Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör. Dr.
Öğr. Gör.
Arş. Gör. Dr.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 25253 kayıt
Investigation of Agricultural Waste Biomass as Potential Adsorbent
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2022
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
3 rd INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENVIRONMENT AND FOREST CONSERVATION
CHARACTERIZATION AND IDENTIFICATION OF ACOMMERCIAL POLYETHYLENE WAX BY PROPERTYCOMPARISON WITH A PARAFFIN WAX, SORBITANMONOSTEARATE AND MYRSTIC ACID
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
4th International Porous Powder Materials Symposium 2019
Kastamonu's Pastırma
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus
KASTAMONU BAGEL BREWİS
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus
EFFECTS OF DIFFERENT PVP CONCENTRATIONS ON NANOFIBER MORPHOLOGY
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
2 nd International Congress on Engineering and Life Science
Heat induced gelation time profile for salep and konjact glucomannan
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
National and International Food Engineering Conferance
Thermal Degradation Kinetics Of Blueberry Anthocyanins
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
4th international conference on Engineering and Natural Science
The Effect Of Composition And Temperature On The Rheological Properties Of Chitosan/Resistant Starch Blend Film Solution
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
4th international conference on Engineering and Natural Science
RHEOLOGICAL PROPERTIES OF GLUTEN FREE DOUGH
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
8th International Advanced Technologies Symposium
Salep Glucomanan : Less is more
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Scholar Research Symposium
Characterization of DNA Purification Kits
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2015
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
22. Elektron Mikroskopi Kongresi (EMK 2015) Sabancı Üniversitesi, İstanbul
A Comparison of Monolingual and Sequential Bilingual Tertiary Level Students on the Relationship Between Analytic Language Knowledge and Metalinguistic Awareness
0 0
Kurum Bilgileri
Yabancı Diller Yüksekokulu
Yabancı Diller
Yabancı Diller
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Journal for Foreign Languages
Foreign language learners’ views on the importance of learning the target language pronunciation
0 0
Kurum Bilgileri
Yabancı Diller Yüksekokulu
Yabancı Diller
Yabancı Diller
Özgeçmiş Sayfası
2014
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
JOURNAL OF LANGUAGE AND LINGUISTIC STUDIES
Türkiye Türkçesinde Bir Kalıntı Sözcük: İmir
0 0
Kurum Bilgileri
Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü
Genel Sekreterlik
-
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kamu Yönetimi Enstitüsü Sosyal Bilimler Dergisi
Geç Dönem Çağatay Türkçesiyle Yazılmış BirEl Yazmasının Yazım, Ses ve Yapı ÖzellikleriÜzerine (Yazı Çevirimli Metin–İnceleme)
0 0
Kurum Bilgileri
Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü
Genel Sekreterlik
-
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Akademik Dil ve Edebiyat Dergisi
Kitāb-i ʻİlm-i İmlā Adlı Eser Üzerine
0 0
Kurum Bilgileri
Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü
Genel Sekreterlik
-
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Dil Araştırmaları
Okul Psikolojik Danışmanlarının Görüşlerine Göre Rehberlik ve Psikolojik Danışma Lisans Programlarının Değerlendirilmesi
0 0
Kurum Bilgileri
Eğitim Fakültesi
Eğitim Bilimleri
Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Conference on Educational Sciences
A Study of the History, Problems and Teaching Methods for Attention Deficit Hyperactivity Disorder- ADHD
0 0
Kurum Bilgileri
Eğitim Fakültesi
Eğitim Bilimleri
Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık
Özgeçmiş Sayfası
2013
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
4th World Conference on Learning, Teaching and Educational Leadership
Uzaktan Psikolojik Danışma Hizmetleri ve Etik İlkeler: Türkiye’deki güncel uygulamaların değerlendirilmesi
0 0
Kurum Bilgileri
Eğitim Fakültesi
Eğitim Bilimleri
Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık
Özgeçmiş Sayfası
2015
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
ISTEC 2015
Osmanlı İmparatorluğu ile Almanya Devleti Arasındaki Ticaretle İlgili Gümrük Tarife Defteri (1862)
0 0
Kurum Bilgileri
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
İktisat
İktisat Tarihi
Özgeçmiş Sayfası
2017
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Gazi Akademik Bakış
«
711
712
713
714
715
716
717
718
719
720
»