Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör. Dr.
Öğr. Gör.
Arş. Gör. Dr.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 24602 kayıt
Pistachio, pomegranate and olive by-products added to sheep rations change the biofunctional properties of milk through the milk amino acid profile
DOI
Kahraman, M., Yurtseven, S., Sakar, E., Daş, A., Yalçin, H.,
GÜNGÖREN, G.
, Boyraz, M.Ü., Koyuncu, İ. (2023) "
Pistachio, pomegranate and olive by-products added to sheep rations change the biofunctional properties of milk through the milk amino acid profile
",
FOOD SCIENCE OF ANIMAL RESOURCES
, 43 (1) pp. 124-138
[SCI Expanded]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-30604">
Kahraman, M., Yurtseven, S., Sakar, E., Daş, A., Yalçin, H.,
GÜNGÖREN, G.
, Boyraz, M.Ü., Koyuncu, İ. (2023) "
Pistachio, pomegranate and olive by-products added to sheep rations change the biofunctional properties of milk through the milk amino acid profile
",
FOOD SCIENCE OF ANIMAL RESOURCES
, 43 (1) pp. 124-138
[SCI Expanded]
DOI
Kahraman, M., Yurtseven, S., Sakar, E., Daş, A., Yalçin, H.,
GÜNGÖREN, G.
, Boyraz, M.Ü., Koyuncu, İ. (2023) "
Pistachio, pomegranate and olive by-products added to sheep rations change the biofunctional properties of milk through the milk amino acid profile
",
FOOD SCIENCE OF ANIMAL RESOURCES
, 43 (1) pp. 124-138
[SCI Expanded]
DOI
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Zootekni ve Hayvan Besleme
Veterinerlik Zootekni
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
FOOD SCIENCE OF ANIMAL RESOURCES
Determining the Correlation between External Structure and Center of Pressures (COP) Analysis Data of Aksaray Malakli Dogs: A Pilot Study
Link
GÜNGÖREN, G.
, Demircioğlu, İ., Demiraslan, Y., İnce, N.G. (2023) "
Determining the Correlation between External Structure and Center of Pressures (COP) Analysis Data of Aksaray Malakli Dogs: A Pilot Study
",
VETERINARIA
, 72 (1) pp. 101-112
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-30605">
GÜNGÖREN, G.
, Demircioğlu, İ., Demiraslan, Y., İnce, N.G. (2023) "
Determining the Correlation between External Structure and Center of Pressures (COP) Analysis Data of Aksaray Malakli Dogs: A Pilot Study
",
VETERINARIA
, 72 (1) pp. 101-112
Link
GÜNGÖREN, G.
, Demircioğlu, İ., Demiraslan, Y., İnce, N.G. (2023) "
Determining the Correlation between External Structure and Center of Pressures (COP) Analysis Data of Aksaray Malakli Dogs: A Pilot Study
",
VETERINARIA
, 72 (1) pp. 101-112
Link
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Zootekni ve Hayvan Besleme
Veterinerlik Zootekni
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
VETERINARIA
Use of metabolomics tools in the evaluation of the fattening performance of lambs
DOI
Kahraman, M., Daş, A.,
GÜNGÖREN, G.
, Daş, B.D., Yalçin, H., Koyuncu, İ., Akmeşe, Ş. (2022) "
Use of metabolomics tools in the evaluation of the fattening performance of lambs
",
MEDYCYNA WETERYNARYJNA-VETERINARY MEDICINE-SCIENCE AND PRACTICE
, 78 (9) pp. 461-467
[SCI Expanded]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-30607">
Kahraman, M., Daş, A.,
GÜNGÖREN, G.
, Daş, B.D., Yalçin, H., Koyuncu, İ., Akmeşe, Ş. (2022) "
Use of metabolomics tools in the evaluation of the fattening performance of lambs
",
MEDYCYNA WETERYNARYJNA-VETERINARY MEDICINE-SCIENCE AND PRACTICE
, 78 (9) pp. 461-467
[SCI Expanded]
DOI
Kahraman, M., Daş, A.,
GÜNGÖREN, G.
