Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör. Dr.
Öğr. Gör.
Arş. Gör. Dr.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 24168 kayıt
Physical, mechanical and thermal properties of wood-plastic composites with nanoclay
Ayrılmış, N.,
Kaymakcı, A.
(2018) "
Physical, mechanical and thermal properties of wood-plastic composites with nanoclay
",
IV. International Ege Composite Materials Symposium
, (pp. 554-558), İzmir, (
Eylül 2018
)
Ayrılmış, N.,
Kaymakcı, A.
(2018) "
Physical, mechanical and thermal properties of wood-plastic composites with nanoclay
",
IV. International Ege Composite Materials Symposium
, (pp. 554-558), İzmir, (
Eylül 2018
)
Kurum Bilgileri
Orman Fakültesi
Orman Endüstrisi Mühendisliği
Odun Mekaniği ve Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
IV. International Ege Composite Materials Symposium
The Effect of Heat Treatment and Coupling Agent on Long TermWater Absorption and Dimensional Stability of Wood PlasticComposites
Tufan, M., Güleç, T., Peşman, E., Ayrılmış, N., Solak, S.,
Kaymakcı, A.
(2016) "
The Effect of Heat Treatment and Coupling Agent on Long TermWater Absorption and Dimensional Stability of Wood PlasticComposites
",
International Forestry Symposium (IFS 2016)
, (pp. 712-717), Kastamonu, Türkiye, (
Aralık 2016
)
Tufan, M., Güleç, T., Peşman, E., Ayrılmış, N., Solak, S.,
Kaymakcı, A.
(2016) "
The Effect of Heat Treatment and Coupling Agent on Long TermWater Absorption and Dimensional Stability of Wood PlasticComposites
",
International Forestry Symposium (IFS 2016)
, (pp. 712-717), Kastamonu, Türkiye, (
Aralık 2016
)
Kurum Bilgileri
Orman Fakültesi
Orman Endüstrisi Mühendisliği
Odun Mekaniği ve Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2016
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Forestry Symposium (IFS 2016)
Some Mechanical Characteristics of Thermal Modified PoplarWood Boards
Durmaz, E., ÜÇÜNCÜ, T.,
Kaymakcı, A.
(2016) "
Some Mechanical Characteristics of Thermal Modified PoplarWood Boards
",
International Forestry Symposium (IFS 2016)
, (pp. 705-711), Kastamonu, Türkiye, (
Aralık 2016
)
" data-bs-content-id="YazarBilgi-14683">
Durmaz, E., ÜÇÜNCÜ, T.,
Kaymakcı, A.
(2016) "
Some Mechanical Characteristics of Thermal Modified PoplarWood Boards
",
International Forestry Symposium (IFS 2016)
, (pp. 705-711), Kastamonu, Türkiye, (
Aralık 2016
)
Durmaz, E., ÜÇÜNCÜ, T.,
Kaymakcı, A.
