img
img
Toplam 26233 kayıt

OTOMOBİL VE HAFİF TİCARİ ARAÇLARDA KALİTE ALGISI

0 0
2020 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
ANKARA III. ULUSLARARASI BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR KONGRESİ

SAĞLIK HİZMETLERİNDE FONKSİYONEL HİZMET KALİTESİ: BİR ÜNİVERSİTE HASTANESİNDE ARAŞTIRMA

0 0
2020 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Econder 2020 2nd. International Economics, Business and Social Sciences Congress

Hizmet Kalitesi Boyutu Olarak “Bilgilendirme”

0 0
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Uluslararası Jilses Kongresi

The Effect of Aesthetic Experience on Satisfaction and Behavioral Intentıon: The Case of Kastamonu

0 0
2023 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Catalhoyuk International Journal of Tourism and Social Research

Investigation of Edible Mushrooms As A Gastronomic Product: The Case of Ermenek (Karaman)

0 0
2023 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of Hospitality and Tourism Issues

Ayetler ve Hadisler Doğrultusunda İslamî Mutfak Anlayışı

0 0
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of Halal Life Style

Establishing a Seafood Route on the Abana-Inebolu-Cide Coastline and Bringing it to Tourism

0 0
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of Humanities and Tourism Research

Sokak Lezzetlerinin İncelenmesi: Eskişehir Örneği

0 0
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research

Gastronomi Turizmi Kapsamında Geleneksel Ürünlerin İncelenmesi: Tarsus Mamülü

0 0
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Mersin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi

Examining Traditional Winter Preparations: The Case of Bitlis Cuisine

0 0
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Bitlis Eren Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi

Adana’ya Gelen Gastro-Turistlerin Sağlıklı Beslenme Alışkanlıklarının Ölçülmesi

0 0
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi

COVID-19 Sürecinde Ziyaretçilerin Gastronomi Destinasyonlarına Yönelik Risk Algısının Yiyecek Deneyimine Etkisi: Adana Örneği

0 0
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi

Google Trends Verileriyle Coğrafi İşaretli Gastronomik Ürünlerin İncelenmesi

0 0
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi

Gastronomi Turizmi Kapsamında Yenilebilir Otlar Üzerine Yapılan Araştırmaların İncelenmesi

0 0
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of Tourism and Gastronomy Studies

Rakı ve Türk Rakı Sofrasındaki Yemek Kültürü

0 0
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Erzurum Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi

Gastronomik Miras: Kelle (Sivas)

0 0
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Bartın Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi

Bolu İlinin Gastronomi Turizmi Potansiyelinin Belirlenmesi

0 0
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Sivas İnterdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi

Yenilebilir Mantar Tüketimi ve Yemekleri Üzerine Bir İnceleme: Kastamonu Örneği

0 0
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi

Coğrafi İşaretli Gastronomik Bir Ürün: Elâzığ Orciği

0 0
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Aydın Gastronomi Dergisi

Yenilebilir otlar ve mutfaklarda kullanım şekilleri: Kastamonu örneği

0 0
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Tourism and Recreation