img
img
Toplam 25749 kayıt

Establishing a Seafood Route on the Abana-Inebolu-Cide Coastline and Bringing it to Tourism

0 0
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of Humanities and Tourism Research

Sokak Lezzetlerinin İncelenmesi: Eskişehir Örneği

0 0
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research

Gastronomi Turizmi Kapsamında Geleneksel Ürünlerin İncelenmesi: Tarsus Mamülü

0 0
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Mersin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi

Examining Traditional Winter Preparations: The Case of Bitlis Cuisine

0 0
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Bitlis Eren Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi

Adana’ya Gelen Gastro-Turistlerin Sağlıklı Beslenme Alışkanlıklarının Ölçülmesi

0 0
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi

Google Trends Verileriyle Coğrafi İşaretli Gastronomik Ürünlerin İncelenmesi

0 0
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi

Gastronomi Turizmi Kapsamında Yenilebilir Otlar Üzerine Yapılan Araştırmaların İncelenmesi

0 0
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of Tourism and Gastronomy Studies

Rakı ve Türk Rakı Sofrasındaki Yemek Kültürü

0 0
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Erzurum Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi

Gastronomik Miras: Kelle (Sivas)

0 0
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Bartın Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi

Bolu İlinin Gastronomi Turizmi Potansiyelinin Belirlenmesi

0 0
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Sivas İnterdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi

Yenilebilir Mantar Tüketimi ve Yemekleri Üzerine Bir İnceleme: Kastamonu Örneği

0 0
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi

Coğrafi İşaretli Gastronomik Bir Ürün: Elâzığ Orciği

0 0
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Aydın Gastronomi Dergisi

Yenilebilir otlar ve mutfaklarda kullanım şekilleri: Kastamonu örneği

0 0
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Tourism and Recreation

Gastronomik Ürün Çeşitlendirme Kapsamında Veganlar ve Çölyak Hastaları İçin Ürün Geliştirme: Kazandibi

0 0
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi

Ziyaretçilerin Gastronomik Faaliyetlere Katılım Niyetlerinin Belirlenmesi: Erzurum Örneği

0 0
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Celal Bayar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi

Coğrafi İşaretli Yöresel Ürünlerin İncelenmesi: Sivas Mutfağı Örneği

0 0
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi

Amasya’ya Gelen Yerli Turistlerin Amasya Mutfağına Yönelik Algılarının Belirlenmesi

0 0
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Amasya Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi

YÖK Atlas Verilerine Göre Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümlerinin Değerlendirilmesi: Ege Bölgesi Örneği

0 0
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Uluslararası Global Turizm Araştırmaları Dergisi

Sinop Yöresel Yemeklerinin Bilinirliğinin Test Edilmesi: Sinop Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Öğrencileri Örneği

0 0
2021 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
SİNOP KÜLTÜR VE TURİZM SEMPOZYUMU

Tüketicilerin Coğrafi İşaretli Ürünlere Yönelik Algısı ve Daha Fazla Ödeme İsteği: Sivas Örneği

0 0
2021 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
5. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi