img
img
Toplam 25108 kayıt

TÜRK DEMOKRASİ TARİHİ (1980'DEN GÜNÜMÜZE) LİDERLER, PARTİLER VE SEÇİMLER

Kutlu, A. (2022) "Türk Demokrasi Tarihinde 18 Nisan 1999 Genel Seçimleri", Kitap: TÜRK DEMOKRASİ TARİHİ (1980'DEN GÜNÜMÜZE) LİDERLER, PARTİLER VE SEÇİMLER, İstanbul/Türkiye : Efe Akademi Yayınları, Bölüm Sayfaları: 128 / 140, ISBN: 978-625-8217-13-1 Kitap Bölümü Kutlu, A. (2022) "Türk Demokrasi Tarihinde 18 Nisan 1999 Genel Seçimleri", Kitap: TÜRK DEMOKRASİ TARİHİ (1980'DEN GÜNÜMÜZE) LİDERLER, PARTİLER VE SEÇİMLER, İstanbul/Türkiye : Efe Akademi Yayınları, Bölüm Sayfaları: 128 / 140, ISBN: 978-625-8217-13-1 Kitap Bölümü
2022 Kitap Bölümü SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Efe Akademi Yayınları

ANAYASACILIK

Kutlu, A. (2022) "Antik Atina'da Anayasa Fikri ve İhtiyatlı Anayasacılık", Kitap: ANAYASACILIK, İstanbul/Türkiye : On İki Levha Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 85 / 121, ISBN: 978-625-432-182-5 Kitap Bölümü Kutlu, A. (2022) "Antik Atina'da Anayasa Fikri ve İhtiyatlı Anayasacılık", Kitap: ANAYASACILIK, İstanbul/Türkiye : On İki Levha Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 85 / 121, ISBN: 978-625-432-182-5 Kitap Bölümü
2022 Kitap Bölümü SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
On İki Levha Yayıncılık

KÜRESELLEŞME Küreselden Yerele Sosyal, Ekonomik ve Kültürel Yaklaşımlar

Kutlu, A. (2021) "Küreselleşme ve Kamu Yönetimi", Kitap: KÜRESELLEŞME Küreselden Yerele Sosyal, Ekonomik ve Kültürel Yaklaşımlar, Ankara/Türkiye : Gazi Yayınevi, Bölüm Sayfaları: 153 / 179, ISBN: 978-625-8494-25-9 Kitap Bölümü Kutlu, A. (2021) "Küreselleşme ve Kamu Yönetimi", Kitap: KÜRESELLEŞME Küreselden Yerele Sosyal, Ekonomik ve Kültürel Yaklaşımlar, Ankara/Türkiye : Gazi Yayınevi, Bölüm Sayfaları: 153 / 179, ISBN: 978-625-8494-25-9 Kitap Bölümü
2021 Kitap Bölümü SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Gazi Yayınevi

KÜRESELLEŞME Küreselden Yerele Sosyal, Ekonomik ve Kültürel Yaklaşımlar

Kutlu, A. (2021) "Küreselleşme ve Demokrasi", Kitap: KÜRESELLEŞME Küreselden Yerele Sosyal, Ekonomik ve Kültürel Yaklaşımlar, Ankara/Türkiye : Gazi Yayınevi, Bölüm Sayfaları: 305 / 358, ISBN: 978-625-8494-25-9 Kitap Bölümü Kutlu, A. (2021) "Küreselleşme ve Demokrasi", Kitap: KÜRESELLEŞME Küreselden Yerele Sosyal, Ekonomik ve Kültürel Yaklaşımlar, Ankara/Türkiye : Gazi Yayınevi, Bölüm Sayfaları: 305 / 358, ISBN: 978-625-8494-25-9 Kitap Bölümü
2021 Kitap Bölümü SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Gazi Yayınevi

