Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör. Dr.
Öğr. Gör.
Arş. Gör. Dr.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 25500 kayıt
Gastronomy Attractions and Practices in Tourism
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2023
Kitap Bölümü
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Peter Lang
Conceiving Migration and Communication in a Global Perspective
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2020
Kitap Bölümü
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Cambridge Scholars Publishing
Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Kitap Bölümü
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
PETERLANG
Belediyelerin Genişleyen Ekosistemleri Üzerine Disiplinlerarası Çalışmalar
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Kitap Bölümü
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
NOBEL BİLİMSEL ESERLER
Sağlık Bilimlerinde Araştırma ve Değerlendirmeler
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Kitap Bölümü
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Gece Kitaplığı
Halkbilimi Bağlamında Türkiye’de Yeme-İçme Kültürü
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Kitap Bölümü
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Eğitim Yayınevi
Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Teori ve Araştırmalar II
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2020
Kitap Bölümü
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Gece Kitaplığı
Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Teori ve Araştırmalar II
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2020
Kitap Bölümü
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Gece Kitaplığı
Conceiving Migration and Communication in a Global Perspective
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2020
Kitap Bölümü
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Cambridge Scholars Publishing
Conceiving Migration and Communication in a Global Perspective
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2020
Kitap Bölümü
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Cambridge Scholars Publishing
Conceiving Migration and Communication in a Global Perspective
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2020
Kitap Bölümü
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Cambridge Scholars Publishing
Özel Gereksinimli Çocuğa Multidisipliner Yaklaşım
0 0
Kurum Bilgileri
Eğitim Fakültesi
Eğitim Bilimleri
Öğretim Teknolojileri
Özgeçmiş Sayfası
2022
Kitap Bölümü
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Nobel Tıp
Online Education during the COVID-19 Pandemic: Issues, Benefits, Challenges, and Strategies.
0 0
Kurum Bilgileri
Eğitim Fakültesi
Eğitim Bilimleri
Öğretim Teknolojileri
Özgeçmiş Sayfası
2021
Kitap Bölümü
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
ISTES Organization
Kastamonu Eğitim Araştırmaları Yıllığı (2021)
0 0
Kurum Bilgileri
Eğitim Fakültesi
Eğitim Bilimleri
Öğretim Teknolojileri
Özgeçmiş Sayfası
2021
Kitap Bölümü
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Pegem Akademi
Ebu’l-Usr el-Pezdevî (ö. 482/1089) ve Ebu’l-Yüsr el-Pezdevî’nin (ö.493/1110) Usûl Eserlerinde Kur’ân/el-Kitâb Anlayışı -Tefsir Ve Fıkıh Usûlü İlişkisi Bağlamında
0 0
Kurum Bilgileri
İlahiyat Fakültesi
Temel İslam Bilimleri
Tefsir
Özgeçmiş Sayfası
2024
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
VII. ULUSLARARASI ŞEYH ŞAʿBÂN-I VELÎ SEMPOZYUMU “MÂVERÂÜNNEHİR
Communication and Digital Media
0 0
Kurum Bilgileri
İletişim Fakültesi
Halkla İlişkiler ve Reklamcılık
Halkla İlişkiler
Özgeçmiş Sayfası
2017
Kitap Bölümü
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
E-BWN
YEŞİL VE DİJİTAL DÖNÜŞÜM GÜNCEL YAKLAŞIMLAR
0 0
Kurum Bilgileri
Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksekokulu
Finans Bankacılık ve Sigortacılık
Maliye Programı
Özgeçmiş Sayfası
2022
Kitap Bölümü
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Ekin Basım Yayın Dağıtım
Critical Social Challenges in the Tourism Industry: Labor, Commodification, and Drugs
0 0
Kurum Bilgileri
İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi
Bilgi ve Belge Yönetimi
Bilgi Yönetimi ve Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2023
Kitap Bölümü
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
IGI Global
ÇEŞİTLİ BOYUTLARI İLE UZAKTAN EĞİTİM
0 0
Kurum Bilgileri
İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi
Bilgi ve Belge Yönetimi
Bilgi Yönetimi ve Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2021
Kitap Bölümü
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
hiperlink
21st CENTURY NANOSCIENCE – A HANDBOOK
0 0
Kurum Bilgileri
İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi
Bilgi ve Belge Yönetimi
Bilgi Yönetimi ve Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2020
Kitap Bölümü
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Taylor Francis (CRC Press)
«
1031
1032
1033
1034
1035
1036
1037
1038
1039
1040
»