img
Toplam 24616 kayıt

Bir Kültür Turizmi Destinasyonu Olarak Hasankeyf Örneğinde Ziyaretçi Memnuniyeti

Link DOI      ÖZTÜRK, S., IŞINKARALAR, Ö., Yılmaz, D., ÇILGINOĞLU, H. (2021) "Bir Kültür Turizmi Destinasyonu Olarak Hasankeyf Örneğinde Ziyaretçi Memnuniyeti", Bartın Orman Fakültesi Dergisi, 23 (2) pp. 359-369 [TR Dizin] Link DOI     " data-bs-content-id="YazarBilgi-13112"> ÖZTÜRK, S., IŞINKARALAR, Ö., Yılmaz, D., ÇILGINOĞLU, H. (2021) "Bir Kültür Turizmi Destinasyonu Olarak Hasankeyf Örneğinde Ziyaretçi Memnuniyeti", Bartın Orman Fakültesi Dergisi, 23 (2) pp. 359-369 [TR Dizin] Link DOI      ÖZTÜRK, S., IŞINKARALAR, Ö., Yılmaz, D., ÇILGINOĞLU, H. (2021) "Bir Kültür Turizmi Destinasyonu Olarak Hasankeyf Örneğinde Ziyaretçi Memnuniyeti", Bartın Orman Fakültesi Dergisi, 23 (2) pp. 359-369 [TR Dizin] Link DOI     
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Bartın Orman Fakültesi Dergisi

Nörogastronomi ve Duyuların Lezzet Algısına Etkisinin Yarı Yapılandırılmış Görüşmelerle Analizi

Link DOI     ÇILGINOĞLU, H., Çılgınoğlu, Ü. (2022) "Nörogastronomi ve Duyuların Lezzet Algısına Etkisinin Yarı Yapılandırılmış Görüşmelerle Analizi", JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES, (0) pp. 837-855 [TR Dizin] Link DOI    " data-bs-content-id="YazarBilgi-13113"> ÇILGINOĞLU, H., Çılgınoğlu, Ü. (2022) "Nörogastronomi ve Duyuların Lezzet Algısına Etkisinin Yarı Yapılandırılmış Görüşmelerle Analizi", JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES, (0) pp. 837-855 [TR Dizin] Link DOI     ÇILGINOĞLU, H., Çılgınoğlu, Ü. (2022) "Nörogastronomi ve Duyuların Lezzet Algısına Etkisinin Yarı Yapılandırılmış Görüşmelerle Analizi", JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES, (0) pp. 837-855 [TR Dizin] Link DOI    
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES

Otel İşletmelerinin Gıda İsrafı Konusundaki Eğilimleri: Kastamonu Örneği

Link DOI    Şenel, F.M., ÇILGINOĞLU, H. (2022) "Otel İşletmelerinin Gıda İsrafı Konusundaki Eğilimleri: Kastamonu Örneği", JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES, (0) pp. 1088-1114 [TR Dizin] Link DOI   " data-bs-content-id="YazarBilgi-13114"> Şenel, F.M., ÇILGINOĞLU, H. (2022) "Otel İşletmelerinin Gıda İsrafı Konusundaki Eğilimleri: Kastamonu Örneği", JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES, (0) pp. 1088-1114 [TR Dizin] Link DOI    Şenel, F.M., ÇILGINOĞLU, H. (2022) "Otel İşletmelerinin Gıda İsrafı Konusundaki Eğilimleri: Kastamonu Örneği", JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES, (0) pp. 1088-1114 [TR Dizin] Link DOI   
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES

Sağlık Çalışanlarının Personel Yemek Hizmetleri Memnuniyet Düzeyleri: Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi Örneği