, Daş, B.D., Yalçin, H., Koyuncu, İ., Akmeşe, Ş. (2022) "
Use of metabolomics tools in the evaluation of the fattening performance of lambs
",
MEDYCYNA WETERYNARYJNA-VETERINARY MEDICINE-SCIENCE AND PRACTICE
, 78 (9) pp. 461-467
[SCI Expanded]
DOI
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Zootekni ve Hayvan Besleme
Veterinerlik Zootekni
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
MEDYCYNA WETERYNARYJNA-VETERINARY MEDICINE-SCIENCE AND PRACTICE
Digits angle and digits length ratio in Japanese quail (Coturnix coturnix Japonica)
DOI
Demircioğlu, İ., Duro, S.,
GÜNGÖREN, G.
, Choudhary, O.P., Gündemir, O., Demiraslan, Y., Pazvant, G. (2022) "
Digits angle and digits length ratio in Japanese quail (Coturnix coturnix Japonica)
",
INDIAN JOURNAL OF ANIMAL RESEARCH
, 56 (9) pp. 1105-1109
[SCI Expanded]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-30609">
Demircioğlu, İ., Duro, S.,
GÜNGÖREN, G.
, Choudhary, O.P., Gündemir, O., Demiraslan, Y., Pazvant, G. (2022) "
Digits angle and digits length ratio in Japanese quail (Coturnix coturnix Japonica)
",
INDIAN JOURNAL OF ANIMAL RESEARCH
, 56 (9) pp. 1105-1109
[SCI Expanded]
DOI
Demircioğlu, İ., Duro, S.,
GÜNGÖREN, G.
, Choudhary, O.P., Gündemir, O., Demiraslan, Y., Pazvant, G. (2022) "
Digits angle and digits length ratio in Japanese quail (Coturnix coturnix Japonica)
",
INDIAN JOURNAL OF ANIMAL RESEARCH
, 56 (9) pp. 1105-1109
[SCI Expanded]
DOI
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Zootekni ve Hayvan Besleme
Veterinerlik Zootekni
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
INDIAN JOURNAL OF ANIMAL RESEARCH
Determination of the presence and antimicrobial resistance of Arcobacter species in broiler carcasses at different stages of slaughter line
Link
DOI
AKKEMİK, Y.
, Güner, A. (2024) "
Determination of the presence and antimicrobial resistance of Arcobacter species in broiler carcasses at different stages of slaughter line
",
Food Science & Nutrition
, 12 (5) pp. 3461-3468
[SCI Expanded]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-30621">
AKKEMİK, Y.
, Güner, A. (2024) "
Determination of the presence and antimicrobial resistance of Arcobacter species in broiler carcasses at different stages of slaughter line
",
Food Science & Nutrition
, 12 (5) pp. 3461-3468
[SCI Expanded]
Link
DOI
AKKEMİK, Y.
, Güner, A. (2024) "
Determination of the presence and antimicrobial resistance of Arcobacter species in broiler carcasses at different stages of slaughter line
",
Food Science & Nutrition
, 12 (5) pp. 3461-3468
[SCI Expanded]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2024
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Food Science & Nutrition
Impact of Elaeagnus angustifolia flour added to bio-yogurt on probiotic survival and monitoring of in vitro acid tolerance in synthetic gastric fluid
DOI
GÜNGÖREN, A., Demircioğlu, A.,
AKKEMİK, Y.
, Güner, A. (2023) "
Impact of Elaeagnus angustifolia flour added to bio-yogurt on probiotic survival and monitoring of in vitro acid tolerance in synthetic gastric fluid
",
Brazilian Journal of Food Technology
, 26 (1)
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-30622">
GÜNGÖREN, A., Demircioğlu, A.,
AKKEMİK, Y.
