Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör. Dr.
Öğr. Gör.
Arş. Gör. Dr.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 25429 kayıt
QUALITY EXPECTATIONS IN SHOES: A QUALITATIVE RESEARCH
0 0
Kurum Bilgileri
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
İşletme
Sayısal Yöntemler
Özgeçmiş Sayfası
2022
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
8th GLOBAL BUSINESS RESEARCH CONGRESS (GBRC)
QUALITY EXPECTATIONS IN PERSONAL CARE: A QUALITATIVE RESEARCH
0 0
Kurum Bilgileri
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
İşletme
Sayısal Yöntemler
Özgeçmiş Sayfası
2022
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
8th GLOBAL BUSINESS RESEARCH CONGRESS (GBRC)
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI (MEB) TEMEL EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDEKİ ÖZEL EĞİTİM SINIFLARININ YÖNETSEL SORUNLARI: KASTAMONU İLİ ÖRNEĞİ
0 0
Kurum Bilgileri
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
İşletme
Sayısal Yöntemler
Özgeçmiş Sayfası
2022
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
13. ULUSLARARASI SOSYAL BEŞERİ VE EĞİTİM BİLİMLERİ KONGRESİ
OTOMOBİL VE HAFİF TİCARİ ARAÇLARDA KALİTE ALGISI
0 0
Kurum Bilgileri
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
İşletme
Sayısal Yöntemler
Özgeçmiş Sayfası
2020
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
ANKARA III. ULUSLARARASI BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR KONGRESİ
SAĞLIK HİZMETLERİNDE FONKSİYONEL HİZMET KALİTESİ: BİR ÜNİVERSİTE HASTANESİNDE ARAŞTIRMA
0 0
Kurum Bilgileri
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
İşletme
Sayısal Yöntemler
Özgeçmiş Sayfası
2020
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Econder 2020 2nd. International Economics, Business and Social Sciences Congress
Hizmet Kalitesi Boyutu Olarak “Bilgilendirme”
0 0
Kurum Bilgileri
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
İşletme
Sayısal Yöntemler
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Uluslararası Jilses Kongresi
The Effect of Aesthetic Experience on Satisfaction and Behavioral Intentıon: The Case of Kastamonu
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Catalhoyuk International Journal of Tourism and Social Research
Investigation of Edible Mushrooms As A Gastronomic Product: The Case of Ermenek (Karaman)
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Journal of Hospitality and Tourism Issues
Ayetler ve Hadisler Doğrultusunda İslamî Mutfak Anlayışı
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Journal of Halal Life Style
Establishing a Seafood Route on the Abana-Inebolu-Cide Coastline and Bringing it to Tourism
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Journal of Humanities and Tourism Research
Sokak Lezzetlerinin İncelenmesi: Eskişehir Örneği
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research
Gastronomi Turizmi Kapsamında Geleneksel Ürünlerin İncelenmesi: Tarsus Mamülü
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Mersin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Examining Traditional Winter Preparations: The Case of Bitlis Cuisine
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Bitlis Eren Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Adana’ya Gelen Gastro-Turistlerin Sağlıklı Beslenme Alışkanlıklarının Ölçülmesi
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi
COVID-19 Sürecinde Ziyaretçilerin Gastronomi Destinasyonlarına Yönelik Risk Algısının Yiyecek Deneyimine Etkisi: Adana Örneği
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Google Trends Verileriyle Coğrafi İşaretli Gastronomik Ürünlerin İncelenmesi
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Gastronomi Turizmi Kapsamında Yenilebilir Otlar Üzerine Yapılan Araştırmaların İncelenmesi
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
Rakı ve Türk Rakı Sofrasındaki Yemek Kültürü
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Erzurum Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Gastronomik Miras: Kelle (Sivas)
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Bartın Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
Bolu İlinin Gastronomi Turizmi Potansiyelinin Belirlenmesi
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Sivas İnterdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi
«
541
542
543
544
545
546
547
548
549
550
»