Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
Unis İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör. Dr.
Öğr. Gör.
Arş. Gör. Dr.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 24388 kayıt
Yerel Yönetimler Arasında Bir Dayanışma Unsuru Olarak Kardeş Şehir Uygulaması: 6 Şubat 2023 Depremleri Üzerinden Bir Değerlendirme (Sister City Practice as an Element of Solidarity Among Local Governments: An Evaluation of the February 6, 2023 Earthquakes in Türkiye)
, (pp. 665-668), Tunceli, Türkiye, (
Mayıs 2024
)
KARACAN, O.
(2024) "
Yerel Yönetimler Arasında Bir Dayanışma Unsuru Olarak Kardeş Şehir Uygulaması: 6 Şubat 2023 Depremleri Üzerinden Bir Değerlendirme (Sister City Practice as an Element of Solidarity Among Local Governments: An Evaluation of the February 6, 2023 Earthquakes in Türkiye)
",
24. Uluslararası Kamu Yönetimi Forumu (KAYFOR24): "Kamu Yönetimi Disiplini ve Kamu Yönetimi Teşiklatı" (24th International Public Administration Forum: "Public Administration Discipline and Public Administration Organization") (Tunceli, Munzur Uni.)
, (pp. 665-668), Tunceli, Türkiye, (
Mayıs 2024
)
" data-bs-content-id="YazarBilgi-34260">
KARACAN, O.
(2024) "
Yerel Yönetimler Arasında Bir Dayanışma Unsuru Olarak Kardeş Şehir Uygulaması: 6 Şubat 2023 Depremleri Üzerinden Bir Değerlendirme (Sister City Practice as an Element of Solidarity Among Local Governments: An Evaluation of the February 6, 2023 Earthquakes in Türkiye)
",
24. Uluslararası Kamu Yönetimi Forumu (KAYFOR24): "Kamu Yönetimi Disiplini ve Kamu Yönetimi Teşiklatı" (24th International Public Administration Forum: "Public Administration Discipline and Public Administration Organization") (Tunceli, Munzur Uni.)
, (pp. 665-668), Tunceli, Türkiye, (
Mayıs 2024
)
KARACAN, O.
(2024) "
Yerel Yönetimler Arasında Bir Dayanışma Unsuru Olarak Kardeş Şehir Uygulaması: 6 Şubat 2023 Depremleri Üzerinden Bir Değerlendirme (Sister City Practice as an Element of Solidarity Among Local Governments: An Evaluation of the February 6, 2023 Earthquakes in Türkiye)
",
24. Uluslararası Kamu Yönetimi Forumu (KAYFOR24): "Kamu Yönetimi Disiplini ve Kamu Yönetimi Teşiklatı" (24th International Public Administration Forum: "Public Administration Discipline and Public Administration Organization") (Tunceli, Munzur Uni.)
, (pp. 665-668), Tunceli, Türkiye, (
Mayıs 2024
)
Kurum Bilgileri
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi
Kentleşme ve Çevre Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2024
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
24. Uluslararası Kamu Yönetimi Forumu (KAYFOR24): "Kamu Yönetimi Disiplini ve Kamu Yönetimi Teşiklatı" (24th International Public Administration Forum: "Public Administration Discipline and Public Administration Organization") (Tunceli, Munzur Uni.)
Üniversite Öğrencilerinin Organ Bağışına İlişkin Görüşleri: Kastamonu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Örneği
Link
Güncü, V.,
MUSAYEV, İ.
(2023) "
Üniversite Öğrencilerinin Organ Bağışına İlişkin Görüşleri: Kastamonu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Örneği
",
Hakkari İlahiyat Dergisi
, (3) pp. 68-81
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-34261">
Güncü, V.,
MUSAYEV, İ.
(2023) "
Üniversite Öğrencilerinin Organ Bağışına İlişkin Görüşleri: Kastamonu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Örneği
",
Hakkari İlahiyat Dergisi
, (3) pp. 68-81
Link
Güncü, V.,
MUSAYEV, İ.
(2023) "
Üniversite Öğrencilerinin Organ Bağışına İlişkin Görüşleri: Kastamonu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Örneği
",
Hakkari İlahiyat Dergisi
, (3) pp. 68-81
Link
Kurum Bilgileri
İlahiyat Fakültesi
Felsefe ve Din Bilimleri
Din Eğitimi
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Hakkari İlahiyat Dergisi
Gastronomi Eğitimi ile İlgili Yapılan Araştırmalar Üzerine Bir İnceleme
DOI
SÖKMEN, A.,
KARAMUSTAFA, A.T.