(2016) "
Some Mechanical Characteristics of Thermal Modified PoplarWood Boards
",
International Forestry Symposium (IFS 2016)
, (pp. 705-711), Kastamonu, Türkiye, (
Aralık 2016
)
Kurum Bilgileri
Orman Fakültesi
Orman Endüstrisi Mühendisliği
Odun Mekaniği ve Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2016
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Forestry Symposium (IFS 2016)
Doğadan Gelen Şifa: Adaptojenlere Genel Bir Bakış
DOI
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
, BEGÜM, Ö.M., HİLAL, Y. (2024) "
Doğadan Gelen Şifa: Adaptojenlere Genel Bir Bakış
",
Bartın Orman Fakültesi Dergisi
, 26 (1) pp. 164-171
[TR Dizin]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-14684">
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
, BEGÜM, Ö.M., HİLAL, Y. (2024) "
Doğadan Gelen Şifa: Adaptojenlere Genel Bir Bakış
",
Bartın Orman Fakültesi Dergisi
, 26 (1) pp. 164-171
[TR Dizin]
DOI
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
, BEGÜM, Ö.M., HİLAL, Y. (2024) "
Doğadan Gelen Şifa: Adaptojenlere Genel Bir Bakış
",
Bartın Orman Fakültesi Dergisi
, 26 (1) pp. 164-171
[TR Dizin]
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2024
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Bartın Orman Fakültesi Dergisi
A Study on the Investigation of Some Properties of Cheeses Supplied from Kastamonu Local Markets
DOI
MEHMET, Y., ERDİNÇ, Ç.,
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
(2023) "
A Study on the Investigation of Some Properties of Cheeses Supplied from Kastamonu Local Markets
",
European Food Science and Engineering
, 4 (2) pp. 41-46
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-14686">
MEHMET, Y., ERDİNÇ, Ç.,
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
(2023) "
A Study on the Investigation of Some Properties of Cheeses Supplied from Kastamonu Local Markets
",
European Food Science and Engineering
, 4 (2) pp. 41-46
DOI
MEHMET, Y., ERDİNÇ, Ç.,
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
(2023) "
A Study on the Investigation of Some Properties of Cheeses Supplied from Kastamonu Local Markets
",
European Food Science and Engineering
, 4 (2) pp. 41-46
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
European Food Science and Engineering
Ardahan Göbek Kaşar Peynirinin Mikrobiyolojik, Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri
DOI
SONGÜL, Ç.,
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
(2023) "
Ardahan Göbek Kaşar Peynirinin Mikrobiyolojik, Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri
",
Turk Tarim ve Doga Bilimleri Dergisi
, 10 (2) pp. 274-282
[TR Dizin]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-14687">
SONGÜL, Ç.,
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
(2023) "
Ardahan Göbek Kaşar Peynirinin Mikrobiyolojik, Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri
",
Turk Tarim ve Doga Bilimleri Dergisi
, 10 (2) pp. 274-282
[TR Dizin]
DOI
SONGÜL, Ç.,
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
(2023) "
Ardahan Göbek Kaşar Peynirinin Mikrobiyolojik, Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri
",
Turk Tarim ve Doga Bilimleri Dergisi
, 10 (2) pp. 274-282
[TR Dizin]
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Turk Tarim ve Doga Bilimleri Dergisi
Changes during storage in volatile compounds of butter produced using cow, sheep or goat’s milk
Link
DOI
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
, SONGÜL, Ç., ADNAN, H.A. (2022) "
Changes during storage in volatile compounds of butter produced using cow, sheep or goat’s milk
",
SMALL RUMINANT RESEARCH
, 211 (106691)
[SCI Expanded]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-14688">
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
, SONGÜL, Ç., ADNAN, H.A. (2022) "
Changes during storage in volatile compounds of butter produced using cow, sheep or goat’s milk
",
SMALL RUMINANT RESEARCH
, 211 (106691)
[SCI Expanded]
Link
DOI
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
, SONGÜL, Ç., ADNAN, H.A. (2022) "
Changes during storage in volatile compounds of butter produced using cow, sheep or goat’s milk
",
SMALL RUMINANT RESEARCH
, 211 (106691)
[SCI Expanded]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
SMALL RUMINANT RESEARCH
Kastamonu ilinin merkez köylerinde üretilen tereyağlarının bazı mikrobiyolojik ve fizikokimyasal özelliklerinin belirlenmesi
Link
DOI
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
, GİZEM, M. (2022) "