, Güner, A. (2023) "
Impact of Elaeagnus angustifolia flour added to bio-yogurt on probiotic survival and monitoring of in vitro acid tolerance in synthetic gastric fluid
",
Brazilian Journal of Food Technology
, 26 (1)
DOI
GÜNGÖREN, A., Demircioğlu, A.,
AKKEMİK, Y.
, Güner, A. (2023) "
Impact of Elaeagnus angustifolia flour added to bio-yogurt on probiotic survival and monitoring of in vitro acid tolerance in synthetic gastric fluid
",
Brazilian Journal of Food Technology
, 26 (1)
DOI
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Brazilian Journal of Food Technology
Investigation of Some Physio-Chemical and Microbiological Quality of Fresh Meat Sold Online
Link
DOI
Yılmaz, T., Gürdemir, E., Nizamlıoğlu, A.,
AKKEMİK, Y.
, Güner, A. (2023) "
Investigation of Some Physio-Chemical and Microbiological Quality of Fresh Meat Sold Online
",
Eurasian Journal of Veterinary Sciences
, 39 (3) pp. 106-113
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-30623">
Yılmaz, T., Gürdemir, E., Nizamlıoğlu, A.,
AKKEMİK, Y.
, Güner, A. (2023) "
Investigation of Some Physio-Chemical and Microbiological Quality of Fresh Meat Sold Online
",
Eurasian Journal of Veterinary Sciences
, 39 (3) pp. 106-113
[TR Dizin]
Link
DOI
Yılmaz, T., Gürdemir, E., Nizamlıoğlu, A.,
AKKEMİK, Y.
, Güner, A. (2023) "
Investigation of Some Physio-Chemical and Microbiological Quality of Fresh Meat Sold Online
",
Eurasian Journal of Veterinary Sciences
, 39 (3) pp. 106-113
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Eurasian Journal of Veterinary Sciences
Delirium Awareness of Intensive Care Nurses Before and After Education: Theoretical and Practical Evaluation.
DEMİR, U., TAŞKIN, Ö., SOYLU, V.G.,
YILMAZ, A.
(2023) "
Delirium Awareness of Intensive Care Nurses Before and After Education: Theoretical and Practical Evaluation.
",
24. ULUSLAR ARASI YOĞUN BAKIM SEMPOZYUMU
, (
Mayıs 2023
)
" data-bs-content-id="YazarBilgi-30712">
DEMİR, U., TAŞKIN, Ö., SOYLU, V.G.,
YILMAZ, A.
(2023) "
Delirium Awareness of Intensive Care Nurses Before and After Education: Theoretical and Practical Evaluation.
",
24. ULUSLAR ARASI YOĞUN BAKIM SEMPOZYUMU
, (
Mayıs 2023
)
DEMİR, U., TAŞKIN, Ö., SOYLU, V.G.,
YILMAZ, A.
(2023) "
Delirium Awareness of Intensive Care Nurses Before and After Education: Theoretical and Practical Evaluation.
",
24. ULUSLAR ARASI YOĞUN BAKIM SEMPOZYUMU
, (
Mayıs 2023
)
Kurum Bilgileri
Tıp Fakültesi
Cerrahi Tıp Bilimleri
Anesteziyoloji ve Reanimasyon
Özgeçmiş Sayfası
2023
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
24. ULUSLAR ARASI YOĞUN BAKIM SEMPOZYUMU
Ventrikülo-Peritoneal Şantı Olan Gebe Hastanın Anestezi Yönetimi
YILMAZ, A.
(2022) "
Ventrikülo-Peritoneal Şantı Olan Gebe Hastanın Anestezi Yönetimi
",
10. Uluslararası Hipokrat Tıp ve Sağlık Bilimleri Kongresi
, Türkiye, (
Aralık 2022
)
YILMAZ, A.
(2022) "
Ventrikülo-Peritoneal Şantı Olan Gebe Hastanın Anestezi Yönetimi
",
10. Uluslararası Hipokrat Tıp ve Sağlık Bilimleri Kongresi
, Türkiye, (
Aralık 2022
)
Kurum Bilgileri
Tıp Fakültesi
Cerrahi Tıp Bilimleri
Anesteziyoloji ve Reanimasyon
Özgeçmiş Sayfası
2022
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
10. Uluslararası Hipokrat Tıp ve Sağlık Bilimleri Kongresi
İnferior vena cava kollabilite indeksine göre albumin ve prealbumin
SOYLU, V.G., DEMİR, U.,
YILMAZ, A.
, TAŞKIN, Ö., Çatan, F.İ., DOĞANAY, Z. (2022) "
İnferior vena cava kollabilite indeksine göre albumin ve prealbumin
",
Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği 56. Ulusal Kongresi-TARK 2022
, Türkiye, (
Kasım 2022
)
SOYLU, V.G., DEMİR, U.,
YILMAZ, A.
, TAŞKIN, Ö., Çatan, F.İ., DOĞANAY, Z. (2022) "
İnferior vena cava kollabilite indeksine göre albumin ve prealbumin
",
Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği 56. Ulusal Kongresi-TARK 2022
, Türkiye, (
Kasım 2022
)
Kurum Bilgileri
Tıp Fakültesi
Cerrahi Tıp Bilimleri
Anesteziyoloji ve Reanimasyon
Özgeçmiş Sayfası
2022
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği 56. Ulusal Kongresi-TARK 2022
Uzamış prone pozisyonu kafa içi basıncını etkiler mi?
DEMİR, U., TAŞKIN, Ö.,
YILMAZ, A.
, SOYLU, V.G., DOĞANAY, Z. (2022) "
Uzamış prone pozisyonu kafa içi basıncını etkiler mi?
",
Uzamış prone pozisyonu kafa içi basıncını etkiler mi?
, Türkiye, (
Kasım 2022
)
DEMİR, U., TAŞKIN, Ö.,
YILMAZ, A.
, SOYLU, V.G., DOĞANAY, Z. (2022) "
Uzamış prone pozisyonu kafa içi basıncını etkiler mi?
",
Uzamış prone pozisyonu kafa içi basıncını etkiler mi?
, Türkiye, (
Kasım 2022
)
Kurum Bilgileri
Tıp Fakültesi
Cerrahi Tıp Bilimleri
Anesteziyoloji ve Reanimasyon
Özgeçmiş Sayfası
2022
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Uzamış prone pozisyonu kafa içi basıncını etkiler mi?
Aşçılık Eğitiminde Güncel Gelişmeler: Ustalık Telafi Programı
Link
DOI
ÇALIŞKAN, S.
(2023) "
Aşçılık Eğitiminde Güncel Gelişmeler: Ustalık Telafi Programı
",
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
, 20 (2) pp. 329-349
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-30740">
ÇALIŞKAN, S.
(2023) "
Aşçılık Eğitiminde Güncel Gelişmeler: Ustalık Telafi Programı
",
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
, 20 (2) pp. 329-349
[TR Dizin]
Link
DOI
ÇALIŞKAN, S.
(2023) "
Aşçılık Eğitiminde Güncel Gelişmeler: Ustalık Telafi Programı
",
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
, 20 (2) pp. 329-349
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Chef&B Kimdir? Gastronomide Yeni Trend Yiyecek İçecek ve Mutfak Koordinatörlüğü
Link
ÇALIŞKAN, S.
(2023) "
Chef&B Kimdir? Gastronomide Yeni Trend Yiyecek İçecek ve Mutfak Koordinatörlüğü
",
Turizm Akademik Dergisi
, 10 (2) pp. 197-211
[TR Dizin]
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-30741">
ÇALIŞKAN, S.
(2023) "
Chef&B Kimdir? Gastronomide Yeni Trend Yiyecek İçecek ve Mutfak Koordinatörlüğü
",
Turizm Akademik Dergisi
, 10 (2) pp. 197-211
[TR Dizin]
Link
ÇALIŞKAN, S.