(2024) "
Gastronomi Eğitimi ile İlgili Yapılan Araştırmalar Üzerine Bir İnceleme
",
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
, 9 (1) pp. 18-38
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-34262">
SÖKMEN, A.,
KARAMUSTAFA, A.T.
(2024) "
Gastronomi Eğitimi ile İlgili Yapılan Araştırmalar Üzerine Bir İnceleme
",
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
, 9 (1) pp. 18-38
DOI
SÖKMEN, A.,
KARAMUSTAFA, A.T.
(2024) "
Gastronomi Eğitimi ile İlgili Yapılan Araştırmalar Üzerine Bir İnceleme
",
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
, 9 (1) pp. 18-38
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2024
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Effectiveness of the Cunningham technique for shoulder dislocation reduction and its role in providing analgesia and muscle relaxation as an adjunctive method
UĞUR, F.
, Akar, B., Albayrak, M. (2024) "
Effectiveness of the Cunningham technique for shoulder dislocation reduction and its role in providing analgesia and muscle relaxation as an adjunctive method
",
Türkiye Spor Yaralanmaları, Artroskopi ve Diz Cerrahisi Derneği İstanbul Şubesi 11.BAHAR TOPLANTISI
, İstanbul, Türkiye, (
Ocak 2024
)
" data-bs-content-id="YazarBilgi-34263">
UĞUR, F.
, Akar, B., Albayrak, M. (2024) "
Effectiveness of the Cunningham technique for shoulder dislocation reduction and its role in providing analgesia and muscle relaxation as an adjunctive method
",
Türkiye Spor Yaralanmaları, Artroskopi ve Diz Cerrahisi Derneği İstanbul Şubesi 11.BAHAR TOPLANTISI
, İstanbul, Türkiye, (
Ocak 2024
)
UĞUR, F.
, Akar, B., Albayrak, M. (2024) "
Effectiveness of the Cunningham technique for shoulder dislocation reduction and its role in providing analgesia and muscle relaxation as an adjunctive method
",
Türkiye Spor Yaralanmaları, Artroskopi ve Diz Cerrahisi Derneği İstanbul Şubesi 11.BAHAR TOPLANTISI
, İstanbul, Türkiye, (
Ocak 2024
)
Kurum Bilgileri
Tıp Fakültesi
Cerrahi Tıp Bilimleri
Ortopedi ve Travmatoloji
Özgeçmiş Sayfası
2024
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
CLINICS
Maserasyon, refluks ve ultrasonik destekli ekstraksiyon yöntemleri ile üretilen kestane propolis ekstraktlarının farklı gıda modellerinde kullanımı: Fizikokimyasal, duyusal ve biyoaktif niteliklere etkisi
HENDEK-ERTOP, M.
(2024) "
Maserasyon, refluks ve ultrasonik destekli ekstraksiyon yöntemleri ile üretilen kestane propolis ekstraktlarının farklı gıda modellerinde kullanımı: Fizikokimyasal, duyusal ve biyoaktif niteliklere etkisi
",
Food and Health
, 10 (1) pp. 22-39
" data-bs-content-id="YazarBilgi-34264">
HENDEK-ERTOP, M.
(2024) "
Maserasyon, refluks ve ultrasonik destekli ekstraksiyon yöntemleri ile üretilen kestane propolis ekstraktlarının farklı gıda modellerinde kullanımı: Fizikokimyasal, duyusal ve biyoaktif niteliklere etkisi
",
Food and Health
, 10 (1) pp. 22-39
HENDEK-ERTOP, M.
(2024) "
Maserasyon, refluks ve ultrasonik destekli ekstraksiyon yöntemleri ile üretilen kestane propolis ekstraktlarının farklı gıda modellerinde kullanımı: Fizikokimyasal, duyusal ve biyoaktif niteliklere etkisi
",
Food and Health
, 10 (1) pp. 22-39
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2024
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Food and Health
SİYEZ KEPEĞİ EKŞİ HAMUR OPTİMİZASYONUNUN EKMEĞİN KALİTE VE BİYOAKTİF NİTELİKLERİ ÜZERİNDEKİ ETKİLERİEFFECT OF THE OPTIMIZATION OF EINKORN BRAN SOURDOUGH ON THE QUALITY AND BIOACTIVE PROPERTIES OF THE BREAD
Link
DOI
HENDEK-ERTOP, M.
