Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
Unis İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör. Dr.
Öğr. Gör.
Arş. Gör. Dr.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 24616 kayıt
Bir Kültür Turizmi Destinasyonu Olarak Hasankeyf Örneğinde Ziyaretçi Memnuniyeti
Link
DOI
ÖZTÜRK, S., IŞINKARALAR, Ö., Yılmaz, D.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
Bir Kültür Turizmi Destinasyonu Olarak Hasankeyf Örneğinde Ziyaretçi Memnuniyeti
",
Bartın Orman Fakültesi Dergisi
, 23 (2) pp. 359-369
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13112">
ÖZTÜRK, S., IŞINKARALAR, Ö., Yılmaz, D.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
Bir Kültür Turizmi Destinasyonu Olarak Hasankeyf Örneğinde Ziyaretçi Memnuniyeti
",
Bartın Orman Fakültesi Dergisi
, 23 (2) pp. 359-369
[TR Dizin]
Link
DOI
ÖZTÜRK, S., IŞINKARALAR, Ö., Yılmaz, D.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
Bir Kültür Turizmi Destinasyonu Olarak Hasankeyf Örneğinde Ziyaretçi Memnuniyeti
",
Bartın Orman Fakültesi Dergisi
, 23 (2) pp. 359-369
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Bartın Orman Fakültesi Dergisi
Nörogastronomi ve Duyuların Lezzet Algısına Etkisinin Yarı Yapılandırılmış Görüşmelerle Analizi
Link
DOI
ÇILGINOĞLU, H.
, Çılgınoğlu, Ü. (2022) "
Nörogastronomi ve Duyuların Lezzet Algısına Etkisinin Yarı Yapılandırılmış Görüşmelerle Analizi
",
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
, (0) pp. 837-855
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13113">
ÇILGINOĞLU, H.
, Çılgınoğlu, Ü. (2022) "
Nörogastronomi ve Duyuların Lezzet Algısına Etkisinin Yarı Yapılandırılmış Görüşmelerle Analizi
",
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
, (0) pp. 837-855
[TR Dizin]
Link
DOI
ÇILGINOĞLU, H.
, Çılgınoğlu, Ü. (2022) "
Nörogastronomi ve Duyuların Lezzet Algısına Etkisinin Yarı Yapılandırılmış Görüşmelerle Analizi
",
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
, (0) pp. 837-855
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
Otel İşletmelerinin Gıda İsrafı Konusundaki Eğilimleri: Kastamonu Örneği
Link
DOI
Şenel, F.M.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
Otel İşletmelerinin Gıda İsrafı Konusundaki Eğilimleri: Kastamonu Örneği
",
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
, (0) pp. 1088-1114
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13114">
Şenel, F.M.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
Otel İşletmelerinin Gıda İsrafı Konusundaki Eğilimleri: Kastamonu Örneği
",
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
, (0) pp. 1088-1114
[TR Dizin]
Link
DOI
Şenel, F.M.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
Otel İşletmelerinin Gıda İsrafı Konusundaki Eğilimleri: Kastamonu Örneği
",
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
, (0) pp. 1088-1114
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
Sağlık Çalışanlarının Personel Yemek Hizmetleri Memnuniyet Düzeyleri: Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi Örneği
Link
DOI
ÇAYLAK-DÖNMEZ, Ö.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
Sağlık Çalışanlarının Personel Yemek Hizmetleri Memnuniyet Düzeyleri: Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi Örneği
",
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
, 10 (2) pp. 1464-1480
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13115">
ÇAYLAK-DÖNMEZ, Ö.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
Sağlık Çalışanlarının Personel Yemek Hizmetleri Memnuniyet Düzeyleri: Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi Örneği
",
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
, 10 (2) pp. 1464-1480
[TR Dizin]
Link
DOI
ÇAYLAK-DÖNMEZ, Ö.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
Sağlık Çalışanlarının Personel Yemek Hizmetleri Memnuniyet Düzeyleri: Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi Örneği