Link DOI    ÇAYLAK-DÖNMEZ, Ö., ÇILGINOĞLU, H. (2022) "Sağlık Çalışanlarının Personel Yemek Hizmetleri Memnuniyet Düzeyleri: Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi Örneği", JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES, 10 (2) pp. 1464-1480 [TR Dizin] Link DOI   " data-bs-content-id="YazarBilgi-13115"> ÇAYLAK-DÖNMEZ, Ö., ÇILGINOĞLU, H. (2022) "Sağlık Çalışanlarının Personel Yemek Hizmetleri Memnuniyet Düzeyleri: Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi Örneği", JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES, 10 (2) pp. 1464-1480 [TR Dizin] Link DOI    ÇAYLAK-DÖNMEZ, Ö., ÇILGINOĞLU, H. (2022) "Sağlık Çalışanlarının Personel Yemek Hizmetleri Memnuniyet Düzeyleri: Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi Örneği", JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES, 10 (2) pp. 1464-1480 [TR Dizin] Link DOI   
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES

ANTİK ÇAĞ'DA MUTFAK KÜLTÜRÜNDE TOPRAK KAPLAR VE ÖNEMİ

Link DOI      GÖKBEL-YAVUZOĞLU, F.M., ÇILGINOĞLU, H. (2022) "ANTİK ÇAĞ'DA MUTFAK KÜLTÜRÜNDE TOPRAK KAPLAR VE ÖNEMİ", Tykhe Sanat ve Tasarım Dergisi, 7 (12) pp. 55-66 [TR Dizin] Link DOI     " data-bs-content-id="YazarBilgi-13116"> GÖKBEL-YAVUZOĞLU, F.M., ÇILGINOĞLU, H. (2022) "ANTİK ÇAĞ'DA MUTFAK KÜLTÜRÜNDE TOPRAK KAPLAR VE ÖNEMİ", Tykhe Sanat ve Tasarım Dergisi, 7 (12) pp. 55-66 [TR Dizin] Link DOI      GÖKBEL-YAVUZOĞLU, F.M., ÇILGINOĞLU, H. (2022) "ANTİK ÇAĞ'DA MUTFAK KÜLTÜRÜNDE TOPRAK KAPLAR VE ÖNEMİ", Tykhe Sanat ve Tasarım Dergisi, 7 (12) pp. 55-66 [TR Dizin] Link DOI     
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Tykhe Sanat ve Tasarım Dergisi

KASTAMONU YÖRESİNDE KIŞLIK YİYECEK HAZIRLIKLARINA YÖNELİK YAPILAN ÜRÜNLERİN İNCELENMESİ

Link DOI     Soydaş, R., ÇILGINOĞLU, H. (2022) "KASTAMONU YÖRESİNDE KIŞLIK YİYECEK HAZIRLIKLARINA YÖNELİK YAPILAN ÜRÜNLERİN İNCELENMESİ", Milli Kültür Araştırmaları Dergisi, 6 (1) pp. 48-60 Link DOI    " data-bs-content-id="YazarBilgi-13117"> Soydaş, R., ÇILGINOĞLU, H. (2022) "KASTAMONU YÖRESİNDE KIŞLIK YİYECEK HAZIRLIKLARINA YÖNELİK YAPILAN ÜRÜNLERİN İNCELENMESİ", Milli Kültür Araştırmaları Dergisi, 6 (1) pp. 48-60 Link DOI     Soydaş, R., ÇILGINOĞLU, H. (2022) "KASTAMONU YÖRESİNDE KIŞLIK YİYECEK HAZIRLIKLARINA YÖNELİK YAPILAN ÜRÜNLERİN İNCELENMESİ", Milli Kültür Araştırmaları Dergisi, 6 (1) pp. 48-60 Link DOI    
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Milli Kültür Araştırmaları Dergisi

