Kitap BölümüÇaylak-Dönmez, Ö., Özdamar, İ.G. (2024) "GASTRONOMİK ÜRÜN ÇEŞİTLENDİRME: AROMA MADDESİ OLARAK MÜRVER ÇİÇEĞİ", Kitap: Turizm ve Destinasyon Araştırmaları VII, Türkiye : Paradigma Akademi, Bölüm Sayfaları: 301 / 312, ISBN: 9786256321267 Kitap Bölümü" data-bs-content-id="YazarBilgi-42072">
Çaylak-Dönmez, Ö., Özdamar, İ.G. (2024) "GASTRONOMİK ÜRÜN ÇEŞİTLENDİRME: AROMA MADDESİ OLARAK MÜRVER ÇİÇEĞİ", Kitap: Turizm ve Destinasyon Araştırmaları VII, Türkiye : Paradigma Akademi, Bölüm Sayfaları: 301 / 312, ISBN: 9786256321267 Kitap BölümüÇaylak-Dönmez, Ö., Özdamar, İ.G. (2024) "GASTRONOMİK ÜRÜN ÇEŞİTLENDİRME: AROMA MADDESİ OLARAK MÜRVER ÇİÇEĞİ", Kitap: Turizm ve Destinasyon Araştırmaları VII, Türkiye : Paradigma Akademi, Bölüm Sayfaları: 301 / 312, ISBN: 9786256321267 Kitap Bölümü
Kitap BölümüÇaylak-Dönmez, Ö., Sevim, B. (2024) "Perceptions of Gastronomy and Culinary Arts Department Students Towards 3D Foods", Kitap: Future Tourism Trends Volume 2: Technology Advancement, Trends and Innovations for the Future in Tourism, : Emerald Insight, Bölüm Sayfaları: 81 / 95, ISBN: 978-1-83753-971-0 Kitap Bölümü" data-bs-content-id="YazarBilgi-42075">
Çaylak-Dönmez, Ö., Sevim, B. (2024) "Perceptions of Gastronomy and Culinary Arts Department Students Towards 3D Foods", Kitap: Future Tourism Trends Volume 2: Technology Advancement, Trends and Innovations for the Future in Tourism, : Emerald Insight, Bölüm Sayfaları: 81 / 95, ISBN: 978-1-83753-971-0 Kitap BölümüÇaylak-Dönmez, Ö., Sevim, B. (2024) "Perceptions of Gastronomy and Culinary Arts Department Students Towards 3D Foods", Kitap: Future Tourism Trends Volume 2: Technology Advancement, Trends and Innovations for the Future in Tourism, : Emerald Insight, Bölüm Sayfaları: 81 / 95, ISBN: 978-1-83753-971-0 Kitap Bölümü
Kitap BölümüÖngöre, Ö. (2018) "İşyerlerinde Çalışanın İyilik Halinin Sağlığı Açısından Önemi", Kitap: Prof. Dr. Gürhan Fişek’in İzinde Ortak Emek ve Ortak Eylem, Ankara/Türkiye : Siyasal Kitabevi, Bölüm Sayfaları: 169 / 188, ISBN: 9786059221733 Kitap Bölümü" data-bs-content-id="YazarBilgi-42084">
Öngöre, Ö. (2018) "İşyerlerinde Çalışanın İyilik Halinin Sağlığı Açısından Önemi", Kitap: Prof. Dr. Gürhan Fişek’in İzinde Ortak Emek ve Ortak Eylem, Ankara/Türkiye : Siyasal Kitabevi, Bölüm Sayfaları: 169 / 188, ISBN: 9786059221733 Kitap BölümüÖngöre, Ö. (2018) "İşyerlerinde Çalışanın İyilik Halinin Sağlığı Açısından Önemi", Kitap: Prof. Dr. Gürhan Fişek’in İzinde Ortak Emek ve Ortak Eylem, Ankara/Türkiye : Siyasal Kitabevi, Bölüm Sayfaları: 169 / 188, ISBN: 9786059221733 Kitap Bölümü
Kitap BölümüÖngöre, Ö. (2022) "İnsan Kaynaklarında Etiğin Yeri ve Önemi", Kitap: İnsan Kaynakları Yönetimi ve Güncel Tartışmalar, Ankara/Türkiye : NOBEL BİLİMSEL ESERLER, Bölüm Sayfaları: 349 / 365, ISBN: 978-625-433-948-6 Kitap Bölümü" data-bs-content-id="YazarBilgi-42085">
Öngöre, Ö. (2022) "İnsan Kaynaklarında Etiğin Yeri ve Önemi", Kitap: İnsan Kaynakları Yönetimi ve Güncel Tartışmalar, Ankara/Türkiye : NOBEL BİLİMSEL ESERLER, Bölüm Sayfaları: 349 / 365, ISBN: 978-625-433-948-6 Kitap BölümüÖngöre, Ö. (2022) "İnsan Kaynaklarında Etiğin Yeri ve Önemi", Kitap: İnsan Kaynakları Yönetimi ve Güncel Tartışmalar, Ankara/Türkiye : NOBEL BİLİMSEL ESERLER, Bölüm Sayfaları: 349 / 365, ISBN: 978-625-433-948-6 Kitap Bölümü