ÇILGINOĞLU, H., Çam, O. (2021) "Gastronomi Turizmi ve Kültür İlişkisi", Kitap: Halkbilimi Bağlamında Türkiye’de Yeme-İçme Kültürü, Türkiye : Eğitim Yayınevi, Bölüm Sayfaları: 135 / 166, ISBN: 978-625-7316-99-6 Kitap BölümüÇILGINOĞLU, H., Çam, O. (2021) "Gastronomi Turizmi ve Kültür İlişkisi", Kitap: Halkbilimi Bağlamında Türkiye’de Yeme-İçme Kültürü, Türkiye : Eğitim Yayınevi, Bölüm Sayfaları: 135 / 166, ISBN: 978-625-7316-99-6 Kitap Bölümü
Kitap BölümüDERVİŞ, H. (2023) "Reflection of Critical Theory Within the Contemporary Tourism Industry", Kitap: Critical Social Challenges in the Tourism Industry: Labor, Commodification, and Drugs, Amerika Birleşik Devletleri : IGI Global, Bölüm Sayfaları: 1 / 25, ISBN: 9781668492550 Kitap Bölümü" data-bs-content-id="YazarBilgi-41026">
DERVİŞ, H. (2023) "Reflection of Critical Theory Within the Contemporary Tourism Industry", Kitap: Critical Social Challenges in the Tourism Industry: Labor, Commodification, and Drugs, Amerika Birleşik Devletleri : IGI Global, Bölüm Sayfaları: 1 / 25, ISBN: 9781668492550 Kitap BölümüDERVİŞ, H. (2023) "Reflection of Critical Theory Within the Contemporary Tourism Industry", Kitap: Critical Social Challenges in the Tourism Industry: Labor, Commodification, and Drugs, Amerika Birleşik Devletleri : IGI Global, Bölüm Sayfaları: 1 / 25, ISBN: 9781668492550 Kitap Bölümü