(2023) "
Chef&B Kimdir? Gastronomide Yeni Trend Yiyecek İçecek ve Mutfak Koordinatörlüğü
",
Turizm Akademik Dergisi
, 10 (2) pp. 197-211
[TR Dizin]
Link
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Turizm Akademik Dergisi
Aşçılık ve Servis Atölyesi
ÇALIŞKAN, S.
, Akın, T., Özdemir, S., Çelik, Y., Kale, G., Çelik, Y., Şit, Y.T. (2023) "
Aşçılık ve Servis Atölyesi
", Ankara/Türkiye :
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
, ISBN: 978-975-11-7134-4
ÇALIŞKAN, S.
, Akın, T., Özdemir, S., Çelik, Y., Kale, G., Çelik, Y., Şit, Y.T. (2023) "
Aşçılık ve Servis Atölyesi
", Ankara/Türkiye :
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
, ISBN: 978-975-11-7134-4
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2023
Ders Kitabı
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
Gastronomi Turizmi
ÇALIŞKAN, S.
, Akın, T., Özdemir, S., Kale, G., Çelik, Y., Şit, Y.T. (2023) "
Gastronomi Turizmi
", Ankara/Türkiye :
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
, ISBN: 978-975-11-7141-2
" data-bs-content-id="YazarBilgi-30750">
ÇALIŞKAN, S.
, Akın, T., Özdemir, S., Kale, G., Çelik, Y., Şit, Y.T. (2023) "
Gastronomi Turizmi
", Ankara/Türkiye :
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
, ISBN: 978-975-11-7141-2
ÇALIŞKAN, S.
, Akın, T., Özdemir, S., Kale, G., Çelik, Y., Şit, Y.T. (2023) "
Gastronomi Turizmi
", Ankara/Türkiye :
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
, ISBN: 978-975-11-7141-2
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2023
Ders Kitabı
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
Osmanlı Saray Mutfağı
ÇALIŞKAN, S.
, Akın, T., Özdemir, S., Kale, G., Çelik, Y., Şit, Y.T. (2023) "
Osmanlı Saray Mutfağı
", Ankara/Türkiye :
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
, ISBN: 978-975-11-7139-9
" data-bs-content-id="YazarBilgi-30751">
ÇALIŞKAN, S.
, Akın, T., Özdemir, S., Kale, G., Çelik, Y., Şit, Y.T. (2023) "
Osmanlı Saray Mutfağı
", Ankara/Türkiye :
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
, ISBN: 978-975-11-7139-9
ÇALIŞKAN, S.
, Akın, T., Özdemir, S., Kale, G., Çelik, Y., Şit, Y.T. (2023) "
Osmanlı Saray Mutfağı
", Ankara/Türkiye :
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
, ISBN: 978-975-11-7139-9
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2023
Ders Kitabı
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
TÜRK MUTFAĞI HAFTASI ETKİNLİKLERİ: KASTAMONU LİSELİ ŞEFLER YARIŞIYOR ÖRNEĞİ
ÇALIŞKAN, S.
(2023) "
TÜRK MUTFAĞI HAFTASI ETKİNLİKLERİ: KASTAMONU LİSELİ ŞEFLER YARIŞIYOR ÖRNEĞİ
",
VII. International Gastronomy Tourism Studies Congress
, Kastamonu, Türkiye, (
Ekim 2023
)
" data-bs-content-id="YazarBilgi-30756">
ÇALIŞKAN, S.
(2023) "
TÜRK MUTFAĞI HAFTASI ETKİNLİKLERİ: KASTAMONU LİSELİ ŞEFLER YARIŞIYOR ÖRNEĞİ
",
VII. International Gastronomy Tourism Studies Congress
, Kastamonu, Türkiye, (
Ekim 2023
)
ÇALIŞKAN, S.