Kastamonu ilinin merkez köylerinde üretilen tereyağlarının bazı mikrobiyolojik ve fizikokimyasal özelliklerinin belirlenmesi
",
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
, 27 (2) pp. 224-233
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-14689">
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
, GİZEM, M. (2022) "
Kastamonu ilinin merkez köylerinde üretilen tereyağlarının bazı mikrobiyolojik ve fizikokimyasal özelliklerinin belirlenmesi
",
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
, 27 (2) pp. 224-233
[TR Dizin]
Link
DOI
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
, GİZEM, M. (2022) "
Kastamonu ilinin merkez köylerinde üretilen tereyağlarının bazı mikrobiyolojik ve fizikokimyasal özelliklerinin belirlenmesi
",
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
, 27 (2) pp. 224-233
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Kastamonu’da Yetiştirilen Ala Erik ile Ala Erikten Elde Edilen Üryani Eriğinin Toplam Antioksidan Aktivite, Toplam Fenolik Bileşik ve Toplam Flavonoid Madde İçeriklerinin Karşılaştırılması
Link
DOI
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
(2022) "
Kastamonu’da Yetiştirilen Ala Erik ile Ala Erikten Elde Edilen Üryani Eriğinin Toplam Antioksidan Aktivite, Toplam Fenolik Bileşik ve Toplam Flavonoid Madde İçeriklerinin Karşılaştırılması
",
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
, 25 (5) pp. 1146-1153
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-14690">
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
(2022) "
Kastamonu’da Yetiştirilen Ala Erik ile Ala Erikten Elde Edilen Üryani Eriğinin Toplam Antioksidan Aktivite, Toplam Fenolik Bileşik ve Toplam Flavonoid Madde İçeriklerinin Karşılaştırılması
",
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
, 25 (5) pp. 1146-1153
[TR Dizin]
Link
DOI
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
(2022) "
Kastamonu’da Yetiştirilen Ala Erik ile Ala Erikten Elde Edilen Üryani Eriğinin Toplam Antioksidan Aktivite, Toplam Fenolik Bileşik ve Toplam Flavonoid Madde İçeriklerinin Karşılaştırılması
",
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
, 25 (5) pp. 1146-1153
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Comparison of the Antioxidant Activity of Garlic Cloves with Garlic Husk and Stem: Determination of Utilization Potential of Garlic Agricultural Wastes
Link
DOI
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
(2021) "
Comparison of the Antioxidant Activity of Garlic Cloves with Garlic Husk and Stem: Determination of Utilization Potential of Garlic Agricultural Wastes
",
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
, 8 (2) pp. 463-469
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-14691">
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
(2021) "
Comparison of the Antioxidant Activity of Garlic Cloves with Garlic Husk and Stem: Determination of Utilization Potential of Garlic Agricultural Wastes
",
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
, 8 (2) pp. 463-469
[TR Dizin]
Link
DOI
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
(2021) "
Comparison of the Antioxidant Activity of Garlic Cloves with Garlic Husk and Stem: Determination of Utilization Potential of Garlic Agricultural Wastes
",
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
, 8 (2) pp. 463-469
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
Kastamonu’da Tüketilen Ticari Ayranların Bazı Mikrobiyolojik ve Fizikokimyasal Özelliklerinin İncelenmesi
Link
DOI
HİLAL, D.B.,
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
(2021) "
Kastamonu’da Tüketilen Ticari Ayranların Bazı Mikrobiyolojik ve Fizikokimyasal Özelliklerinin İncelenmesi
",
Süleyman Demirel University Journal of Natural and Applied Sciences
, 25 (2) pp. 208-216
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-14692">
HİLAL, D.B.,
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
(2021) "
Kastamonu’da Tüketilen Ticari Ayranların Bazı Mikrobiyolojik ve Fizikokimyasal Özelliklerinin İncelenmesi
",
Süleyman Demirel University Journal of Natural and Applied Sciences
, 25 (2) pp. 208-216
[TR Dizin]
Link
DOI
HİLAL, D.B.,
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
(2021) "
Kastamonu’da Tüketilen Ticari Ayranların Bazı Mikrobiyolojik ve Fizikokimyasal Özelliklerinin İncelenmesi
",
Süleyman Demirel University Journal of Natural and Applied Sciences
, 25 (2) pp. 208-216
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Süleyman Demirel University Journal of Natural and Applied Sciences
