYUSAL VE RAF ÖMRÜ KALİTE PARAMETRELERİNİN İNCELENMESİ
DOI
Şahin, B.,
HENDEK-ERTOP, M.
(2023) "
SİYEZ (Triticum monococcum) VE BUĞDAY (Triticum aestivum) UNU İÇERİKLİ YAŞ TARHANA İLE ÜRETİLEN ÇÖREKLERİN BİYOAKTİF, FİZİKOKİMYASAL, DUYUSAL VE RAF ÖMRÜ KALİTE PARAMETRELERİNİN İNCELENMESİ
",
Association of Food Technology, Turkey
, 48 (4) pp. 698-714
[TR Dizin]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-15956">
Şahin, B.,
HENDEK-ERTOP, M.
(2023) "
SİYEZ (Triticum monococcum) VE BUĞDAY (Triticum aestivum) UNU İÇERİKLİ YAŞ TARHANA İLE ÜRETİLEN ÇÖREKLERİN BİYOAKTİF, FİZİKOKİMYASAL, DUYUSAL VE RAF ÖMRÜ KALİTE PARAMETRELERİNİN İNCELENMESİ
",
Association of Food Technology, Turkey
, 48 (4) pp. 698-714
[TR Dizin]
DOI
Şahin, B.,
HENDEK-ERTOP, M.
(2023) "
SİYEZ (Triticum monococcum) VE BUĞDAY (Triticum aestivum) UNU İÇERİKLİ YAŞ TARHANA İLE ÜRETİLEN ÇÖREKLERİN BİYOAKTİF, FİZİKOKİMYASAL, DUYUSAL VE RAF ÖMRÜ KALİTE PARAMETRELERİNİN İNCELENMESİ
",
Association of Food Technology, Turkey
, 48 (4) pp. 698-714
[TR Dizin]
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Association of Food Technology, Turkey
Kastamonuda Üretilen Siyez Buğdayının (Triticum monococcum) Bazı Kimyasal ve Fiziksel Özellikleri
DOI
Han, Ş.,
HENDEK-ERTOP, M.
(2022) "
Kastamonuda Üretilen Siyez Buğdayının (Triticum monococcum) Bazı Kimyasal ve Fiziksel Özellikleri
",
Akademik Gida
, (1) pp. 63-70
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-15957">
Han, Ş.,
HENDEK-ERTOP, M.
(2022) "
Kastamonuda Üretilen Siyez Buğdayının (Triticum monococcum) Bazı Kimyasal ve Fiziksel Özellikleri
",
Akademik Gida
, (1) pp. 63-70
DOI
Han, Ş.,
HENDEK-ERTOP, M.
(2022) "
Kastamonuda Üretilen Siyez Buğdayının (Triticum monococcum) Bazı Kimyasal ve Fiziksel Özellikleri
",
Akademik Gida
, (1) pp. 63-70
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Akademik Gida
Quality Properties of Wheat Breads Incorporated with Dried Sourdoughs Produced with Different Fermentation and Drying Methods
DOI
HENDEK-ERTOP, M.
, Karataş, Ş.M., Yılmaz, F., Baltacı, C., Gündoğdu, A. (2018) "
Quality Properties of Wheat Breads Incorporated with Dried Sourdoughs Produced with Different Fermentation and Drying Methods
",
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH
, 24 (6) pp. 971-980
[SCI Expanded]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-15958">
HENDEK-ERTOP, M.
, Karataş, Ş.M., Yılmaz, F., Baltacı, C., Gündoğdu, A. (2018) "
Quality Properties of Wheat Breads Incorporated with Dried Sourdoughs Produced with Different Fermentation and Drying Methods
",
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH
, 24 (6) pp. 971-980
[SCI Expanded]
DOI
HENDEK-ERTOP, M.
, Karataş, Ş.M., Yılmaz, F., Baltacı, C., Gündoğdu, A. (2018) "
Quality Properties of Wheat Breads Incorporated with Dried Sourdoughs Produced with Different Fermentation and Drying Methods
",
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH
, 24 (6) pp. 971-980
[SCI Expanded]
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2018
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH
Çam (Pinus spp.) Türlerinin ve Fraksiyonlarının Gıda Takviyesi ve Tıbbi Bitki Olarak Kullanım Olanakları
DOI
HENDEK-ERTOP, M.
, İncemehmetoğlu, E. (2022) "
Çam (Pinus spp.) Türlerinin ve Fraksiyonlarının Gıda Takviyesi ve Tıbbi Bitki Olarak Kullanım Olanakları
",
Journal of the Institute of Science and Technology
, 12 (1) pp. 266-278
[TR Dizin]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-15959">
HENDEK-ERTOP, M.
, İncemehmetoğlu, E. (2022) "
Çam (Pinus spp.) Türlerinin ve Fraksiyonlarının Gıda Takviyesi ve Tıbbi Bitki Olarak Kullanım Olanakları
",
Journal of the Institute of Science and Technology
, 12 (1) pp. 266-278
[TR Dizin]
DOI
HENDEK-ERTOP, M.
, İncemehmetoğlu, E. (2022) "
Çam (Pinus spp.) Türlerinin ve Fraksiyonlarının Gıda Takviyesi ve Tıbbi Bitki Olarak Kullanım Olanakları
",
Journal of the Institute of Science and Technology
, 12 (1) pp. 266-278
[TR Dizin]
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2022
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Journal of the Institute of Science and Technology
Physicochemical, textural and microbiological properties of optimised wheat bread formulations as affected by differently fermented sourdough
Link
DOI
Hayta, M.,
HENDEK-ERTOP, M.
(2019) "
Physicochemical, textural and microbiological properties of optimised wheat bread formulations as affected by differently fermented sourdough
",
QUALITY ASSURANCE AND SAFETY OF CROPS & FOODS
, 11 (3) pp. 283-293
[SCI Expanded]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-15960">
Hayta, M.,
HENDEK-ERTOP, M.
(2019) "
Physicochemical, textural and microbiological properties of optimised wheat bread formulations as affected by differently fermented sourdough
",
QUALITY ASSURANCE AND SAFETY OF CROPS & FOODS
, 11 (3) pp. 283-293
[SCI Expanded]
Link
DOI
Hayta, M.,
HENDEK-ERTOP, M.
(2019) "
Physicochemical, textural and microbiological properties of optimised wheat bread formulations as affected by differently fermented sourdough
",
QUALITY ASSURANCE AND SAFETY OF CROPS & FOODS
, 11 (3) pp. 283-293
[SCI Expanded]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2019
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
QUALITY ASSURANCE AND SAFETY OF CROPS & FOODS
Phytic acid content and in-vitro digestibility of several cereal and legume types treated with different processes
DOI
Bektaş, M.,
HENDEK-ERTOP, M.
(2021) "
Phytic acid content and in-vitro digestibility of several cereal and legume types treated with different processes
",
UKRAINIAN FOOD JOURNAL
, 10 (3) pp. 507-523
[ESCI]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-15961">
Bektaş, M.,
HENDEK-ERTOP, M.
(2021) "
Phytic acid content and in-vitro digestibility of several cereal and legume types treated with different processes
",
UKRAINIAN FOOD JOURNAL
, 10 (3) pp. 507-523
[ESCI]
DOI
Bektaş, M.,
HENDEK-ERTOP, M.
(2021) "
Phytic acid content and in-vitro digestibility of several cereal and legume types treated with different processes
",
UKRAINIAN FOOD JOURNAL
, 10 (3) pp. 507-523
[ESCI]
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
UKRAINIAN FOOD JOURNAL
Assessment of nutritional and bioactive properties for gluten-free tarhana containing various legumes and cereals
Link
DOI
Atasoy, R.,
HENDEK-ERTOP, M.
(2021) "
Assessment of nutritional and bioactive properties for gluten-free tarhana containing various legumes and cereals
",
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
, 45 (7)
[SCI Expanded]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-15962">
Atasoy, R.,
HENDEK-ERTOP, M.