(2023) "
TÜRK MUTFAĞI HAFTASI ETKİNLİKLERİ: KASTAMONU LİSELİ ŞEFLER YARIŞIYOR ÖRNEĞİ
",
VII. International Gastronomy Tourism Studies Congress
, Kastamonu, Türkiye, (
Ekim 2023
)
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2023
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
VII. International Gastronomy Tourism Studies Congress
The Role of Chefs in the Preparation of Local Dishes: The Concept of Destination Chef
ÇALIŞKAN, S.
(2022) "
The Role of Chefs in the Preparation of Local Dishes: The Concept of Destination Chef
",
1.INTERNATIONAL TOURISM AND CULINARY CONFERENCE 1.INTERNATIONAL TOURISM AND CULINARY CONFERENCE OCTOBER 27–28, 2022 OCTOBER 27–28, 2022 AMASYA-TÜRKİYE
, (pp. 656-657), Amasya, Türkiye, (
Aralık 2022
)
ÇALIŞKAN, S.
(2022) "
The Role of Chefs in the Preparation of Local Dishes: The Concept of Destination Chef
",
1.INTERNATIONAL TOURISM AND CULINARY CONFERENCE 1.INTERNATIONAL TOURISM AND CULINARY CONFERENCE OCTOBER 27–28, 2022 OCTOBER 27–28, 2022 AMASYA-TÜRKİYE
, (pp. 656-657), Amasya, Türkiye, (
Aralık 2022
)
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
1.INTERNATIONAL TOURISM AND CULINARY CONFERENCE 1.INTERNATIONAL TOURISM AND CULINARY CONFERENCE OCTOBER 27–28, 2022 OCTOBER 27–28, 2022 AMASYA-TÜRKİYE
Otellerde Yıldız Sisteminin İşlevselliğinin Müşteri Görüşleri Işığında Değerlendirilmesi
ÇALIŞKAN, S.
(2022) "
Otellerde Yıldız Sisteminin İşlevselliğinin Müşteri Görüşleri Işığında Değerlendirilmesi
",
10.LİSANSÜSTÜ TURİZM ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA KONGRESİ
, (pp. 88-89), Ankara, Türkiye, (
Kasım 2022
)
" data-bs-content-id="YazarBilgi-30758">
ÇALIŞKAN, S.
(2022) "
Otellerde Yıldız Sisteminin İşlevselliğinin Müşteri Görüşleri Işığında Değerlendirilmesi
",
10.LİSANSÜSTÜ TURİZM ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA KONGRESİ
, (pp. 88-89), Ankara, Türkiye, (
Kasım 2022
)
ÇALIŞKAN, S.
(2022) "
Otellerde Yıldız Sisteminin İşlevselliğinin Müşteri Görüşleri Işığında Değerlendirilmesi
",
10.LİSANSÜSTÜ TURİZM ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA KONGRESİ
, (pp. 88-89), Ankara, Türkiye, (
Kasım 2022
)
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
10.LİSANSÜSTÜ TURİZM ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA KONGRESİ
SPORCU KAMPLARINDA SPORCU BESLENMESİ VE MENÜ PLANLAMA
ÇALIŞKAN, S.
(2022) "
SPORCU KAMPLARINDA SPORCU BESLENMESİ VE MENÜ PLANLAMA
",
22. ULUSAL TURİZM KONGRESİ
, (pp. 1137-1144), Burdur, Türkiye, (
Aralık 2022
)
" data-bs-content-id="YazarBilgi-30759">
ÇALIŞKAN, S.
(2022) "
SPORCU KAMPLARINDA SPORCU BESLENMESİ VE MENÜ PLANLAMA
",
22. ULUSAL TURİZM KONGRESİ
, (pp. 1137-1144), Burdur, Türkiye, (
Aralık 2022
)
ÇALIŞKAN, S.
(2022) "
SPORCU KAMPLARINDA SPORCU BESLENMESİ VE MENÜ PLANLAMA
",
22. ULUSAL TURİZM KONGRESİ
, (pp. 1137-1144), Burdur, Türkiye, (
Aralık 2022
)
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
22. ULUSAL TURİZM KONGRESİ
«
851
852
853
854
855
856
857
858
859
860
»