(2023) "
SİYEZ KEPEĞİ EKŞİ HAMUR OPTİMİZASYONUNUN EKMEĞİN KALİTE VE BİYOAKTİF NİTELİKLERİ ÜZERİNDEKİ ETKİLERİEFFECT OF THE OPTIMIZATION OF EINKORN BRAN SOURDOUGH ON THE QUALITY AND BIOACTIVE PROPERTIES OF THE BREAD
",
GIDA
, 48 (1) pp. 209-226
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-34265">
HENDEK-ERTOP, M.
(2023) "
SİYEZ KEPEĞİ EKŞİ HAMUR OPTİMİZASYONUNUN EKMEĞİN KALİTE VE BİYOAKTİF NİTELİKLERİ ÜZERİNDEKİ ETKİLERİEFFECT OF THE OPTIMIZATION OF EINKORN BRAN SOURDOUGH ON THE QUALITY AND BIOACTIVE PROPERTIES OF THE BREAD
",
GIDA
, 48 (1) pp. 209-226
Link
DOI
HENDEK-ERTOP, M.
(2023) "
SİYEZ KEPEĞİ EKŞİ HAMUR OPTİMİZASYONUNUN EKMEĞİN KALİTE VE BİYOAKTİF NİTELİKLERİ ÜZERİNDEKİ ETKİLERİEFFECT OF THE OPTIMIZATION OF EINKORN BRAN SOURDOUGH ON THE QUALITY AND BIOACTIVE PROPERTIES OF THE BREAD
",
GIDA
, 48 (1) pp. 209-226
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
GIDA
THE EFFECT OF MILK POWDER ADDITION ON THE PROPERTIES OF BREAD QUALITY AND FUNCTIONALITY.
HENDEK-ERTOP, M.
(2020) "
THE EFFECT OF MILK POWDER ADDITION ON THE PROPERTIES OF BREAD QUALITY AND FUNCTIONALITY.
",
GIDA/The Journal of FOOD
, 45 (2) pp. 193-203
" data-bs-content-id="YazarBilgi-34266">
HENDEK-ERTOP, M.
(2020) "
THE EFFECT OF MILK POWDER ADDITION ON THE PROPERTIES OF BREAD QUALITY AND FUNCTIONALITY.
",
GIDA/The Journal of FOOD
, 45 (2) pp. 193-203
HENDEK-ERTOP, M.
(2020) "
THE EFFECT OF MILK POWDER ADDITION ON THE PROPERTIES OF BREAD QUALITY AND FUNCTIONALITY.
",
GIDA/The Journal of FOOD
, 45 (2) pp. 193-203
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
GIDA/The Journal of FOOD
A New Approach for Production of Chips with Food Industry Byproducts: Gluten Enriched Chips
HENDEK-ERTOP, M.
(2016) "
A New Approach for Production of Chips with Food Industry Byproducts: Gluten Enriched Chips
",
Academic Food Journal
, 14 (4) pp. 398-406
" data-bs-content-id="YazarBilgi-34267">
HENDEK-ERTOP, M.
(2016) "
A New Approach for Production of Chips with Food Industry Byproducts: Gluten Enriched Chips
",
Academic Food Journal
, 14 (4) pp. 398-406
HENDEK-ERTOP, M.
(2016) "
A New Approach for Production of Chips with Food Industry Byproducts: Gluten Enriched Chips
",
Academic Food Journal
, 14 (4) pp. 398-406
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2016
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Academic Food Journal
Comparison of industrial and homemade bulgur produced from einkorn wheat (Triticum monococcum) and durum wheat (Triticum durum): Physicochemical ...
HENDEK-ERTOP, M.
(2019) "
Comparison of industrial and homemade bulgur produced from einkorn wheat (Triticum monococcum) and durum wheat (Triticum durum): Physicochemical ...
",
Journal of food processing and preservation
, 43 (2)
[SCI]
" data-bs-content-id="YazarBilgi-34268">
HENDEK-ERTOP, M.
(2019) "
Comparison of industrial and homemade bulgur produced from einkorn wheat (Triticum monococcum) and durum wheat (Triticum durum): Physicochemical ...
",
Journal of food processing and preservation
, 43 (2)
[SCI]
HENDEK-ERTOP, M.
(2019) "
Comparison of industrial and homemade bulgur produced from einkorn wheat (Triticum monococcum) and durum wheat (Triticum durum): Physicochemical ...
