Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
Unis İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör. Dr.
Öğr. Gör.
Arş. Gör. Dr.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 24616 kayıt
BASIN-YAYIN ORGANLARININ YENİ KORONAVİRÜS (COVİD-19) HASTALIĞIYLA İLGİLİ GELİŞMELERİ TOPLUMA YANSITMALARI VE BU SALGIN HASTALIĞIN ETKİLERİNİN TURİZM AÇISINDAN İRDELENMESİ: İSTANBUL İLİ ÖRNEĞİ
Link
Çam, O.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
BASIN-YAYIN ORGANLARININ YENİ KORONAVİRÜS (COVİD-19) HASTALIĞIYLA İLGİLİ GELİŞMELERİ TOPLUMA YANSITMALARI VE BU SALGIN HASTALIĞIN ETKİLERİNİN TURİZM AÇISINDAN İRDELENMESİ: İSTANBUL İLİ ÖRNEĞİ
",
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
, 4 (1) pp. 130-150
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13135">
Çam, O.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
BASIN-YAYIN ORGANLARININ YENİ KORONAVİRÜS (COVİD-19) HASTALIĞIYLA İLGİLİ GELİŞMELERİ TOPLUMA YANSITMALARI VE BU SALGIN HASTALIĞIN ETKİLERİNİN TURİZM AÇISINDAN İRDELENMESİ: İSTANBUL İLİ ÖRNEĞİ
",
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
, 4 (1) pp. 130-150
Link
Çam, O.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
BASIN-YAYIN ORGANLARININ YENİ KORONAVİRÜS (COVİD-19) HASTALIĞIYLA İLGİLİ GELİŞMELERİ TOPLUMA YANSITMALARI VE BU SALGIN HASTALIĞIN ETKİLERİNİN TURİZM AÇISINDAN İRDELENMESİ: İSTANBUL İLİ ÖRNEĞİ
",
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
, 4 (1) pp. 130-150
Link
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
KASTAMONU İLİNİN TIBBİ AROMATİK BİTKİ POTANSİYELİNİN ARAŞTIRILMASI
Link
Çam, O.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
KASTAMONU İLİNİN TIBBİ AROMATİK BİTKİ POTANSİYELİNİN ARAŞTIRILMASI
",
GÖBEKLİTEPE Sağlık Bilimleri Dergisi
, 4 (4) pp. 92-102
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13136">
Çam, O.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
KASTAMONU İLİNİN TIBBİ AROMATİK BİTKİ POTANSİYELİNİN ARAŞTIRILMASI
",
GÖBEKLİTEPE Sağlık Bilimleri Dergisi
, 4 (4) pp. 92-102
Link
Çam, O.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
KASTAMONU İLİNİN TIBBİ AROMATİK BİTKİ POTANSİYELİNİN ARAŞTIRILMASI
",
GÖBEKLİTEPE Sağlık Bilimleri Dergisi
, 4 (4) pp. 92-102
Link
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
GÖBEKLİTEPE Sağlık Bilimleri Dergisi
İnanç Turizmi Merkezi Olarak Mevlana Müzesi ile Şeyh Şaban-ı Veli Külliyesi’nin Değerlendirilmesi
Çam, O.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2020) "
İnanç Turizmi Merkezi Olarak Mevlana Müzesi ile Şeyh Şaban-ı Veli Külliyesi’nin Değerlendirilmesi
",
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
, 5 (2) pp. 342-357
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13137">
Çam, O.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2020) "
İnanç Turizmi Merkezi Olarak Mevlana Müzesi ile Şeyh Şaban-ı Veli Külliyesi’nin Değerlendirilmesi
",
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
, 5 (2) pp. 342-357
Çam, O.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2020) "
İnanç Turizmi Merkezi Olarak Mevlana Müzesi ile Şeyh Şaban-ı Veli Külliyesi’nin Değerlendirilmesi
",
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
, 5 (2) pp. 342-357
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Kastamonu İli Turizm Potansiyeli ve İnanç Turizminin ŞehirdekiYeri ve Önemi
Çam, O.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2020) "
Kastamonu İli Turizm Potansiyeli ve İnanç Turizminin ŞehirdekiYeri ve Önemi
",
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
, 5 (1) pp. 76-90
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13138">
Çam, O.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2020) "
Kastamonu İli Turizm Potansiyeli ve İnanç Turizminin ŞehirdekiYeri ve Önemi
",
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
, 5 (1) pp. 76-90
Çam, O.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2020) "
Kastamonu İli Turizm Potansiyeli ve İnanç Turizminin ŞehirdekiYeri ve Önemi
",
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
, 5 (1) pp. 76-90
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
İstanbul’da Gerçekleştirilen Terör Saldırılarının İncelenerek BuDestinasyonun İmajının Turistlerin Zihinlerinde OluşturduklarıAlgıların Değerlendirilmesi
Çam, O.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2020) "
İstanbul’da Gerçekleştirilen Terör Saldırılarının İncelenerek BuDestinasyonun İmajının Turistlerin Zihinlerinde OluşturduklarıAlgıların Değerlendirilmesi
",