TELEVİZYON DİZİLERİNDE İZLEYİCİLERE SUNULAN GASTRONOMİK ÖĞELERİN BELİRLENMESİ: GÖNÜL DAĞI DİZİSİ ÖRNEĞİ

Link DOI     ÇILGINOĞLU, H. (2022) "TELEVİZYON DİZİLERİNDE İZLEYİCİLERE SUNULAN GASTRONOMİK ÖĞELERİN BELİRLENMESİ: GÖNÜL DAĞI DİZİSİ ÖRNEĞİ", 3. SEKTÖR SOSYAL EKONOMİ DERGİSİ, 57 (2) pp. 1441-1455 [TR Dizin] Link DOI    " data-bs-content-id="YazarBilgi-13118"> ÇILGINOĞLU, H. (2022) "TELEVİZYON DİZİLERİNDE İZLEYİCİLERE SUNULAN GASTRONOMİK ÖĞELERİN BELİRLENMESİ: GÖNÜL DAĞI DİZİSİ ÖRNEĞİ", 3. SEKTÖR SOSYAL EKONOMİ DERGİSİ, 57 (2) pp. 1441-1455 [TR Dizin] Link DOI     ÇILGINOĞLU, H. (2022) "TELEVİZYON DİZİLERİNDE İZLEYİCİLERE SUNULAN GASTRONOMİK ÖĞELERİN BELİRLENMESİ: GÖNÜL DAĞI DİZİSİ ÖRNEĞİ", 3. SEKTÖR SOSYAL EKONOMİ DERGİSİ, 57 (2) pp. 1441-1455 [TR Dizin] Link DOI    
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
3. SEKTÖR SOSYAL EKONOMİ DERGİSİ

SAĞLIK TURİZMİ KAPSAMINDA AŞI TURİZMİNE GENEL BAKIŞ: COVID-19 PANDEMİSİ SÜRECİ ÖRNEĞİ

Link    Çam, O., ÇILGINOĞLU, H. (2022) "SAĞLIK TURİZMİ KAPSAMINDA AŞI TURİZMİNE GENEL BAKIŞ: COVID-19 PANDEMİSİ SÜRECİ ÖRNEĞİ", Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi, 5 (2) pp. 220-254 Link   " data-bs-content-id="YazarBilgi-13119"> Çam, O., ÇILGINOĞLU, H. (2022) "SAĞLIK TURİZMİ KAPSAMINDA AŞI TURİZMİNE GENEL BAKIŞ: COVID-19 PANDEMİSİ SÜRECİ ÖRNEĞİ", Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi, 5 (2) pp. 220-254 Link    Çam, O., ÇILGINOĞLU, H. (2022) "SAĞLIK TURİZMİ KAPSAMINDA AŞI TURİZMİNE GENEL BAKIŞ: COVID-19 PANDEMİSİ SÜRECİ ÖRNEĞİ", Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi, 5 (2) pp. 220-254 Link   
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi

Liseden Üniversiteye Gastronomi Köprüsü Projesiyle Lise Öğrencilerinin Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümüne Yönelik Tutumları

Link DOI     ÇILGINOĞLU, H., Güleç, E. (2022) "Liseden Üniversiteye Gastronomi Köprüsü Projesiyle Lise Öğrencilerinin Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümüne Yönelik Tutumları", TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ, 6 (3) pp. 845-858 [TR Dizin] Link DOI    " data-bs-content-id="YazarBilgi-13120"> ÇILGINOĞLU, H., Güleç, E. (2022) "Liseden Üniversiteye Gastronomi Köprüsü Projesiyle Lise Öğrencilerinin Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümüne Yönelik Tutumları", TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ, 6 (3) pp. 845-858 [TR Dizin] Link DOI     ÇILGINOĞLU, H., Güleç, E. (2022) "Liseden Üniversiteye Gastronomi Köprüsü Projesiyle Lise Öğrencilerinin Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümüne Yönelik Tutumları", TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ, 6 (3) pp. 845-858 [TR Dizin] Link DOI    
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ

Av Turizminin Ekonomik Etkisinin Belirlenmesi: Kastamonu Örneği

Link DOI     Şengül, A., ÇILGINOĞLU, H. (2022) "Av Turizminin Ekonomik Etkisinin Belirlenmesi: Kastamonu Örneği", Abant Sosyal Bilimler Dergisi, 22 (3) pp. 1333-1345 [TR Dizin] Link DOI    " data-bs-content-id="YazarBilgi-13121"> Şengül, A., ÇILGINOĞLU, H. (2022) "Av Turizminin Ekonomik Etkisinin Belirlenmesi: Kastamonu Örneği", Abant Sosyal Bilimler Dergisi, 22 (3) pp. 1333-1345 [TR Dizin] Link DOI     Şengül, A., ÇILGINOĞLU, H. (2022) "Av Turizminin Ekonomik Etkisinin Belirlenmesi: Kastamonu Örneği", Abant Sosyal Bilimler Dergisi, 22 (3) pp. 1333-1345 [TR Dizin] Link DOI    
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Abant Sosyal Bilimler Dergisi

İnanç Turizminde Merkezler ve Bölge İnsanının Bu Merkezlerle Etkileşimi: Kastamonu Örneği

Link DOI      ÇILGINOĞLU, H., Helveci, Ü. (2022) "İnanç Turizminde Merkezler ve Bölge İnsanının Bu Merkezlerle Etkileşimi: Kastamonu Örneği", İnsan ve Toplum Bilimleri Araştırmaları Dergisi, 11 (3) pp. 1515-1542 [TR Dizin] Link DOI     " data-bs-content-id="YazarBilgi-13122"> ÇILGINOĞLU, H., Helveci, Ü. (2022) "İnanç Turizminde Merkezler ve Bölge İnsanının Bu Merkezlerle Etkileşimi: Kastamonu Örneği", İnsan ve Toplum Bilimleri Araştırmaları Dergisi, 11 (3) pp. 1515-1542 [TR Dizin] Link DOI      ÇILGINOĞLU, H., Helveci, Ü. (2022) "İnanç Turizminde Merkezler ve Bölge İnsanının Bu Merkezlerle Etkileşimi: Kastamonu Örneği", İnsan ve Toplum Bilimleri Araştırmaları Dergisi, 11 (3) pp. 1515-1542 [TR Dizin] Link DOI     
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
İnsan ve Toplum Bilimleri Araştırmaları Dergisi

Gastronomi Turizmi Kapsamında Yöresel Ürünlerin Geliştirilmesi: Kastamonu Pastırması Örneği

Link     Mutlu, S., ÇILGINOĞLU, H. (2022) "Gastronomi Turizmi Kapsamında Yöresel Ürünlerin Geliştirilmesi: Kastamonu Pastırması Örneği", JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES, 10 (4) pp. 3034-3054 [TR Dizin] Link    " data-bs-content-id="YazarBilgi-13123"> Mutlu, S., ÇILGINOĞLU, H. (2022) "Gastronomi Turizmi Kapsamında Yöresel Ürünlerin Geliştirilmesi: Kastamonu Pastırması Örneği", JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES, 10 (4) pp. 3034-3054 [TR Dizin] Link     Mutlu, S., ÇILGINOĞLU, H. (2022) "Gastronomi Turizmi Kapsamında Yöresel Ürünlerin Geliştirilmesi: Kastamonu Pastırması Örneği", JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES, 10 (4) pp. 3034-3054 [TR Dizin] Link    
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES

Termal Turizm İşletmelerinde Sağlık Beklentileri ve Müşteri Memnuniyeti: Bolu Örneği