",
Journal of food processing and preservation
, 43 (2)
[SCI]
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2019
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Journal of food processing and preservation
Comparison of physicochemical attributes of einkorn wheat (Triticum monococcum) and durum wheat (Triticum durum) and evaluation of morphological properties using scanning ...
DOI
HENDEK-ERTOP, M.
(2019) "
Comparison of physicochemical attributes of einkorn wheat (Triticum monococcum) and durum wheat (Triticum durum) and evaluation of morphological properties using scanning ...
",
Journal of Agricultural Sciences
, 25 (1) pp. 93-99
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-34269">
HENDEK-ERTOP, M.
(2019) "
Comparison of physicochemical attributes of einkorn wheat (Triticum monococcum) and durum wheat (Triticum durum) and evaluation of morphological properties using scanning ...
",
Journal of Agricultural Sciences
, 25 (1) pp. 93-99
DOI
HENDEK-ERTOP, M.
(2019) "
Comparison of physicochemical attributes of einkorn wheat (Triticum monococcum) and durum wheat (Triticum durum) and evaluation of morphological properties using scanning ...
",
Journal of Agricultural Sciences
, 25 (1) pp. 93-99
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2019
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Journal of Agricultural Sciences
Physicochemical, rheological and sensory properties of tarhana samples produced by different cereal and pulse flours.
HENDEK-ERTOP, M.
(2019) "
Physicochemical, rheological and sensory properties of tarhana samples produced by different cereal and pulse flours.
",
GIDA
, 44 (5) pp. 781-793
" data-bs-content-id="YazarBilgi-34270">
HENDEK-ERTOP, M.
(2019) "
Physicochemical, rheological and sensory properties of tarhana samples produced by different cereal and pulse flours.
",
GIDA
, 44 (5) pp. 781-793
HENDEK-ERTOP, M.
(2019) "
Physicochemical, rheological and sensory properties of tarhana samples produced by different cereal and pulse flours.
",
GIDA
, 44 (5) pp. 781-793
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2019
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
GIDA
The mediating role of positive body image between friendship qualities, well-being strategies and identity development among adolescents
DOI
Eryılmaz, A.,
KARA, A.
, Uzun, A.E. (2024) "
The mediating role of positive body image between friendship qualities, well-being strategies and identity development among adolescents
",
Current Psychology
, 43 (28) pp. 23874-23891
[SSCI]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-34275">
Eryılmaz, A.,
KARA, A.
, Uzun, A.E. (2024) "
The mediating role of positive body image between friendship qualities, well-being strategies and identity development among adolescents
",
Current Psychology
, 43 (28) pp. 23874-23891
[SSCI]
DOI
Eryılmaz, A.,
KARA, A.
, Uzun, A.E. (2024) "
The mediating role of positive body image between friendship qualities, well-being strategies and identity development among adolescents
",
Current Psychology
, 43 (28) pp. 23874-23891
[SSCI]
DOI
Kurum Bilgileri
İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi
Psikoloji
Gelişim Psikolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2024
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Current Psychology
Evaluation of Propolis Quality Criteria According to the Turkish Food Codex Bee Products Communique
HENDEK-ERTOP, M.
, Ertop, U. (2024) "
Evaluation of Propolis Quality Criteria According to the Turkish Food Codex Bee Products Communique
",
II. International Apitherapy and Nature Congress 2024
, (pp. 23-27), Trabzon, Türkiye, (
Mayıs 2024
)
HENDEK-ERTOP, M.
, Ertop, U. (2024) "
Evaluation of Propolis Quality Criteria According to the Turkish Food Codex Bee Products Communique
",
II. International Apitherapy and Nature Congress 2024
, (pp. 23-27), Trabzon, Türkiye, (
Mayıs 2024
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2024
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
II. International Apitherapy and Nature Congress 2024
The Role of Science Teachers' Awareness in their Classroom Practice of Formative Assessment
DOI
KAYA, G.,
ATASOY, V.
, CANDAN-HELVACI, S., PEKTAŞ, M. (2021) "
The Role of Science Teachers' Awareness in their Classroom Practice of Formative Assessment
",
EGITIM VE BILIM-EDUCATION AND SCIENCE
, 46 (205) pp. 335-357
[ESCI]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-34278">
KAYA, G.,
ATASOY, V.
, CANDAN-HELVACI, S., PEKTAŞ, M. (2021) "
The Role of Science Teachers' Awareness in their Classroom Practice of Formative Assessment
",
EGITIM VE BILIM-EDUCATION AND SCIENCE
, 46 (205) pp. 335-357
[ESCI]
DOI
KAYA, G.,
ATASOY, V.