Identification of microbiological, physical, and chemical quality of milk from milk collection centers in Kastamonu Province
Link
DOI
DİLEK, Ö.,
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
(2020) "
Identification of microbiological, physical, and chemical quality of milk from milk collection centers in Kastamonu Province
",
TURKISH JOURNAL OF VETERINARY & ANIMAL SCIENCES
, 44 (1) pp. 118-130
[SCI Expanded]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-14693">
DİLEK, Ö.,
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
(2020) "
Identification of microbiological, physical, and chemical quality of milk from milk collection centers in Kastamonu Province
",
TURKISH JOURNAL OF VETERINARY & ANIMAL SCIENCES
, 44 (1) pp. 118-130
[SCI Expanded]
Link
DOI
DİLEK, Ö.,
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
(2020) "
Identification of microbiological, physical, and chemical quality of milk from milk collection centers in Kastamonu Province
",
TURKISH JOURNAL OF VETERINARY & ANIMAL SCIENCES
, 44 (1) pp. 118-130
[SCI Expanded]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
TURKISH JOURNAL OF VETERINARY & ANIMAL SCIENCES
Antioxidant Effect Potential of Garlic In Vitro and Real Food System: Effects of Garlic Supplementation on Oxidation Stability and Sensory Properties of Butter
Link
DOI
SERAP, A.,
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
(2020) "
Antioxidant Effect Potential of Garlic In Vitro and Real Food System: Effects of Garlic Supplementation on Oxidation Stability and Sensory Properties of Butter
",
EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY
, 122 (3) p. 1900261
[SCI]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-14694">
SERAP, A.,
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
(2020) "
Antioxidant Effect Potential of Garlic In Vitro and Real Food System: Effects of Garlic Supplementation on Oxidation Stability and Sensory Properties of Butter
",
EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY
, 122 (3) p. 1900261
[SCI]
Link
DOI
SERAP, A.,
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
(2020) "
Antioxidant Effect Potential of Garlic In Vitro and Real Food System: Effects of Garlic Supplementation on Oxidation Stability and Sensory Properties of Butter
",
EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY
, 122 (3) p. 1900261
[SCI]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY
Determination of The Adulteration of Butter With Margarine by Using Fat Constants
Link
DOI
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
, SONGÜL, Ç. (2016) "
Determination of The Adulteration of Butter With Margarine by Using Fat Constants
",
JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES-TARIM BILIMLERI DERGISI
, 22 (1) pp. 1-8
[SCI Expanded]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-14699">
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
, SONGÜL, Ç. (2016) "
Determination of The Adulteration of Butter With Margarine by Using Fat Constants
",
JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES-TARIM BILIMLERI DERGISI
, 22 (1) pp. 1-8
[SCI Expanded]
Link
DOI
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
, SONGÜL, Ç. (2016) "
Determination of The Adulteration of Butter With Margarine by Using Fat Constants
",
JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES-TARIM BILIMLERI DERGISI
, 22 (1) pp. 1-8
[SCI Expanded]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2016
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES-TARIM BILIMLERI DERGISI
A Comparative Study on Some Properties and Oxidation Stability During Storage of Butter Produced From Different Animals’ Milk
Link
DOI
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
, SONGÜL, Ç. (2018) "
A Comparative Study on Some Properties and Oxidation Stability During Storage of Butter Produced From Different Animals’ Milk
",
GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
, 43 (0) pp. 283-293
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-14700">
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
, SONGÜL, Ç. (2018) "
A Comparative Study on Some Properties and Oxidation Stability During Storage of Butter Produced From Different Animals’ Milk
",
GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
, 43 (0) pp. 283-293
[TR Dizin]
Link
DOI
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
, SONGÜL, Ç. (2018) "
A Comparative Study on Some Properties and Oxidation Stability During Storage of Butter Produced From Different Animals’ Milk
",
GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