Link DOI     ÇILGINOĞLU, H., Aytuğar, S. (2021) "Termal Turizm İşletmelerinde Sağlık Beklentileri ve Müşteri Memnuniyeti: Bolu Örneği", Türk Turizm Araştırmaları Dergisi, 5 (2) pp. 1088-1102 [TR Dizin] Link DOI    " data-bs-content-id="YazarBilgi-13124"> ÇILGINOĞLU, H., Aytuğar, S. (2021) "Termal Turizm İşletmelerinde Sağlık Beklentileri ve Müşteri Memnuniyeti: Bolu Örneği", Türk Turizm Araştırmaları Dergisi, 5 (2) pp. 1088-1102 [TR Dizin] Link DOI     ÇILGINOĞLU, H., Aytuğar, S. (2021) "Termal Turizm İşletmelerinde Sağlık Beklentileri ve Müşteri Memnuniyeti: Bolu Örneği", Türk Turizm Araştırmaları Dergisi, 5 (2) pp. 1088-1102 [TR Dizin] Link DOI    
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi

Etkili Turizm Diplomasisi, Aşı Turizmi ve Üçlü-Sarmal Modeli: Baltık Ülkeleri Araştırması

Link DOI     Alıu, A., Alıu, D., ÇILGINOĞLU, H. (2021) "Etkili Turizm Diplomasisi, Aşı Turizmi ve Üçlü-Sarmal Modeli: Baltık Ülkeleri Araştırması", Turkish Studies, (0) pp. 743-762 [TR Dizin] Link DOI    " data-bs-content-id="YazarBilgi-13125"> Alıu, A., Alıu, D., ÇILGINOĞLU, H. (2021) "Etkili Turizm Diplomasisi, Aşı Turizmi ve Üçlü-Sarmal Modeli: Baltık Ülkeleri Araştırması", Turkish Studies, (0) pp. 743-762 [TR Dizin] Link DOI     Alıu, A., Alıu, D., ÇILGINOĞLU, H. (2021) "Etkili Turizm Diplomasisi, Aşı Turizmi ve Üçlü-Sarmal Modeli: Baltık Ülkeleri Araştırması", Turkish Studies, (0) pp. 743-762 [TR Dizin] Link DOI    
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Turkish Studies

Tosya İlçesinin Turizm Potansiyeli

Link DOI     Çam, O., ÇILGINOĞLU, H. (2021) "Tosya İlçesinin Turizm Potansiyeli", Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi, 6 (1) pp. 156-175 Link DOI    " data-bs-content-id="YazarBilgi-13126"> Çam, O., ÇILGINOĞLU, H. (2021) "Tosya İlçesinin Turizm Potansiyeli", Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi, 6 (1) pp. 156-175 Link DOI     Çam, O., ÇILGINOĞLU, H. (2021) "Tosya İlçesinin Turizm Potansiyeli", Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi, 6 (1) pp. 156-175 Link DOI    
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi

Yöresel Mutfakların Gastronomi Turizmindeki Önemi: Kastamonu Mutfağı Örneği

Link DOI     Çam, O., ÇILGINOĞLU, H. (2021) "Yöresel Mutfakların Gastronomi Turizmindeki Önemi: Kastamonu Mutfağı Örneği", Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi, 6 (1) pp. 176-192 Link DOI    " data-bs-content-id="YazarBilgi-13127"> Çam, O., ÇILGINOĞLU, H. (2021) "Yöresel Mutfakların Gastronomi Turizmindeki Önemi: Kastamonu Mutfağı Örneği", Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi, 6 (1) pp. 176-192 Link DOI     Çam, O., ÇILGINOĞLU, H. (2021) "Yöresel Mutfakların Gastronomi Turizmindeki Önemi: Kastamonu Mutfağı Örneği", Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi, 6 (1) pp. 176-192 Link DOI    
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi

Sağlık Turizmi Değeri: Kastamonu Örneği

DOI     Dalahmetoğlu, K.B., ÇILGINOĞLU, H. (2021) "Sağlık Turizmi Değeri: Kastamonu Örneği", Turkish Studies - Social Sciences, 16 (4) pp. 1429-1448 [TR Dizin] DOI    " data-bs-content-id="YazarBilgi-13128"> Dalahmetoğlu, K.B., ÇILGINOĞLU, H. (2021) "Sağlık Turizmi Değeri: Kastamonu Örneği", Turkish Studies - Social Sciences, 16 (4) pp. 1429-1448 [TR Dizin] DOI     Dalahmetoğlu, K.B., ÇILGINOĞLU, H. (2021) "Sağlık Turizmi Değeri: Kastamonu Örneği", Turkish Studies - Social Sciences, 16 (4) pp. 1429-1448 [TR Dizin] DOI    
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Turkish Studies - Social Sciences