",
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
, 10 (2) pp. 1464-1480
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
ANTİK ÇAĞ'DA MUTFAK KÜLTÜRÜNDE TOPRAK KAPLAR VE ÖNEMİ
Link
DOI
GÖKBEL-YAVUZOĞLU, F.M.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
ANTİK ÇAĞ'DA MUTFAK KÜLTÜRÜNDE TOPRAK KAPLAR VE ÖNEMİ
",
Tykhe Sanat ve Tasarım Dergisi
, 7 (12) pp. 55-66
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13116">
GÖKBEL-YAVUZOĞLU, F.M.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
ANTİK ÇAĞ'DA MUTFAK KÜLTÜRÜNDE TOPRAK KAPLAR VE ÖNEMİ
",
Tykhe Sanat ve Tasarım Dergisi
, 7 (12) pp. 55-66
[TR Dizin]
Link
DOI
GÖKBEL-YAVUZOĞLU, F.M.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
ANTİK ÇAĞ'DA MUTFAK KÜLTÜRÜNDE TOPRAK KAPLAR VE ÖNEMİ
",
Tykhe Sanat ve Tasarım Dergisi
, 7 (12) pp. 55-66
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Tykhe Sanat ve Tasarım Dergisi
KASTAMONU YÖRESİNDE KIŞLIK YİYECEK HAZIRLIKLARINA YÖNELİK YAPILAN ÜRÜNLERİN İNCELENMESİ
Link
DOI
Soydaş, R.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
KASTAMONU YÖRESİNDE KIŞLIK YİYECEK HAZIRLIKLARINA YÖNELİK YAPILAN ÜRÜNLERİN İNCELENMESİ
",
Milli Kültür Araştırmaları Dergisi
, 6 (1) pp. 48-60
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13117">
Soydaş, R.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
KASTAMONU YÖRESİNDE KIŞLIK YİYECEK HAZIRLIKLARINA YÖNELİK YAPILAN ÜRÜNLERİN İNCELENMESİ
",
Milli Kültür Araştırmaları Dergisi
, 6 (1) pp. 48-60
Link
DOI
Soydaş, R.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
KASTAMONU YÖRESİNDE KIŞLIK YİYECEK HAZIRLIKLARINA YÖNELİK YAPILAN ÜRÜNLERİN İNCELENMESİ
",
Milli Kültür Araştırmaları Dergisi
, 6 (1) pp. 48-60
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Milli Kültür Araştırmaları Dergisi
TELEVİZYON DİZİLERİNDE İZLEYİCİLERE SUNULAN GASTRONOMİK ÖĞELERİN BELİRLENMESİ: GÖNÜL DAĞI DİZİSİ ÖRNEĞİ
Link
DOI
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
TELEVİZYON DİZİLERİNDE İZLEYİCİLERE SUNULAN GASTRONOMİK ÖĞELERİN BELİRLENMESİ: GÖNÜL DAĞI DİZİSİ ÖRNEĞİ
",
3. SEKTÖR SOSYAL EKONOMİ DERGİSİ
, 57 (2) pp. 1441-1455
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13118">
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
TELEVİZYON DİZİLERİNDE İZLEYİCİLERE SUNULAN GASTRONOMİK ÖĞELERİN BELİRLENMESİ: GÖNÜL DAĞI DİZİSİ ÖRNEĞİ
",
3. SEKTÖR SOSYAL EKONOMİ DERGİSİ
, 57 (2) pp. 1441-1455
[TR Dizin]
Link
DOI
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
TELEVİZYON DİZİLERİNDE İZLEYİCİLERE SUNULAN GASTRONOMİK ÖĞELERİN BELİRLENMESİ: GÖNÜL DAĞI DİZİSİ ÖRNEĞİ
",
3. SEKTÖR SOSYAL EKONOMİ DERGİSİ
, 57 (2) pp. 1441-1455
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
3. SEKTÖR SOSYAL EKONOMİ DERGİSİ
SAĞLIK TURİZMİ KAPSAMINDA AŞI TURİZMİNE GENEL BAKIŞ: COVID-19 PANDEMİSİ SÜRECİ ÖRNEĞİ
Link
Çam, O.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
SAĞLIK TURİZMİ KAPSAMINDA AŞI TURİZMİNE GENEL BAKIŞ: COVID-19 PANDEMİSİ SÜRECİ ÖRNEĞİ
",
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
, 5 (2) pp. 220-254
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13119">
Çam, O.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
SAĞLIK TURİZMİ KAPSAMINDA AŞI TURİZMİNE GENEL BAKIŞ: COVID-19 PANDEMİSİ SÜRECİ ÖRNEĞİ
",
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
, 5 (2) pp. 220-254
Link
Çam, O.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
SAĞLIK TURİZMİ KAPSAMINDA AŞI TURİZMİNE GENEL BAKIŞ: COVID-19 PANDEMİSİ SÜRECİ ÖRNEĞİ
",
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
, 5 (2) pp. 220-254
Link
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Liseden Üniversiteye Gastronomi Köprüsü Projesiyle Lise Öğrencilerinin Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümüne Yönelik Tutumları
Link
DOI
ÇILGINOĞLU, H.