, CANDAN-HELVACI, S., PEKTAŞ, M. (2021) "
The Role of Science Teachers' Awareness in their Classroom Practice of Formative Assessment
",
EGITIM VE BILIM-EDUCATION AND SCIENCE
, 46 (205) pp. 335-357
[ESCI]
DOI
Kurum Bilgileri
Eğitim Fakültesi
Temel Eğitim
Okul Öncesi Eğitimi
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
EGITIM VE BILIM-EDUCATION AND SCIENCE
Possible Change in Distribution Areas of Abies in Kastamonu due to Global Climate Change
DOI
Erturk, N., Aricak, B.,
ŞEVİK, H.
, YİĞİT, N. (2024) "
Possible Change in Distribution Areas of Abies in Kastamonu due to Global Climate Change
",
KASTAMONU UNIVERSITY JOURNAL OF FORESTRY FACULTY
, 24 (1) pp. 81-91
[ESCI]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-34279">
Erturk, N., Aricak, B.,
ŞEVİK, H.
, YİĞİT, N. (2024) "
Possible Change in Distribution Areas of Abies in Kastamonu due to Global Climate Change
",
KASTAMONU UNIVERSITY JOURNAL OF FORESTRY FACULTY
, 24 (1) pp. 81-91
[ESCI]
DOI
Erturk, N., Aricak, B.,
ŞEVİK, H.
, YİĞİT, N. (2024) "
Possible Change in Distribution Areas of Abies in Kastamonu due to Global Climate Change
",
KASTAMONU UNIVERSITY JOURNAL OF FORESTRY FACULTY
, 24 (1) pp. 81-91
[ESCI]
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Çevre Mühendisliği
Çevre Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2024
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
KASTAMONU UNIVERSITY JOURNAL OF FORESTRY FACULTY
ASSESSING WATER QUALITY OF BOYALI DAM LAKE (SINOP, TURKEY) BY USING ECOLOGICAL AND STATISTICAL INDICATORS
MUTLU, E.
, Arslan, N., Tokatli, C. (2021) "
ASSESSING WATER QUALITY OF BOYALI DAM LAKE (SINOP, TURKEY) BY USING ECOLOGICAL AND STATISTICAL INDICATORS
",
ACTA SCIENTIARUM POLONORUM-FORMATIO CIRCUMIECTUS
, 20 (1) pp. 77-85
[ESCI]
" data-bs-content-id="YazarBilgi-34281">
MUTLU, E.
, Arslan, N., Tokatli, C. (2021) "
ASSESSING WATER QUALITY OF BOYALI DAM LAKE (SINOP, TURKEY) BY USING ECOLOGICAL AND STATISTICAL INDICATORS
",
ACTA SCIENTIARUM POLONORUM-FORMATIO CIRCUMIECTUS
, 20 (1) pp. 77-85
[ESCI]
MUTLU, E.
, Arslan, N., Tokatli, C. (2021) "
ASSESSING WATER QUALITY OF BOYALI DAM LAKE (SINOP, TURKEY) BY USING ECOLOGICAL AND STATISTICAL INDICATORS
",
ACTA SCIENTIARUM POLONORUM-FORMATIO CIRCUMIECTUS
, 20 (1) pp. 77-85
[ESCI]
Kurum Bilgileri
İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi
Coğrafya
Fiziki Coğrafya
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
ACTA SCIENTIARUM POLONORUM-FORMATIO CIRCUMIECTUS
Possible Change in Distribution Areas of Abies in Kastamonu due to Global Climate Change
DOI
Ertürk, N., ARICAK, B., ŞEVİK, H.,
YİĞİT, N.
(2024) "
Possible Change in Distribution Areas of Abies in Kastamonu due to Global Climate Change
",
KASTAMONU UNIVERSITY JOURNAL OF FORESTRY FACULTY
, 24 (1) pp. 81-91
[ESCI]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-34284">
Ertürk, N., ARICAK, B., ŞEVİK, H.,
YİĞİT, N.
(2024) "
Possible Change in Distribution Areas of Abies in Kastamonu due to Global Climate Change
",
KASTAMONU UNIVERSITY JOURNAL OF FORESTRY FACULTY
, 24 (1) pp. 81-91
[ESCI]
DOI
Ertürk, N., ARICAK, B., ŞEVİK, H.,
YİĞİT, N.
