Özer, E.Z., Çevik, A. (2024) "Taste and Flavor Perception", Kitap: Contemporary Studies and Theories in Gastronomy and Food Science, : Peter Lang, Bölüm Sayfaları: 359 / 366, ISBN: 978-3-631-92204-0 Kitap Bölümü Özer, E.Z., Çevik, A. (2024) "Taste and Flavor Perception", Kitap: Contemporary Studies and Theories in Gastronomy and Food Science, : Peter Lang, Bölüm Sayfaları: 359 / 366, ISBN: 978-3-631-92204-0 Kitap Bölümü
Özaydın, E.C., Çevik, A. (2024) "Gastrodiplomacy and Nusr-Et", Kitap: Selected Articles on Gastrodiplomacy 2, : detay yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 250 / 258, ISBN: 978-605-254-985-8 Kitap Bölümü Özaydın, E.C., Çevik, A. (2024) "Gastrodiplomacy and Nusr-Et", Kitap: Selected Articles on Gastrodiplomacy 2, : detay yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 250 / 258, ISBN: 978-605-254-985-8 Kitap Bölümü
DOI Bayraktar, S., Nehrig, J., Menis, E., Karlı, K., Janning, A., Struk, T., Halbritter, J., Michgehl, U., Krahn, M.P., Schuberth, C.E., Pavenstädt, H., Wedlich-Söldner, R. (2020) "A deregulated stress response underlies distinct INF2-associated disease profiles", Journal of the American Society of Nephrology, 31 (6) pp. 1296-1313 DOI " data-bs-content-id="YazarBilgi-48265">
Bayraktar, S., Nehrig, J., Menis, E., Karlı, K., Janning, A., Struk, T., Halbritter, J., Michgehl, U., Krahn, M.P., Schuberth, C.E., Pavenstädt, H., Wedlich-Söldner, R. (2020) "A deregulated stress response underlies distinct INF2-associated disease profiles", Journal of the American Society of Nephrology, 31 (6) pp. 1296-1313 DOI Bayraktar, S., Nehrig, J., Menis, E., Karlı, K., Janning, A., Struk, T., Halbritter, J., Michgehl, U., Krahn, M.P., Schuberth, C.E., Pavenstädt, H., Wedlich-Söldner, R. (2020) "A deregulated stress response underlies distinct INF2-associated disease profiles", Journal of the American Society of Nephrology, 31 (6) pp. 1296-1313 DOI