Turizm ve Destinasyon Araştırmaları VII

Şimşek, A. (2024) "Anadolu Mutfağında Ekmek", Kitap: Turizm ve Destinasyon Araştırmaları VII, Çanakkale/Türkiye : PA Paradigma Akademi Yayınları, Bölüm Sayfaları: 219 / 234, ISBN: 978-625-6321-26-7 Kitap Bölümü Şimşek, A. (2024) "Anadolu Mutfağında Ekmek", Kitap: Turizm ve Destinasyon Araştırmaları VII, Çanakkale/Türkiye : PA Paradigma Akademi Yayınları, Bölüm Sayfaları: 219 / 234, ISBN: 978-625-6321-26-7 Kitap Bölümü
2024 Kitap Bölümü SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
PA Paradigma Akademi Yayınları

Turizm ve Destinasyon Araştırmaları VI

Şimşek, A., Odacı, G. (2024) "Destinasyon Gelişiminde Gastronomi Deneyiminin Etkisi: Kastamonu Örneği", Kitap: Turizm ve Destinasyon Araştırmaları VI, Çanakkale/Türkiye : PA Paradigma Akademi Yayınları, Bölüm Sayfaları: 287 / 305, ISBN: 978-625-6321-25-0 Kitap Bölümü Şimşek, A., Odacı, G. (2024) "Destinasyon Gelişiminde Gastronomi Deneyiminin Etkisi: Kastamonu Örneği", Kitap: Turizm ve Destinasyon Araştırmaları VI, Çanakkale/Türkiye : PA Paradigma Akademi Yayınları, Bölüm Sayfaları: 287 / 305, ISBN: 978-625-6321-25-0 Kitap Bölümü
2024 Kitap Bölümü SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
PA Paradigma Akademi Yayınları

Tatlı ve Pastacılık

Şimşek, A., Çakan, U. (2023) "Baklava ve Kadayıf", Kitap: Tatlı ve Pastacılık, Ankara/Türkiye : Akademisyen Yayınevi Kitabevi, Bölüm Sayfaları: 375 / 381, ISBN: 978-625-399-222-4 Kitap Bölümü Şimşek, A., Çakan, U. (2023) "Baklava ve Kadayıf", Kitap: Tatlı ve Pastacılık, Ankara/Türkiye : Akademisyen Yayınevi Kitabevi, Bölüm Sayfaları: 375 / 381, ISBN: 978-625-399-222-4 Kitap Bölümü
2023 Kitap Bölümü SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Akademisyen Yayınevi Kitabevi

Advances In Managing Tourism Across Continents Volume 2

Akdemir, N., Şimşek, A. (2022) "Characteristic of Turkey Registered Geographical Indications (GI) of Food and Agricultural Products in Regions", Kitap: Advances In Managing Tourism Across Continents Volume 2, Amerika Birleşik Devletleri : University of South Florida (USF) M3 Publishing, Bölüm Sayfaları: 1 / 11, ISBN: 978-1-955833-08-0 Kitap Bölümü Akdemir, N., Şimşek, A. (2022) "Characteristic of Turkey Registered Geographical Indications (GI) of Food and Agricultural Products in Regions", Kitap: Advances In Managing Tourism Across Continents Volume 2, Amerika Birleşik Devletleri : University of South Florida (USF) M3 Publishing, Bölüm Sayfaları: 1 / 11, ISBN: 978-1-955833-08-0 Kitap Bölümü
2022 Kitap Bölümü SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
University of South Florida (USF) M3 Publishing

Yemek, Kültür ve Toplum

Şimşek, A., Güleç, E. (2022) "Orta Asya Döneminde Yemek Kültürü", Kitap: Yemek, Kültür ve Toplum, Ankara/Türkiye : Nobel Akademi Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 131 / 144, ISBN: 978-625-402-033-9 Kitap Bölümü Şimşek, A., Güleç, E. (2022) "Orta Asya Döneminde Yemek Kültürü", Kitap: Yemek, Kültür ve Toplum, Ankara/Türkiye : Nobel Akademi Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 131 / 144, ISBN: 978-625-402-033-9 Kitap Bölümü
2022 Kitap Bölümü SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Nobel Akademi Yayıncılık