(2021) "
Assessment of nutritional and bioactive properties for gluten-free tarhana containing various legumes and cereals
",
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
, 45 (7)
[SCI Expanded]
Link
DOI
Atasoy, R.,
HENDEK-ERTOP, M.
(2021) "
Assessment of nutritional and bioactive properties for gluten-free tarhana containing various legumes and cereals
",
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
, 45 (7)
[SCI Expanded]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
SİYEZ VE EKMEKLİK BUĞDAY KEPEĞİNİN EKŞİ HAMUR ÜRETİMİNDE KULLANIM OLANAĞININ DEĞERLENDİRİLMESİ
DOI
Örü, F.,
HENDEK-ERTOP, M.
(2021) "
SİYEZ VE EKMEKLİK BUĞDAY KEPEĞİNİN EKŞİ HAMUR ÜRETİMİNDE KULLANIM OLANAĞININ DEĞERLENDİRİLMESİ
",
GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
, 46 (2) pp. 396-407
[TR Dizin]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-15963">
Örü, F.,
HENDEK-ERTOP, M.
(2021) "
SİYEZ VE EKMEKLİK BUĞDAY KEPEĞİNİN EKŞİ HAMUR ÜRETİMİNDE KULLANIM OLANAĞININ DEĞERLENDİRİLMESİ
",
GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
, 46 (2) pp. 396-407
[TR Dizin]
DOI
Örü, F.,
HENDEK-ERTOP, M.
(2021) "
SİYEZ VE EKMEKLİK BUĞDAY KEPEĞİNİN EKŞİ HAMUR ÜRETİMİNDE KULLANIM OLANAĞININ DEĞERLENDİRİLMESİ
",
GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
, 46 (2) pp. 396-407
[TR Dizin]
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
Effect of cereals milling on the contents of phytic acid and digestibility of minerals and protein
DOI
HENDEK-ERTOP, M.
, Bektaş, M., Atasoy, R. (2020) "
Effect of cereals milling on the contents of phytic acid and digestibility of minerals and protein
",
UKRAINIAN FOOD JOURNAL
, 9 (1) pp. 136-147
[ESCI]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-15964">
HENDEK-ERTOP, M.
, Bektaş, M., Atasoy, R. (2020) "
Effect of cereals milling on the contents of phytic acid and digestibility of minerals and protein
",
UKRAINIAN FOOD JOURNAL
, 9 (1) pp. 136-147
[ESCI]
DOI
HENDEK-ERTOP, M.
, Bektaş, M., Atasoy, R. (2020) "
Effect of cereals milling on the contents of phytic acid and digestibility of minerals and protein
",
UKRAINIAN FOOD JOURNAL
, 9 (1) pp. 136-147
[ESCI]
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
UKRAINIAN FOOD JOURNAL
SÜT TOZU KATKISININ EKMEK KALİTE ÖZELLİKLERİ VE İŞLEVSELLİĞİ ÜZERİNE ETKİSİ
Link
DOI
Burnaz, N.A.,
HENDEK-ERTOP, M.
(2020) "
SÜT TOZU KATKISININ EKMEK KALİTE ÖZELLİKLERİ VE İŞLEVSELLİĞİ ÜZERİNE ETKİSİ
",
GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
, 45 (2) pp. 193-203
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-15965">
Burnaz, N.A.,
HENDEK-ERTOP, M.
(2020) "
SÜT TOZU KATKISININ EKMEK KALİTE ÖZELLİKLERİ VE İŞLEVSELLİĞİ ÜZERİNE ETKİSİ
",
GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
, 45 (2) pp. 193-203
[TR Dizin]
Link
DOI
Burnaz, N.A.,
HENDEK-ERTOP, M.
(2020) "
SÜT TOZU KATKISININ EKMEK KALİTE ÖZELLİKLERİ VE İŞLEVSELLİĞİ ÜZERİNE ETKİSİ
",
GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
, 45 (2) pp. 193-203
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
Evaluation of microtextural properties of sourdough wheat bread obtained from optimized formulation using scanning electron microscopy and image analysis during shelf life
Link
DOI
Hayta, M.,
HENDEK-ERTOP, M.