, Güleç, E. (2022) "
Liseden Üniversiteye Gastronomi Köprüsü Projesiyle Lise Öğrencilerinin Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümüne Yönelik Tutumları
",
TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
, 6 (3) pp. 845-858
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13120">
ÇILGINOĞLU, H.
, Güleç, E. (2022) "
Liseden Üniversiteye Gastronomi Köprüsü Projesiyle Lise Öğrencilerinin Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümüne Yönelik Tutumları
",
TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
, 6 (3) pp. 845-858
[TR Dizin]
Link
DOI
ÇILGINOĞLU, H.
, Güleç, E. (2022) "
Liseden Üniversiteye Gastronomi Köprüsü Projesiyle Lise Öğrencilerinin Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümüne Yönelik Tutumları
",
TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
, 6 (3) pp. 845-858
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
Av Turizminin Ekonomik Etkisinin Belirlenmesi: Kastamonu Örneği
Link
DOI
Şengül, A.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
Av Turizminin Ekonomik Etkisinin Belirlenmesi: Kastamonu Örneği
",
Abant Sosyal Bilimler Dergisi
, 22 (3) pp. 1333-1345
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13121">
Şengül, A.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
Av Turizminin Ekonomik Etkisinin Belirlenmesi: Kastamonu Örneği
",
Abant Sosyal Bilimler Dergisi
, 22 (3) pp. 1333-1345
[TR Dizin]
Link
DOI
Şengül, A.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
Av Turizminin Ekonomik Etkisinin Belirlenmesi: Kastamonu Örneği
",
Abant Sosyal Bilimler Dergisi
, 22 (3) pp. 1333-1345
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Abant Sosyal Bilimler Dergisi
İnanç Turizminde Merkezler ve Bölge İnsanının Bu Merkezlerle Etkileşimi: Kastamonu Örneği
Link
DOI
ÇILGINOĞLU, H.
, Helveci, Ü. (2022) "
İnanç Turizminde Merkezler ve Bölge İnsanının Bu Merkezlerle Etkileşimi: Kastamonu Örneği
",
İnsan ve Toplum Bilimleri Araştırmaları Dergisi
, 11 (3) pp. 1515-1542
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13122">
ÇILGINOĞLU, H.
, Helveci, Ü. (2022) "
İnanç Turizminde Merkezler ve Bölge İnsanının Bu Merkezlerle Etkileşimi: Kastamonu Örneği
",
İnsan ve Toplum Bilimleri Araştırmaları Dergisi
, 11 (3) pp. 1515-1542
[TR Dizin]
Link
DOI
ÇILGINOĞLU, H.
