Özer, E.Z., Şalkamoğlu, B. (2024) "GASTRONOMİ VE MÜZİK", Kitap: GASTRONOMİ VE SANAT BİLEŞKESİ, Ankara/Türkiye : Nobel Akademik Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: / , ISBN: 978-625-386-007-3 Kitap BölümüÖzer, E.Z., Şalkamoğlu, B. (2024) "GASTRONOMİ VE MÜZİK", Kitap: GASTRONOMİ VE SANAT BİLEŞKESİ, Ankara/Türkiye : Nobel Akademik Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: / , ISBN: 978-625-386-007-3 Kitap Bölümü
Özer, E.Z., Güner, D. (2024) "MUĞLA YÖRESEL YEMEK KÜLTÜRÜ", Kitap: MUĞLA MUTFAK KÜLTÜRÜ VE GASTRONOMİ TURİZMİ, Ankara/Türkiye : NOBEL BİLİMSEL ESERLER, Bölüm Sayfaları: 57 / 76, ISBN: 978-625-376-107-3 Kitap BölümüÖzer, E.Z., Güner, D. (2024) "MUĞLA YÖRESEL YEMEK KÜLTÜRÜ", Kitap: MUĞLA MUTFAK KÜLTÜRÜ VE GASTRONOMİ TURİZMİ, Ankara/Türkiye : NOBEL BİLİMSEL ESERLER, Bölüm Sayfaları: 57 / 76, ISBN: 978-625-376-107-3 Kitap Bölümü
Yanarateş, E. (2024) "21. Yüzyılda Güncel Öğretim Yaklaşımları", Kitap: Fen Bilgisi Araştırmalarında Güncel Çalışmalar, Ankara/Türkiye : Bidge Yayınları, Bölüm Sayfaları: 6 / 36, ISBN: 978-625-372-421-4 Kitap BölümüYanarateş, E. (2024) "21. Yüzyılda Güncel Öğretim Yaklaşımları", Kitap: Fen Bilgisi Araştırmalarında Güncel Çalışmalar, Ankara/Türkiye : Bidge Yayınları, Bölüm Sayfaları: 6 / 36, ISBN: 978-625-372-421-4 Kitap Bölümü