(2024) "
Possible Change in Distribution Areas of Abies in Kastamonu due to Global Climate Change
",
KASTAMONU UNIVERSITY JOURNAL OF FORESTRY FACULTY
, 24 (1) pp. 81-91
[ESCI]
DOI
Kurum Bilgileri
Orman Fakültesi
Orman Mühendisliği
Orman Botaniği
Özgeçmiş Sayfası
2024
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
KASTAMONU UNIVERSITY JOURNAL OF FORESTRY FACULTY
Spatio-temporal change of the morphology in west corridor development region of Ankara city and 2022-2039 growth estimation
DOI
IŞINKARALAR, Ö.
(2024) "
Spatio-temporal change of the morphology in west corridor development region of Ankara city and 2022-2039 growth estimation
",
MEGARON
, 19 (1) pp. 51-60
[ESCI]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-34285">
IŞINKARALAR, Ö.
(2024) "
Spatio-temporal change of the morphology in west corridor development region of Ankara city and 2022-2039 growth estimation
",
MEGARON
, 19 (1) pp. 51-60
[ESCI]
DOI
IŞINKARALAR, Ö.
(2024) "
Spatio-temporal change of the morphology in west corridor development region of Ankara city and 2022-2039 growth estimation
",
MEGARON
, 19 (1) pp. 51-60
[ESCI]
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Peyzaj Mimarlığı
Peyzaj Planlama ve Tasarım
Özgeçmiş Sayfası
2024
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
MEGARON
Optic Nerve Head and Macular Vascular Density Changes in Different Stage Glaucoma
DOI
Oba, T., Solmaz, N.,
KÖMÜR, B.
, Onder, F. (2022) "
Optic Nerve Head and Macular Vascular Density Changes in Different Stage Glaucoma
",
HASEKI TIP BULTENI-MEDICAL BULLETIN OF HASEKI
, 60 (2) pp. 138-144
[ESCI]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-34286">
Oba, T., Solmaz, N.,
KÖMÜR, B.
, Onder, F. (2022) "
Optic Nerve Head and Macular Vascular Density Changes in Different Stage Glaucoma
",
HASEKI TIP BULTENI-MEDICAL BULLETIN OF HASEKI
, 60 (2) pp. 138-144
[ESCI]
DOI
Oba, T., Solmaz, N.,
KÖMÜR, B.
, Onder, F. (2022) "
Optic Nerve Head and Macular Vascular Density Changes in Different Stage Glaucoma
",
HASEKI TIP BULTENI-MEDICAL BULLETIN OF HASEKI
, 60 (2) pp. 138-144
[ESCI]
DOI
Kurum Bilgileri
Tıp Fakültesi
Cerrahi Tıp Bilimleri
Göz Hastalıkları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
HASEKI TIP BULTENI-MEDICAL BULLETIN OF HASEKI
Optic Disc Drusen Presenting with Binasal Hemianopia
DOI
Tufan, H.A., Gencer, B.,
KÖMÜR, B.
, Kara, S., Kizildag, B., Uysal, F. (2013) "
Optic Disc Drusen Presenting with Binasal Hemianopia
",
TURK OFTALMOLOJI DERGISI-TURKISH JOURNAL OF OPHTHALMOLOGY
, 43 (5) pp. 371-373
[ESCI]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-34287">
Tufan, H.A., Gencer, B.,
KÖMÜR, B.
, Kara, S., Kizildag, B., Uysal, F. (2013) "
Optic Disc Drusen Presenting with Binasal Hemianopia
",
TURK OFTALMOLOJI DERGISI-TURKISH JOURNAL OF OPHTHALMOLOGY
, 43 (5) pp. 371-373
[ESCI]
DOI
Tufan, H.A., Gencer, B.,
KÖMÜR, B.
, Kara, S., Kizildag, B., Uysal, F. (2013) "
Optic Disc Drusen Presenting with Binasal Hemianopia
",
TURK OFTALMOLOJI DERGISI-TURKISH JOURNAL OF OPHTHALMOLOGY
, 43 (5) pp. 371-373
[ESCI]
DOI
Kurum Bilgileri
Tıp Fakültesi
Cerrahi Tıp Bilimleri
Göz Hastalıkları
Özgeçmiş Sayfası
2013
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
TURK OFTALMOLOJI DERGISI-TURKISH JOURNAL OF OPHTHALMOLOGY
«
961
962
963
964
965
966
967
968
969
970
»