, Helveci, Ü. (2022) "
İnanç Turizminde Merkezler ve Bölge İnsanının Bu Merkezlerle Etkileşimi: Kastamonu Örneği
",
İnsan ve Toplum Bilimleri Araştırmaları Dergisi
, 11 (3) pp. 1515-1542
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
İnsan ve Toplum Bilimleri Araştırmaları Dergisi
Gastronomi Turizmi Kapsamında Yöresel Ürünlerin Geliştirilmesi: Kastamonu Pastırması Örneği
Link
Mutlu, S.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
Gastronomi Turizmi Kapsamında Yöresel Ürünlerin Geliştirilmesi: Kastamonu Pastırması Örneği
",
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
, 10 (4) pp. 3034-3054
[TR Dizin]
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13123">
Mutlu, S.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
Gastronomi Turizmi Kapsamında Yöresel Ürünlerin Geliştirilmesi: Kastamonu Pastırması Örneği
",
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
, 10 (4) pp. 3034-3054
[TR Dizin]
Link
Mutlu, S.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
Gastronomi Turizmi Kapsamında Yöresel Ürünlerin Geliştirilmesi: Kastamonu Pastırması Örneği
",
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
, 10 (4) pp. 3034-3054
[TR Dizin]
Link
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
Termal Turizm İşletmelerinde Sağlık Beklentileri ve Müşteri Memnuniyeti: Bolu Örneği
Link
DOI
ÇILGINOĞLU, H.
, Aytuğar, S. (2021) "
Termal Turizm İşletmelerinde Sağlık Beklentileri ve Müşteri Memnuniyeti: Bolu Örneği
",
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi
, 5 (2) pp. 1088-1102
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13124">
ÇILGINOĞLU, H.
, Aytuğar, S. (2021) "
Termal Turizm İşletmelerinde Sağlık Beklentileri ve Müşteri Memnuniyeti: Bolu Örneği
",
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi
, 5 (2) pp. 1088-1102
[TR Dizin]
Link
DOI
ÇILGINOĞLU, H.
, Aytuğar, S. (2021) "
Termal Turizm İşletmelerinde Sağlık Beklentileri ve Müşteri Memnuniyeti: Bolu Örneği
",
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi
, 5 (2) pp. 1088-1102
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi
Etkili Turizm Diplomasisi, Aşı Turizmi ve Üçlü-Sarmal Modeli: Baltık Ülkeleri Araştırması
Link
DOI
Alıu, A., Alıu, D.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
Etkili Turizm Diplomasisi, Aşı Turizmi ve Üçlü-Sarmal Modeli: Baltık Ülkeleri Araştırması
",
Turkish Studies
, (0) pp. 743-762
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13125">
Alıu, A., Alıu, D.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
Etkili Turizm Diplomasisi, Aşı Turizmi ve Üçlü-Sarmal Modeli: Baltık Ülkeleri Araştırması
",
Turkish Studies
, (0) pp. 743-762
[TR Dizin]
Link
DOI
Alıu, A., Alıu, D.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
Etkili Turizm Diplomasisi, Aşı Turizmi ve Üçlü-Sarmal Modeli: Baltık Ülkeleri Araştırması
",
Turkish Studies
, (0) pp. 743-762
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Turkish Studies
Tosya İlçesinin Turizm Potansiyeli
Link
DOI
Çam, O.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
Tosya İlçesinin Turizm Potansiyeli
",
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
, 6 (1) pp. 156-175
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13126">
Çam, O.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
Tosya İlçesinin Turizm Potansiyeli
",
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
, 6 (1) pp. 156-175
Link
DOI
Çam, O.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
Tosya İlçesinin Turizm Potansiyeli
",
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
, 6 (1) pp. 156-175
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Yöresel Mutfakların Gastronomi Turizmindeki Önemi: Kastamonu Mutfağı Örneği
Link
DOI
Çam, O.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
Yöresel Mutfakların Gastronomi Turizmindeki Önemi: Kastamonu Mutfağı Örneği
",
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
, 6 (1) pp. 176-192
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13127">
Çam, O.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
Yöresel Mutfakların Gastronomi Turizmindeki Önemi: Kastamonu Mutfağı Örneği
",
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
, 6 (1) pp. 176-192
Link
DOI
Çam, O.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
Yöresel Mutfakların Gastronomi Turizmindeki Önemi: Kastamonu Mutfağı Örneği
",
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
, 6 (1) pp. 176-192
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Sağlık Turizmi Değeri: Kastamonu Örneği
DOI
Dalahmetoğlu, K.B.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
Sağlık Turizmi Değeri: Kastamonu Örneği
",
Turkish Studies - Social Sciences
, 16 (4) pp. 1429-1448
[TR Dizin]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13128">
Dalahmetoğlu, K.B.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
Sağlık Turizmi Değeri: Kastamonu Örneği
",
Turkish Studies - Social Sciences
, 16 (4) pp. 1429-1448
[TR Dizin]
DOI
Dalahmetoğlu, K.B.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
Sağlık Turizmi Değeri: Kastamonu Örneği
",
Turkish Studies - Social Sciences
, 16 (4) pp. 1429-1448
[TR Dizin]
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Turkish Studies - Social Sciences
Bolu İli Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri Yiyecek İçecek Hizmetleri Mutfak Dalında Yaşanan Eğitim Sorunları ve Çözüm Önerileri
Link
DOI
ÇILGINOĞLU, H.