Gastronomi Deneyiminde Rotalar ve Festivaller

Şimşek, A. (2022) "Deniz Ürünü Rotaları", Kitap: Gastronomi Deneyiminde Rotalar ve Festivaller, Ankara/Türkiye : Nobel Akademik Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 141 / 161, ISBN: 978-605-133-033-4 Kitap Bölümü Şimşek, A. (2022) "Deniz Ürünü Rotaları", Kitap: Gastronomi Deneyiminde Rotalar ve Festivaller, Ankara/Türkiye : Nobel Akademik Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 141 / 161, ISBN: 978-605-133-033-4 Kitap Bölümü
2022 Kitap Bölümü SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Nobel Akademik Yayıncılık

Gastronomi Deneyiminde Rotalar ve Festivaller

Şimşek, A. (2022) "Hasat Rotaları", Kitap: Gastronomi Deneyiminde Rotalar ve Festivaller, Ankara/Türkiye : Nobel Akademik Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 225 / 249, ISBN: 978-605-133-033-4 Kitap Bölümü Şimşek, A. (2022) "Hasat Rotaları", Kitap: Gastronomi Deneyiminde Rotalar ve Festivaller, Ankara/Türkiye : Nobel Akademik Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 225 / 249, ISBN: 978-605-133-033-4 Kitap Bölümü
2022 Kitap Bölümü SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Nobel Akademik Yayıncılık

Türkiye Turizm Ansiklopedisi

Şimşek, A. (2022) "Ordövr Tabağı, Sıcak Bölümü Şefi, Sıcak Ordövrler", Kitap: Türkiye Turizm Ansiklopedisi, Ankara/Türkiye : Detay Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: / , ISBN: 978-605-254-561-4 Kitap Bölümü Şimşek, A. (2022) "Ordövr Tabağı, Sıcak Bölümü Şefi, Sıcak Ordövrler", Kitap: Türkiye Turizm Ansiklopedisi, Ankara/Türkiye : Detay Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: / , ISBN: 978-605-254-561-4 Kitap Bölümü
2022 Kitap Bölümü SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Detay Yayıncılık

Alternatif Turizm Kapsamında Güncel Konular ve Araştırmalar-2

Güner, D., Şimşek, A. (2022) "Mantar Turizmi", Kitap: Alternatif Turizm Kapsamında Güncel Konular ve Araştırmalar-2, Türkiye : Çizgi Kitabevi, Bölüm Sayfaları: 7 / 19, ISBN: 978-605-196-853-7 Kitap Bölümü Güner, D., Şimşek, A. (2022) "Mantar Turizmi", Kitap: Alternatif Turizm Kapsamında Güncel Konular ve Araştırmalar-2, Türkiye : Çizgi Kitabevi, Bölüm Sayfaları: 7 / 19, ISBN: 978-605-196-853-7 Kitap Bölümü
2022 Kitap Bölümü SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Çizgi Kitabevi

Türkiye Lezzet Rotaları

Şimşek, A. (2021) "Ardahan", Kitap: Türkiye Lezzet Rotaları, Türkiye : Detay Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 123 / 131, ISBN: 978-605-254-509-6 Kitap Bölümü Şimşek, A. (2021) "Ardahan", Kitap: Türkiye Lezzet Rotaları, Türkiye : Detay Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 123 / 131, ISBN: 978-605-254-509-6 Kitap Bölümü
2021 Kitap Bölümü SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Detay Yayıncılık

Turizm Alanında Güncel Konular ve Yaklaşımlar 2

Dilsiz, T., Şimşek, A. (2021) "Gastronomi Turizminde Türkiye Peynirleri: İstanbul Peynir Festivali", Kitap: Turizm Alanında Güncel Konular ve Yaklaşımlar 2, İstanbul/Türkiye : Çizgi Kitabevi, Bölüm Sayfaları: 154 / 176, ISBN: 978-605-196-727-1 Kitap Bölümü Dilsiz, T., Şimşek, A. (2021) "Gastronomi Turizminde Türkiye Peynirleri: İstanbul Peynir Festivali", Kitap: Turizm Alanında Güncel Konular ve Yaklaşımlar 2, İstanbul/Türkiye : Çizgi Kitabevi, Bölüm Sayfaları: 154 / 176, ISBN: 978-605-196-727-1 Kitap Bölümü
2021 Kitap Bölümü SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Çizgi Kitabevi