(2018) "
Evaluation of microtextural properties of sourdough wheat bread obtained from optimized formulation using scanning electron microscopy and image analysis during shelf life
",
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE
, 55 (1) pp. 1-9
[SCI Expanded]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-15966">
Hayta, M.,
HENDEK-ERTOP, M.
(2018) "
Evaluation of microtextural properties of sourdough wheat bread obtained from optimized formulation using scanning electron microscopy and image analysis during shelf life
",
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE
, 55 (1) pp. 1-9
[SCI Expanded]
Link
DOI
Hayta, M.,
HENDEK-ERTOP, M.
(2018) "
Evaluation of microtextural properties of sourdough wheat bread obtained from optimized formulation using scanning electron microscopy and image analysis during shelf life
",
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE
, 55 (1) pp. 1-9
[SCI Expanded]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2018
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE
Comparison of Physicochemical Attributes of Einkorn Wheat (Triticum monococcum) and Durum Wheat (Triticum durum) and Evaluation of Morphological Properties Using Scanning Electron Microscopy and Image Analysis
Link
DOI
HENDEK-ERTOP, M.
, Atasoy, R. (2019) "
Comparison of Physicochemical Attributes of Einkorn Wheat (Triticum monococcum) and Durum Wheat (Triticum durum) and Evaluation of Morphological Properties Using Scanning Electron Microscopy and Image Analysis
",
Tarim Bilimleri Dergisi-Journal of Agricultural Sciences
, 25 (1) pp. 93-99
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-15967">
HENDEK-ERTOP, M.
, Atasoy, R. (2019) "
Comparison of Physicochemical Attributes of Einkorn Wheat (Triticum monococcum) and Durum Wheat (Triticum durum) and Evaluation of Morphological Properties Using Scanning Electron Microscopy and Image Analysis
",
Tarim Bilimleri Dergisi-Journal of Agricultural Sciences
, 25 (1) pp. 93-99
Link
DOI
HENDEK-ERTOP, M.
, Atasoy, R. (2019) "
Comparison of Physicochemical Attributes of Einkorn Wheat (Triticum monococcum) and Durum Wheat (Triticum durum) and Evaluation of Morphological Properties Using Scanning Electron Microscopy and Image Analysis
",
Tarim Bilimleri Dergisi-Journal of Agricultural Sciences
, 25 (1) pp. 93-99
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2019
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Tarim Bilimleri Dergisi-Journal of Agricultural Sciences
Evaluation of taro [Colocasia Esculenta L. Schott] flour as a hydrocolloid on the physicochemical, rheological, and sensorial properties of milk pudding
Link
DOI
HENDEK-ERTOP, M.
, Atasoy, R., Akın, Ş.S. (2019) "
Evaluation of taro [Colocasia Esculenta L. Schott] flour as a hydrocolloid on the physicochemical, rheological, and sensorial properties of milk pudding
",
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
, 43 (10)
[SCI Expanded]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-15968">
HENDEK-ERTOP, M.
, Atasoy, R., Akın, Ş.S. (2019) "
Evaluation of taro [Colocasia Esculenta L. Schott] flour as a hydrocolloid on the physicochemical, rheological, and sensorial properties of milk pudding
",
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
, 43 (10)
[SCI Expanded]
Link
DOI
HENDEK-ERTOP, M.
, Atasoy, R., Akın, Ş.S. (2019) "
Evaluation of taro [Colocasia Esculenta L. Schott] flour as a hydrocolloid on the physicochemical, rheological, and sensorial properties of milk pudding
",
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
, 43 (10)
[SCI Expanded]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2019
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
Comparison of industrial and homemade bulgur produced from einkorn wheat (Triticum monococcum) and durum wheat (Triticum durum): Physicochemical, nutritional and microtextural properties
Link
DOI
HENDEK-ERTOP, M.
(2019) "
Comparison of industrial and homemade bulgur produced from einkorn wheat (Triticum monococcum) and durum wheat (Triticum durum): Physicochemical, nutritional and microtextural properties
",
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
, 43 (2) p. 13863
[SCI Expanded]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-15969">
HENDEK-ERTOP, M.
