GÜNER, D. (2024) "Kanepeler (Açık Yüzlü Sandviçler)", Kitap: Soğuk Mutfak, Ankara/Türkiye : Detay Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 83 / 103, ISBN: 978-605-254-979-7 Kitap BölümüGÜNER, D. (2024) "Kanepeler (Açık Yüzlü Sandviçler)", Kitap: Soğuk Mutfak, Ankara/Türkiye : Detay Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 83 / 103, ISBN: 978-605-254-979-7 Kitap Bölümü
ÖZER, E.Z., GÜNER, D. (2024) "Muğla Yöresel Yemek Kültürü", Kitap: Muğla Mutfak Kültürü ve Gastronomi Turizmi, Ankara/Türkiye : Nobel Bilimsel, Bölüm Sayfaları: 57 / 76, ISBN: 978-625-376-107-3 Kitap Bölümü ÖZER, E.Z., GÜNER, D. (2024) "Muğla Yöresel Yemek Kültürü", Kitap: Muğla Mutfak Kültürü ve Gastronomi Turizmi, Ankara/Türkiye : Nobel Bilimsel, Bölüm Sayfaları: 57 / 76, ISBN: 978-625-376-107-3 Kitap Bölümü
Kitap BölümüÖZER, E.Z., ÇEVİK, A. (2024) "Taste and Flavor Perception", Kitap: Contemporary Studies and Theories in Gastronomy and Food Science, Berlin/Almanya : Peter Lang, Bölüm Sayfaları: 359 / 366, ISBN: 978-3-631-92204-0 Kitap Bölümü" data-bs-content-id="YazarBilgi-45142">
ÖZER, E.Z., ÇEVİK, A. (2024) "Taste and Flavor Perception", Kitap: Contemporary Studies and Theories in Gastronomy and Food Science, Berlin/Almanya : Peter Lang, Bölüm Sayfaları: 359 / 366, ISBN: 978-3-631-92204-0 Kitap BölümüÖZER, E.Z., ÇEVİK, A. (2024) "Taste and Flavor Perception", Kitap: Contemporary Studies and Theories in Gastronomy and Food Science, Berlin/Almanya : Peter Lang, Bölüm Sayfaları: 359 / 366, ISBN: 978-3-631-92204-0 Kitap Bölümü
ÖZER, E.Z., Şalkamoğlu, B. (2024) "GASTRONOMİ VE MÜZİK", Kitap: GASTRONOMİ VE SANAT BİLEŞKESİ, Ankara/Türkiye : Nobel Akademik Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: / , ISBN: 978-625-386-007-3 Kitap BölümüÖZER, E.Z., Şalkamoğlu, B. (2024) "GASTRONOMİ VE MÜZİK", Kitap: GASTRONOMİ VE SANAT BİLEŞKESİ, Ankara/Türkiye : Nobel Akademik Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: / , ISBN: 978-625-386-007-3 Kitap Bölümü
ÖZER, E.Z., GÜNER, D. (2024) "MUĞLA YÖRESEL YEMEK KÜLTÜRÜ", Kitap: MUĞLA MUTFAK KÜLTÜRÜ VE GASTRONOMİ TURİZMİ, Ankara/Türkiye : NOBEL BİLİMSEL ESERLER, Bölüm Sayfaları: 57 / 76, ISBN: 978-625-376-107-3 Kitap BölümüÖZER, E.Z., GÜNER, D. (2024) "MUĞLA YÖRESEL YEMEK KÜLTÜRÜ", Kitap: MUĞLA MUTFAK KÜLTÜRÜ VE GASTRONOMİ TURİZMİ, Ankara/Türkiye : NOBEL BİLİMSEL ESERLER, Bölüm Sayfaları: 57 / 76, ISBN: 978-625-376-107-3 Kitap Bölümü