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
, 5 (2) pp. 271-283
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13139">
Çam, O.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2020) "
İstanbul’da Gerçekleştirilen Terör Saldırılarının İncelenerek BuDestinasyonun İmajının Turistlerin Zihinlerinde OluşturduklarıAlgıların Değerlendirilmesi
",
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
, 5 (2) pp. 271-283
Çam, O.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2020) "
İstanbul’da Gerçekleştirilen Terör Saldırılarının İncelenerek BuDestinasyonun İmajının Turistlerin Zihinlerinde OluşturduklarıAlgıların Değerlendirilmesi
",
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
, 5 (2) pp. 271-283
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
YABANCI HASTALAR ÖZELİNDE TÜRKİYE’NİN SAĞLIK TURİZMİ POTANSİYELİNİN ORTAYA KONULMASINA YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
ÇILGINOĞLU, H.
(2020) "
YABANCI HASTALAR ÖZELİNDE TÜRKİYE’NİN SAĞLIK TURİZMİ POTANSİYELİNİN ORTAYA KONULMASINA YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
",
Sosyal Bilimler Dergisi
, 7 (44) pp. 115-123
ÇILGINOĞLU, H.
(2020) "
YABANCI HASTALAR ÖZELİNDE TÜRKİYE’NİN SAĞLIK TURİZMİ POTANSİYELİNİN ORTAYA KONULMASINA YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
",
Sosyal Bilimler Dergisi
, 7 (44) pp. 115-123
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Sosyal Bilimler Dergisi
Medical Tourism Market and Inter-Stakeholders’ Relations in Turkey: A Comparative Investigation From Reverse Innovation and Destination Governance Viewpoint
Link
Alıu, D.,
ÇILGINOĞLU, H.
, Aliu, A. (2020) "
Medical Tourism Market and Inter-Stakeholders’ Relations in Turkey: A Comparative Investigation From Reverse Innovation and Destination Governance Viewpoint
",
Macro Management Public Policies
, 2 (2) pp. 18-30
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13141">
Alıu, D.,
ÇILGINOĞLU, H.
, Aliu, A. (2020) "
Medical Tourism Market and Inter-Stakeholders’ Relations in Turkey: A Comparative Investigation From Reverse Innovation and Destination Governance Viewpoint
",
Macro Management Public Policies
, 2 (2) pp. 18-30
Link
Alıu, D.,
ÇILGINOĞLU, H.
, Aliu, A. (2020) "
Medical Tourism Market and Inter-Stakeholders’ Relations in Turkey: A Comparative Investigation From Reverse Innovation and Destination Governance Viewpoint
",
Macro Management Public Policies
, 2 (2) pp. 18-30
Link
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Macro Management Public Policies
Kırgızistan Sağlık Turizmi Kapsamında At Sütü Tedavisine AlternatifOlarak Eşek Sütünün Kullanımı ve Önemi
Turganbayeva, N., Gündoğdu, İ.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2020) "
Kırgızistan Sağlık Turizmi Kapsamında At Sütü Tedavisine AlternatifOlarak Eşek Sütünün Kullanımı ve Önemi
",
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
, 5 (1) pp. 38-50
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13142">
Turganbayeva, N., Gündoğdu, İ.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2020) "
Kırgızistan Sağlık Turizmi Kapsamında At Sütü Tedavisine AlternatifOlarak Eşek Sütünün Kullanımı ve Önemi
",
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
, 5 (1) pp. 38-50
Turganbayeva, N., Gündoğdu, İ.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2020) "
Kırgızistan Sağlık Turizmi Kapsamında At Sütü Tedavisine AlternatifOlarak Eşek Sütünün Kullanımı ve Önemi
",
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
, 5 (1) pp. 38-50
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
FAST-FOOD RESTORANLARDAKİ GIDA İSRAFININ PLANLI DAVRANIŞ TEORİSİ KAPSAMINDA İNCELENMESİ: ANKARA ÖRNEĞİ
Baydeniz, E., Yayla, İ.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2023) "
FAST-FOOD RESTORANLARDAKİ GIDA İSRAFININ PLANLI DAVRANIŞ TEORİSİ KAPSAMINDA İNCELENMESİ: ANKARA ÖRNEĞİ
",
7th INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS
, Türkiye, (
Ekim 2023
)
Baydeniz, E., Yayla, İ.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2023) "
FAST-FOOD RESTORANLARDAKİ GIDA İSRAFININ PLANLI DAVRANIŞ TEORİSİ KAPSAMINDA İNCELENMESİ: ANKARA ÖRNEĞİ
",
7th INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS
, Türkiye, (
Ekim 2023
)
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2023
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
7th INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS
PELVERDİDEN LOKUMA: YÖRESEL BİR LEZZET OLAN KASTAMONU ELMA EĞŞİSİ İLE GLÜTENSİZ LOKUM GELİŞTİRİLMESİ
GÜNER, D.,
ÇILGINOĞLU, H.