(2019) "
Comparison of industrial and homemade bulgur produced from einkorn wheat (Triticum monococcum) and durum wheat (Triticum durum): Physicochemical, nutritional and microtextural properties
",
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
, 43 (2) p. 13863
[SCI Expanded]
Link
DOI
HENDEK-ERTOP, M.
(2019) "
Comparison of industrial and homemade bulgur produced from einkorn wheat (Triticum monococcum) and durum wheat (Triticum durum): Physicochemical, nutritional and microtextural properties
",
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
, 43 (2) p. 13863
[SCI Expanded]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2019
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
FARKLI TAHIL VE BAKLİYAT UNLARI İLE ÜRETİLEN TARHANALARIN FİZİKOKİMYASAL, REOLOJİK VE DUYUSAL NİTELİKLERİ
Link
DOI
HENDEK-ERTOP, M.
, Atasoy, R. (2019) "
FARKLI TAHIL VE BAKLİYAT UNLARI İLE ÜRETİLEN TARHANALARIN FİZİKOKİMYASAL, REOLOJİK VE DUYUSAL NİTELİKLERİ
",
GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
, 44 (5) pp. 781-793
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-15970">
HENDEK-ERTOP, M.
, Atasoy, R. (2019) "
FARKLI TAHIL VE BAKLİYAT UNLARI İLE ÜRETİLEN TARHANALARIN FİZİKOKİMYASAL, REOLOJİK VE DUYUSAL NİTELİKLERİ
",
GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
, 44 (5) pp. 781-793
[TR Dizin]
Link
DOI
HENDEK-ERTOP, M.
, Atasoy, R. (2019) "
FARKLI TAHIL VE BAKLİYAT UNLARI İLE ÜRETİLEN TARHANALARIN FİZİKOKİMYASAL, REOLOJİK VE DUYUSAL NİTELİKLERİ
",
GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
, 44 (5) pp. 781-793
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2019
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
Evaluation of Physicochemical, Nutritional and Sensory Properties of the Wet Tarhana
Link
DOI
HENDEK-ERTOP, M.
, Cerit, Z.G., Atasoy, R. (2019) "
Evaluation of Physicochemical, Nutritional and Sensory Properties of the Wet Tarhana
",
Food Science and Quality Management
, 83 (0) pp. 61-67
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-15971">
HENDEK-ERTOP, M.
, Cerit, Z.G., Atasoy, R. (2019) "
Evaluation of Physicochemical, Nutritional and Sensory Properties of the Wet Tarhana
",
Food Science and Quality Management
, 83 (0) pp. 61-67
Link
DOI
HENDEK-ERTOP, M.
, Cerit, Z.G., Atasoy, R. (2019) "
Evaluation of Physicochemical, Nutritional and Sensory Properties of the Wet Tarhana
",
Food Science and Quality Management
, 83 (0) pp. 61-67
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2019
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Food Science and Quality Management
Shelf-life, physicochemical, and nutritional properties of wheat bread with optimized amount of dried chickpea sourdough and yeast by response surface methodology
Link
DOI
HENDEK-ERTOP, M.
, Coşkun, Y. (2018) "
Shelf-life, physicochemical, and nutritional properties of wheat bread with optimized amount of dried chickpea sourdough and yeast by response surface methodology
",
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
, 42 (7) pp. 1-10
[SCI Expanded]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-15972">
HENDEK-ERTOP, M.
, Coşkun, Y. (2018) "
Shelf-life, physicochemical, and nutritional properties of wheat bread with optimized amount of dried chickpea sourdough and yeast by response surface methodology
",
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
, 42 (7) pp. 1-10
[SCI Expanded]
Link
DOI
HENDEK-ERTOP, M.
, Coşkun, Y. (2018) "
Shelf-life, physicochemical, and nutritional properties of wheat bread with optimized amount of dried chickpea sourdough and yeast by response surface methodology
",
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
, 42 (7) pp. 1-10
[SCI Expanded]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2018
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
«
501
502
503
504
505
506
507
508
509
510
»