Alternatif Turizm Kapsamında Güncel Konular ve Araştırmalar

Şimşek, A. (2021) "Gastronomi Turizmi", Kitap: Alternatif Turizm Kapsamında Güncel Konular ve Araştırmalar, Konya/Türkiye : Çizgi Kitabevi, Bölüm Sayfaları: 83 / 106, ISBN: 978‐605‐196‐639‐7 Kitap Bölümü Şimşek, A. (2021) "Gastronomi Turizmi", Kitap: Alternatif Turizm Kapsamında Güncel Konular ve Araştırmalar, Konya/Türkiye : Çizgi Kitabevi, Bölüm Sayfaları: 83 / 106, ISBN: 978‐605‐196‐639‐7 Kitap Bölümü
2021 Kitap Bölümü SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Çizgi Kitabevi

Yavaş Şehirler ve Alternatif Turizm

Şimşek, A. (2020) "Ihlamur Kokulu Yavaş Şehir Vize", Kitap: Yavaş Şehirler ve Alternatif Turizm, Ankara : Detay Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 97 / 109, ISBN: 978-605-254-294-1 Kitap Bölümü Şimşek, A. (2020) "Ihlamur Kokulu Yavaş Şehir Vize", Kitap: Yavaş Şehirler ve Alternatif Turizm, Ankara : Detay Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 97 / 109, ISBN: 978-605-254-294-1 Kitap Bölümü
2020 Kitap Bölümü SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Detay Yayıncılık

Yavaş Şehirler ve Alternatif Turizm

Güleç, E., Şimşek, A. (2020) "Kayalara İnşa Edilen Yavaş Şehir Güdül", Kitap: Yavaş Şehirler ve Alternatif Turizm, Ankara : Detay Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 257 / 265, ISBN: 978-605-254-294-1 Kitap Bölümü Güleç, E., Şimşek, A. (2020) "Kayalara İnşa Edilen Yavaş Şehir Güdül", Kitap: Yavaş Şehirler ve Alternatif Turizm, Ankara : Detay Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 257 / 265, ISBN: 978-605-254-294-1 Kitap Bölümü
2020 Kitap Bölümü SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Detay Yayıncılık

Yemek, Kültür ve Toplum

Şimşek, A. (2020) "Osmanlı Döneminde Yemek Kültürü", Kitap: Yemek, Kültür ve Toplum, Ankara/Türkiye : Nobel Akademik Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 177 / 192, ISBN: 978-625-402-033-9 Kitap Bölümü Şimşek, A. (2020) "Osmanlı Döneminde Yemek Kültürü", Kitap: Yemek, Kültür ve Toplum, Ankara/Türkiye : Nobel Akademik Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 177 / 192, ISBN: 978-625-402-033-9 Kitap Bölümü
2020 Kitap Bölümü SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Nobel Akademik Yayıncılık

Gastronomi Araştırmaları

 Kitap Bölümü Şimşek, A. (2020) "Gastro Turistlerin Tipolojisinin Belirlenmesi: GaziantepÖlçeğinde Bir Uygulama", Kitap: Gastronomi Araştırmaları, Türkiye : İksad Publishing House, Bölüm Sayfaları: 5 / 39, ISBN: 978-625-7139-28-1  Kitap Bölümü" data-bs-content-id="YazarBilgi-39898"> Şimşek, A. (2020) "Gastro Turistlerin Tipolojisinin Belirlenmesi: GaziantepÖlçeğinde Bir Uygulama", Kitap: Gastronomi Araştırmaları, Türkiye : İksad Publishing House, Bölüm Sayfaları: 5 / 39, ISBN: 978-625-7139-28-1  Kitap Bölümü Şimşek, A. (2020) "Gastro Turistlerin Tipolojisinin Belirlenmesi: GaziantepÖlçeğinde Bir Uygulama", Kitap: Gastronomi Araştırmaları, Türkiye : İksad Publishing House, Bölüm Sayfaları: 5 / 39, ISBN: 978-625-7139-28-1  Kitap Bölümü
2020 Kitap Bölümü SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
İksad Publishing House