, Arkun, U.T. (2023) "
PELVERDİDEN LOKUMA: YÖRESEL BİR LEZZET OLAN KASTAMONU ELMA EĞŞİSİ İLE GLÜTENSİZ LOKUM GELİŞTİRİLMESİ
",
7th INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS
, Türkiye, (
Ekim 2023
)
GÜNER, D.,
ÇILGINOĞLU, H.
, Arkun, U.T. (2023) "
PELVERDİDEN LOKUMA: YÖRESEL BİR LEZZET OLAN KASTAMONU ELMA EĞŞİSİ İLE GLÜTENSİZ LOKUM GELİŞTİRİLMESİ
",
7th INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS
, Türkiye, (
Ekim 2023
)
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2023
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
7th INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS
2023 Yılı Gastronomi Şehri Adayı Kastamonu ve İnebolu'nun Yeri
ÇILGINOĞLU, H.
, GÜNER, D. (2023) "
2023 Yılı Gastronomi Şehri Adayı Kastamonu ve İnebolu'nun Yeri
",
Uluslararası İnebolu Sempozyumu
, Türkiye, (
Ekim 2023
)
ÇILGINOĞLU, H.
, GÜNER, D. (2023) "
2023 Yılı Gastronomi Şehri Adayı Kastamonu ve İnebolu'nun Yeri
",
Uluslararası İnebolu Sempozyumu
, Türkiye, (
Ekim 2023
)
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2023
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Uluslararası İnebolu Sempozyumu
SPORCU DİYETLERİNDE GLÜTENSİZ ÜRÜNLER GERÇEKTEN YARARLI MI?
GÜNER, D.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2023) "
SPORCU DİYETLERİNDE GLÜTENSİZ ÜRÜNLER GERÇEKTEN YARARLI MI?
",
22. Ulusal Turizm Kongresi
, (pp. 494-504), Burdur, Türkiye, (
Ocak 2023
)
GÜNER, D.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2023) "
SPORCU DİYETLERİNDE GLÜTENSİZ ÜRÜNLER GERÇEKTEN YARARLI MI?
",
22. Ulusal Turizm Kongresi
, (pp. 494-504), Burdur, Türkiye, (
Ocak 2023
)
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2023
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
22. Ulusal Turizm Kongresi
YAPAY ZEKÂ ALGORİTMALARI TÜRKİYE’DEKİ TURİZM EĞİTİMİNİ NASIL YORUMLUYOR?
GÜNER, D.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2023) "
YAPAY ZEKÂ ALGORİTMALARI TÜRKİYE’DEKİ TURİZM EĞİTİMİNİ NASIL YORUMLUYOR?
",
23. ULUSAL TURİZM KONGRESİ
, (pp. 467-482), Denizli, Türkiye, (
Ekim 2023
)
GÜNER, D.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2023) "
YAPAY ZEKÂ ALGORİTMALARI TÜRKİYE’DEKİ TURİZM EĞİTİMİNİ NASIL YORUMLUYOR?