, Aytuğar, S. (2021) "
Bolu İli Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri Yiyecek İçecek Hizmetleri Mutfak Dalında Yaşanan Eğitim Sorunları ve Çözüm Önerileri
",
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, 9 (4) pp. 2638-2654
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13129">
ÇILGINOĞLU, H.
, Aytuğar, S. (2021) "
Bolu İli Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri Yiyecek İçecek Hizmetleri Mutfak Dalında Yaşanan Eğitim Sorunları ve Çözüm Önerileri
",
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, 9 (4) pp. 2638-2654
[TR Dizin]
Link
DOI
ÇILGINOĞLU, H.
, Aytuğar, S. (2021) "
Bolu İli Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri Yiyecek İçecek Hizmetleri Mutfak Dalında Yaşanan Eğitim Sorunları ve Çözüm Önerileri
",
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, 9 (4) pp. 2638-2654
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
Kastamonu Gastronomik Ürünlerinin Nuh’un Ambarı Projesi Kapsamında Değerlendirilmesi
Link
DOI
ÇILGINOĞLU, H.
, GÜNER, D. (2021) "
Kastamonu Gastronomik Ürünlerinin Nuh’un Ambarı Projesi Kapsamında Değerlendirilmesi
",
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, (0) pp. 2874-2892
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13130">
ÇILGINOĞLU, H.
, GÜNER, D. (2021) "
Kastamonu Gastronomik Ürünlerinin Nuh’un Ambarı Projesi Kapsamında Değerlendirilmesi
",
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, (0) pp. 2874-2892
[TR Dizin]
Link
DOI
ÇILGINOĞLU, H.
, GÜNER, D. (2021) "
Kastamonu Gastronomik Ürünlerinin Nuh’un Ambarı Projesi Kapsamında Değerlendirilmesi
",
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, (0) pp. 2874-2892
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
KÜLTÜREL MİRAS TURİZMİ AÇISINDAN KRAL KIZI HAMAMI’NIN SWOT ANALİZİ İLE DEĞERLENDİRİLMESİ
Link
Şengül, A.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
KÜLTÜREL MİRAS TURİZMİ AÇISINDAN KRAL KIZI HAMAMI’NIN SWOT ANALİZİ İLE DEĞERLENDİRİLMESİ
",
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
, 11 (2) pp. 539-552
[TR Dizin]
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13134">
Şengül, A.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
KÜLTÜREL MİRAS TURİZMİ AÇISINDAN KRAL KIZI HAMAMI’NIN SWOT ANALİZİ İLE DEĞERLENDİRİLMESİ
",
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
, 11 (2) pp. 539-552
[TR Dizin]
Link
Şengül, A.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
KÜLTÜREL MİRAS TURİZMİ AÇISINDAN KRAL KIZI HAMAMI’NIN SWOT ANALİZİ İLE DEĞERLENDİRİLMESİ
",
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
, 11 (2) pp. 539-552
[TR Dizin]
Link
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
«
411
412
413
414
415
416
417
418
419
420
»