, 43 (0) pp. 283-293
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2018
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
Investigation of pesticide residues in fresh Sultani grapes and antioxidant properties of fresh/sun-dried/oven-dried grapes
Link
DOI
İÇLİ, N.,
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
(2020) "
Investigation of pesticide residues in fresh Sultani grapes and antioxidant properties of fresh/sun-dried/oven-dried grapes
",
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE AND FORESTRY
, 44 (4) pp. 350-360
[SCI Expanded]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-14701">
İÇLİ, N.,
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
(2020) "
Investigation of pesticide residues in fresh Sultani grapes and antioxidant properties of fresh/sun-dried/oven-dried grapes
",
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE AND FORESTRY
, 44 (4) pp. 350-360
[SCI Expanded]
Link
DOI
İÇLİ, N.,
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
(2020) "
Investigation of pesticide residues in fresh Sultani grapes and antioxidant properties of fresh/sun-dried/oven-dried grapes
",
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE AND FORESTRY
, 44 (4) pp. 350-360
[SCI Expanded]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE AND FORESTRY
Chemical Composition of Essential Oil Extracted from Lavender Growing in Kastamonu, Türkiye
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
, Özen, M.B., Yıldız, H. (2023) "
Chemical Composition of Essential Oil Extracted from Lavender Growing in Kastamonu, Türkiye
",
5th International Non-Wood Forest Products Symposium
, (pp. 68), Bartın, Türkiye, (
Kasım 2023
)
" data-bs-content-id="YazarBilgi-14704">
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
, Özen, M.B., Yıldız, H. (2023) "
Chemical Composition of Essential Oil Extracted from Lavender Growing in Kastamonu, Türkiye
",
5th International Non-Wood Forest Products Symposium
, (pp. 68), Bartın, Türkiye, (
Kasım 2023
)
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
, Özen, M.B., Yıldız, H. (2023) "
Chemical Composition of Essential Oil Extracted from Lavender Growing in Kastamonu, Türkiye
",
5th International Non-Wood Forest Products Symposium
, (pp. 68), Bartın, Türkiye, (
Kasım 2023
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2023
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
5th International Non-Wood Forest Products Symposium
Healing from Nature: An Overview of Adaptogens
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
, Özen, M.B., Yıldız, H. (2023) "
Healing from Nature: An Overview of Adaptogens
",
5th International Non-Wood Forest Products Symposium
, (pp. 117), Bartın, Türkiye, (
Kasım 2023
)
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
, Özen, M.B., Yıldız, H. (2023) "
Healing from Nature: An Overview of Adaptogens
",
5th International Non-Wood Forest Products Symposium
, (pp. 117), Bartın, Türkiye, (
Kasım 2023
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2023
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
5th International Non-Wood Forest Products Symposium
Bitki Bazlı Fonksiyonel Bir Yan Ürün: Aquafaba
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
(2023) "
Bitki Bazlı Fonksiyonel Bir Yan Ürün: Aquafaba
",
I. Uluslararası Türk Dünyası Biyoloji Kongresi
, (pp. 146-150), Türkistan, Kazakistan, (
Aralık 2023
)
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
(2023) "
Bitki Bazlı Fonksiyonel Bir Yan Ürün: Aquafaba
",
I. Uluslararası Türk Dünyası Biyoloji Kongresi
, (pp. 146-150), Türkistan, Kazakistan, (
Aralık 2023
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2023
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
I. Uluslararası Türk Dünyası Biyoloji Kongresi
Gıdaların Korunmasında Güçlü Bir Alternatif: Bakteriyosinler
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
(2023) "
Gıdaların Korunmasında Güçlü Bir Alternatif: Bakteriyosinler
",
I. Uluslararası Türk Dünyası Biyoloji Kongresi
, (pp. 161-167), Türkistan, Kazakistan, (
Aralık 2023
)
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
(2023) "
Gıdaların Korunmasında Güçlü Bir Alternatif: Bakteriyosinler
",
I. Uluslararası Türk Dünyası Biyoloji Kongresi
, (pp. 161-167), Türkistan, Kazakistan, (
Aralık 2023
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2023
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
I. Uluslararası Türk Dünyası Biyoloji Kongresi
«
441
442
443
444
445
446
447
448
449
450
»