",
23. ULUSAL TURİZM KONGRESİ
, (pp. 467-482), Denizli, Türkiye, (
Ekim 2023
)
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2023
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
23. ULUSAL TURİZM KONGRESİ
Nuh'un Ambarı Projesi Kapsamındaki Afyonkarahisar Gastronomik Ürünlerine Bir Bakış
GÜNER, D.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
Nuh'un Ambarı Projesi Kapsamındaki Afyonkarahisar Gastronomik Ürünlerine Bir Bakış
",
VI. INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS
, Afyon, Türkiye, (
Ekim 2022
)
GÜNER, D.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
Nuh'un Ambarı Projesi Kapsamındaki Afyonkarahisar Gastronomik Ürünlerine Bir Bakış
",
VI. INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS
, Afyon, Türkiye, (
Ekim 2022
)
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
VI. INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS
Effective Tourism Diplomacy, Vaccine Tourism and the Triple Helix Model: The Baltic Countries Regional Tourism Development Strategy in the Period of the Covid-19 Pandemic
Alıu, D.,
ÇILGINOĞLU, H.
, Aliu, A. (2021) "
Effective Tourism Diplomacy, Vaccine Tourism and the Triple Helix Model: The Baltic Countries Regional Tourism Development Strategy in the Period of the Covid-19 Pandemic
",
3rd International Conference on Innovative Studies of Contemporary Sciences
, (pp. 170-186), Tokyo, Japonya, (
Şubat 2021
)
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13172">
Alıu, D.,
ÇILGINOĞLU, H.
, Aliu, A. (2021) "
Effective Tourism Diplomacy, Vaccine Tourism and the Triple Helix Model: The Baltic Countries Regional Tourism Development Strategy in the Period of the Covid-19 Pandemic
",
3rd International Conference on Innovative Studies of Contemporary Sciences
, (pp. 170-186), Tokyo, Japonya, (
Şubat 2021
)
Alıu, D.,
ÇILGINOĞLU, H.
, Aliu, A. (2021) "
Effective Tourism Diplomacy, Vaccine Tourism and the Triple Helix Model: The Baltic Countries Regional Tourism Development Strategy in the Period of the Covid-19 Pandemic
",
3rd International Conference on Innovative Studies of Contemporary Sciences
, (pp. 170-186), Tokyo, Japonya, (
Şubat 2021
)
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
3rd International Conference on Innovative Studies of Contemporary Sciences
SAĞLIK TURİZMİ KAPSAMINDA HİNDİSTAN’IN ÖNEMLİ BİR PAZAR HALİNDE BULUNMASININ NEDENLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Dalahmetoğlu, K.B.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
SAĞLIK TURİZMİ KAPSAMINDA HİNDİSTAN’IN ÖNEMLİ BİR PAZAR HALİNDE BULUNMASININ NEDENLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
",
INTERNATIONAL GEVHER NESIBE HEALTH SCIENCES CONFERENCE-VII
, Kayseri, (
Nisan 2021
)
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13173">
Dalahmetoğlu, K.B.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
SAĞLIK TURİZMİ KAPSAMINDA HİNDİSTAN’IN ÖNEMLİ BİR PAZAR HALİNDE BULUNMASININ NEDENLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
",
INTERNATIONAL GEVHER NESIBE HEALTH SCIENCES CONFERENCE-VII
, Kayseri, (
Nisan 2021
)
Dalahmetoğlu, K.B.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
SAĞLIK TURİZMİ KAPSAMINDA HİNDİSTAN’IN ÖNEMLİ BİR PAZAR HALİNDE BULUNMASININ NEDENLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
",
INTERNATIONAL GEVHER NESIBE HEALTH SCIENCES CONFERENCE-VII
, Kayseri, (
Nisan 2021
)
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
INTERNATIONAL GEVHER NESIBE HEALTH SCIENCES CONFERENCE-VII
YİYECEK VE İÇECEK HİZMETLERİ BÖLÜMÜ LİSE ÖĞRENCİLERİNİN GÖZÜNDEN GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜNDE LİSANS ÖĞRENİMİ
ÇILGINOĞLU, H.
, Güleç, E. (2021) "
YİYECEK VE İÇECEK HİZMETLERİ BÖLÜMÜ LİSE ÖĞRENCİLERİNİN GÖZÜNDEN GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜNDE LİSANS ÖĞRENİMİ
",
GANUD 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS
, (pp. 123-133), Gaziantep, Türkiye, (
Haziran 2021
)
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13174">
ÇILGINOĞLU, H.
, Güleç, E. (2021) "
YİYECEK VE İÇECEK HİZMETLERİ BÖLÜMÜ LİSE ÖĞRENCİLERİNİN GÖZÜNDEN GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜNDE LİSANS ÖĞRENİMİ
",
GANUD 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS
, (pp. 123-133), Gaziantep, Türkiye, (
Haziran 2021
)
ÇILGINOĞLU, H.
, Güleç, E. (2021) "
YİYECEK VE İÇECEK HİZMETLERİ BÖLÜMÜ LİSE ÖĞRENCİLERİNİN GÖZÜNDEN GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜNDE LİSANS ÖĞRENİMİ
",
GANUD 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS
, (pp. 123-133), Gaziantep, Türkiye, (
Haziran 2021
)
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
GANUD 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS
Kastamonu Ilgaz Dağı Milli Parkı'nın Kış Turizmi Potansiyeli Açısından Değerlendirilmesi
Dalahmetoğlu, K.B.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
Kastamonu Ilgaz Dağı Milli Parkı'nın Kış Turizmi Potansiyeli Açısından Değerlendirilmesi
",
HODJA AKHMET YASSAWI 4th International Conference on Scientific Research
, Ankara, Türkiye, (
Şubat 2021
)
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13175">
Dalahmetoğlu, K.B.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
Kastamonu Ilgaz Dağı Milli Parkı'nın Kış Turizmi Potansiyeli Açısından Değerlendirilmesi
",
HODJA AKHMET YASSAWI 4th International Conference on Scientific Research
, Ankara, Türkiye, (
Şubat 2021
)
Dalahmetoğlu, K.B.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
Kastamonu Ilgaz Dağı Milli Parkı'nın Kış Turizmi Potansiyeli Açısından Değerlendirilmesi
",
HODJA AKHMET YASSAWI 4th International Conference on Scientific Research
, Ankara, Türkiye, (
Şubat 2021
)
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
HODJA AKHMET YASSAWI 4th International Conference on Scientific Research
Türkiye'nin Tescilli Gastronomik Ürünleri Bazında Bir Karşılaştırma (Nuh’un Ambarı ve Coğrafi İşaret)
ÇILGINOĞLU, H.
, GÜNER, D. (2021) "
Türkiye'nin Tescilli Gastronomik Ürünleri Bazında Bir Karşılaştırma (Nuh’un Ambarı ve Coğrafi İşaret)
",
2nd International Congress of New Generations and New Trends in Tourism
, (pp. 285-293), Sakarya, Türkiye, (
Mayıs 2021
)
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13176">
ÇILGINOĞLU, H.
, GÜNER, D. (2021) "
Türkiye'nin Tescilli Gastronomik Ürünleri Bazında Bir Karşılaştırma (Nuh’un Ambarı ve Coğrafi İşaret)
",
2nd International Congress of New Generations and New Trends in Tourism
, (pp. 285-293), Sakarya, Türkiye, (
Mayıs 2021
)
ÇILGINOĞLU, H.
, GÜNER, D. (2021) "
Türkiye'nin Tescilli Gastronomik Ürünleri Bazında Bir Karşılaştırma (Nuh’un Ambarı ve Coğrafi İşaret)
",
2nd International Congress of New Generations and New Trends in Tourism
, (pp. 285-293), Sakarya, Türkiye, (
Mayıs 2021
)
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
2nd International Congress of New Generations and New Trends in Tourism
KOVİD 19 Pandemisi Döneminde Dental Turizm Pazarının Gelişimi: Sektörler Arası İşbirliğinde Algılanan Değeri Etkileyen İletişimsel Eylemler.
Aliu, A.,
ÇILGINOĞLU, H.
, Alıu, D. (2020) "
KOVİD 19 Pandemisi Döneminde Dental Turizm Pazarının Gelişimi: Sektörler Arası İşbirliğinde Algılanan Değeri Etkileyen İletişimsel Eylemler.
",
Uluslararası Konferans
, (pp. 106-115), Ankara, Türkiye, (
Aralık 2020
)
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13177">
Aliu, A.,
ÇILGINOĞLU, H.
, Alıu, D. (2020) "
KOVİD 19 Pandemisi Döneminde Dental Turizm Pazarının Gelişimi: Sektörler Arası İşbirliğinde Algılanan Değeri Etkileyen İletişimsel Eylemler.
",
Uluslararası Konferans
, (pp. 106-115), Ankara, Türkiye, (
Aralık 2020
)
Aliu, A.,
ÇILGINOĞLU, H.
, Alıu, D. (2020) "
KOVİD 19 Pandemisi Döneminde Dental Turizm Pazarının Gelişimi: Sektörler Arası İşbirliğinde Algılanan Değeri Etkileyen İletişimsel Eylemler.
",
Uluslararası Konferans
, (pp. 106-115), Ankara, Türkiye, (
Aralık 2020
)
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2020
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Uluslararası Konferans
«
411
412
413
414
415
416
417
418
419
420
»