Dayı, F., ÇİLESİZ, A. (2020) "Futbol Kulüplerinde Borç Yönetimi", Kitap: Sporda Finansal, Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar, Ankara/Türkiye : Nobel Yayınevi, Bölüm Sayfaları: 109 / 166, ISBN: 978-625-7932-12-7 Kitap Bölümü Dayı, F., ÇİLESİZ, A. (2020) "Futbol Kulüplerinde Borç Yönetimi", Kitap: Sporda Finansal, Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar, Ankara/Türkiye : Nobel Yayınevi, Bölüm Sayfaları: 109 / 166, ISBN: 978-625-7932-12-7 Kitap Bölümü
CİĞERCİ, A.E., Gürses, V.V. (2022) "Manyetik Alan ve Spor Performansı", Kitap: Her Yönüyle Spor ve Sağlık Araştırmaları, Konya/Türkiye : ÇİZGİ KİTABEVİ, Bölüm Sayfaları: 74 / 87, ISBN: 978-605-196-947-3 Kitap BölümüCİĞERCİ, A.E., Gürses, V.V. (2022) "Manyetik Alan ve Spor Performansı", Kitap: Her Yönüyle Spor ve Sağlık Araştırmaları, Konya/Türkiye : ÇİZGİ KİTABEVİ, Bölüm Sayfaları: 74 / 87, ISBN: 978-605-196-947-3 Kitap Bölümü
Kitap BölümüCİĞERCİ, A.E. (2020) "Badminton ve Yetenek Seçimi", Kitap: Badminton El Kitabı, Ankara/Türkiye : Spor Yayınevi ve Kitabevi, Bölüm Sayfaları: 79 / 90, ISBN: 978-625-7048-06-4 Kitap Bölümü" data-bs-content-id="YazarBilgi-39673">
CİĞERCİ, A.E. (2020) "Badminton ve Yetenek Seçimi", Kitap: Badminton El Kitabı, Ankara/Türkiye : Spor Yayınevi ve Kitabevi, Bölüm Sayfaları: 79 / 90, ISBN: 978-625-7048-06-4 Kitap BölümüCİĞERCİ, A.E. (2020) "Badminton ve Yetenek Seçimi", Kitap: Badminton El Kitabı, Ankara/Türkiye : Spor Yayınevi ve Kitabevi, Bölüm Sayfaları: 79 / 90, ISBN: 978-625-7048-06-4 Kitap Bölümü
Kitap Bölümü Yandım, A.K., Baykal, M., KADAK, A.E., Çelik, M. (2016) "Quality Changes in Crustaceans during and after Processing", Kitap: Handbook of Seafood Harvesting Quality Protection and Health Benefits, : Nova Science Publishers, Bölüm Sayfaları: 127 / 137, ISBN: 978-1-63485-852-6 Kitap Bölümü" data-bs-content-id="YazarBilgi-39675">
Yandım, A.K., Baykal, M., KADAK, A.E., Çelik, M. (2016) "Quality Changes in Crustaceans during and after Processing", Kitap: Handbook of Seafood Harvesting Quality Protection and Health Benefits, : Nova Science Publishers, Bölüm Sayfaları: 127 / 137, ISBN: 978-1-63485-852-6 Kitap Bölümü Yandım, A.K., Baykal, M., KADAK, A.E., Çelik, M. (2016) "Quality Changes in Crustaceans during and after Processing", Kitap: Handbook of Seafood Harvesting Quality Protection and Health Benefits, : Nova Science Publishers, Bölüm Sayfaları: 127 / 137, ISBN: 978-1-63485-852-6 Kitap Bölümü
Kurum Bilgileri
Devrekani Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Meslek Yüksekokulu
İNALTEKİN, A. (2023) "KRONİK AĞRIDA PSİKİYATRİK DEĞERLENDİRME", Kitap: Anesteziyoloji ve Ağrıda Güncel Konular, Lyon/Fransa : LIVRE DE LYON, Bölüm Sayfaları: 127 / 137, ISBN: 978-2-38236-536-6 Kitap BölümüİNALTEKİN, A. (2023) "KRONİK AĞRIDA PSİKİYATRİK DEĞERLENDİRME", Kitap: Anesteziyoloji ve Ağrıda Güncel Konular, Lyon/Fransa : LIVRE DE LYON, Bölüm Sayfaları: 127 / 137, ISBN: 978-2-38236-536-6 Kitap Bölümü
OLUK, A., Oluk, H.A. (2019) "Blok Tabanlı Programlama", Kitap: Programlama Öğretimi Yaklaşımları, Ankara/Türkiye : Nobel Akademik Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 71 / 96, ISBN: 978-605-7846-90-7 Kitap BölümüOLUK, A., Oluk, H.A. (2019) "Blok Tabanlı Programlama", Kitap: Programlama Öğretimi Yaklaşımları, Ankara/Türkiye : Nobel Akademik Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 71 / 96, ISBN: 978-605-7846-90-7 Kitap Bölümü
ÖZKAN, A.R. (2017) "Günümüz Dünyasında Dinler Coğrafyası", Kitap: Yaşayan Dünya Dinleri, Erzurum/Türkiye : Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Yayınları, Bölüm Sayfaları: 21 / 48, ISBN: 978-975-442-501-7 Kitap BölümüÖZKAN, A.R. (2017) "Günümüz Dünyasında Dinler Coğrafyası", Kitap: Yaşayan Dünya Dinleri, Erzurum/Türkiye : Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Yayınları, Bölüm Sayfaları: 21 / 48, ISBN: 978-975-442-501-7 Kitap Bölümü