Bolu İli Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri Yiyecek İçecek Hizmetleri Mutfak Dalında Yaşanan Eğitim Sorunları ve Çözüm Önerileri

Link DOI     ÇILGINOĞLU, H., Aytuğar, S. (2021) "Bolu İli Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri Yiyecek İçecek Hizmetleri Mutfak Dalında Yaşanan Eğitim Sorunları ve Çözüm Önerileri", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 9 (4) pp. 2638-2654 [TR Dizin] Link DOI    " data-bs-content-id="YazarBilgi-13129"> ÇILGINOĞLU, H., Aytuğar, S. (2021) "Bolu İli Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri Yiyecek İçecek Hizmetleri Mutfak Dalında Yaşanan Eğitim Sorunları ve Çözüm Önerileri", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 9 (4) pp. 2638-2654 [TR Dizin] Link DOI     ÇILGINOĞLU, H., Aytuğar, S. (2021) "Bolu İli Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri Yiyecek İçecek Hizmetleri Mutfak Dalında Yaşanan Eğitim Sorunları ve Çözüm Önerileri", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 9 (4) pp. 2638-2654 [TR Dizin] Link DOI    
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of Tourism and Gastronomy Studies

Kastamonu Gastronomik Ürünlerinin Nuh’un Ambarı Projesi Kapsamında Değerlendirilmesi

Link DOI     ÇILGINOĞLU, H., GÜNER, D. (2021) "Kastamonu Gastronomik Ürünlerinin Nuh’un Ambarı Projesi Kapsamında Değerlendirilmesi", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, (0) pp. 2874-2892 [TR Dizin] Link DOI    " data-bs-content-id="YazarBilgi-13130"> ÇILGINOĞLU, H., GÜNER, D. (2021) "Kastamonu Gastronomik Ürünlerinin Nuh’un Ambarı Projesi Kapsamında Değerlendirilmesi", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, (0) pp. 2874-2892 [TR Dizin] Link DOI     ÇILGINOĞLU, H., GÜNER, D. (2021) "Kastamonu Gastronomik Ürünlerinin Nuh’un Ambarı Projesi Kapsamında Değerlendirilmesi", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, (0) pp. 2874-2892 [TR Dizin] Link DOI    
2021 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of Tourism and Gastronomy Studies

KÜLTÜREL MİRAS TURİZMİ AÇISINDAN KRAL KIZI HAMAMI’NIN SWOT ANALİZİ İLE DEĞERLENDİRİLMESİ

Link      Şengül, A., ÇILGINOĞLU, H. (2021) "KÜLTÜREL MİRAS TURİZMİ AÇISINDAN KRAL KIZI HAMAMI’NIN SWOT ANALİZİ İLE DEĞERLENDİRİLMESİ", Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi, 11 (2) pp. 539-552 [TR Dizin] Link     " data-bs-content-id="YazarBilgi-13134"> Şengül, A., ÇILGINOĞLU, H. (2021) "KÜLTÜREL MİRAS TURİZMİ AÇISINDAN KRAL KIZI HAMAMI’NIN SWOT ANALİZİ İLE DEĞERLENDİRİLMESİ", Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi, 11 (2) pp. 539-552 [TR Dizin] Link      Şengül, A., ÇILGINOĞLU, H. (2021) "KÜLTÜREL MİRAS TURİZMİ AÇISINDAN KRAL KIZI HAMAMI’NIN SWOT ANALİZİ İLE DEĞERLENDİRİLMESİ", Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi, 11 (2) pp. 539-552 [TR Dizin] Link     
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi