Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör. Dr.
Öğr. Gör.
Arş. Gör. Dr.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 24173 kayıt
Comparison of industrial and homemade bulgur produced from einkorn wheat (Triticum monococcum) and durum wheat (Triticum durum): Physicochemical, nutritional and microtextural properties
Link
DOI
HENDEK-ERTOP, M.
(2019) "
Comparison of industrial and homemade bulgur produced from einkorn wheat (Triticum monococcum) and durum wheat (Triticum durum): Physicochemical, nutritional and microtextural properties
",
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
, 43 (2) p. 13863
[SCI Expanded]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-15969">
HENDEK-ERTOP, M.
(2019) "
Comparison of industrial and homemade bulgur produced from einkorn wheat (Triticum monococcum) and durum wheat (Triticum durum): Physicochemical, nutritional and microtextural properties
",
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
, 43 (2) p. 13863
[SCI Expanded]
Link
DOI
HENDEK-ERTOP, M.
(2019) "
Comparison of industrial and homemade bulgur produced from einkorn wheat (Triticum monococcum) and durum wheat (Triticum durum): Physicochemical, nutritional and microtextural properties
",
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
, 43 (2) p. 13863
[SCI Expanded]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2019
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
FARKLI TAHIL VE BAKLİYAT UNLARI İLE ÜRETİLEN TARHANALARIN FİZİKOKİMYASAL, REOLOJİK VE DUYUSAL NİTELİKLERİ
Link
DOI
HENDEK-ERTOP, M.
, Atasoy, R. (2019) "
FARKLI TAHIL VE BAKLİYAT UNLARI İLE ÜRETİLEN TARHANALARIN FİZİKOKİMYASAL, REOLOJİK VE DUYUSAL NİTELİKLERİ
",
GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
, 44 (5) pp. 781-793
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-15970">
HENDEK-ERTOP, M.
, Atasoy, R. (2019) "
FARKLI TAHIL VE BAKLİYAT UNLARI İLE ÜRETİLEN TARHANALARIN FİZİKOKİMYASAL, REOLOJİK VE DUYUSAL NİTELİKLERİ
",
GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
, 44 (5) pp. 781-793
[TR Dizin]
Link
DOI
HENDEK-ERTOP, M.
, Atasoy, R. (2019) "
FARKLI TAHIL VE BAKLİYAT UNLARI İLE ÜRETİLEN TARHANALARIN FİZİKOKİMYASAL, REOLOJİK VE DUYUSAL NİTELİKLERİ
",
GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
, 44 (5) pp. 781-793
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2019
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
Evaluation of Physicochemical, Nutritional and Sensory Properties of the Wet Tarhana
Link
DOI
HENDEK-ERTOP, M.
, Cerit, Z.G., Atasoy, R. (2019) "
Evaluation of Physicochemical, Nutritional and Sensory Properties of the Wet Tarhana
",
Food Science and Quality Management
, 83 (0) pp. 61-67
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-15971">
HENDEK-ERTOP, M.
, Cerit, Z.G., Atasoy, R. (2019) "
Evaluation of Physicochemical, Nutritional and Sensory Properties of the Wet Tarhana
",
Food Science and Quality Management
, 83 (0) pp. 61-67
Link
DOI
HENDEK-ERTOP, M.
, Cerit, Z.G., Atasoy, R. (2019) "
Evaluation of Physicochemical, Nutritional and Sensory Properties of the Wet Tarhana
",
Food Science and Quality Management
, 83 (0) pp. 61-67
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2019
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Food Science and Quality Management
Shelf-life, physicochemical, and nutritional properties of wheat bread with optimized amount of dried chickpea sourdough and yeast by response surface methodology
Link
DOI
HENDEK-ERTOP, M.
, Coşkun, Y. (2018) "
Shelf-life, physicochemical, and nutritional properties of wheat bread with optimized amount of dried chickpea sourdough and yeast by response surface methodology
",
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
, 42 (7) pp. 1-10
[SCI Expanded]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-15972">
HENDEK-ERTOP, M.
, Coşkun, Y. (2018) "
Shelf-life, physicochemical, and nutritional properties of wheat bread with optimized amount of dried chickpea sourdough and yeast by response surface methodology
",
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
, 42 (7) pp. 1-10
[SCI Expanded]
Link
DOI
HENDEK-ERTOP, M.
, Coşkun, Y. (2018) "
Shelf-life, physicochemical, and nutritional properties of wheat bread with optimized amount of dried chickpea sourdough and yeast by response surface methodology
",
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
, 42 (7) pp. 1-10
[SCI Expanded]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2018
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
The Relations Between Hydroxymethylfurfural Content, Antioxidant Activity And Colorimetric Properties Of Various Bakery Products
Link
DOI
HENDEK-ERTOP, M.
, Sarıkaya, S.B.Ö. (2017) "
The Relations Between Hydroxymethylfurfural Content, Antioxidant Activity And Colorimetric Properties Of Various Bakery Products
",
GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
, 42 (6) pp. 834-843
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-15976">
HENDEK-ERTOP, M.
, Sarıkaya, S.B.Ö. (2017) "
The Relations Between Hydroxymethylfurfural Content, Antioxidant Activity And Colorimetric Properties Of Various Bakery Products
",
GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
, 42 (6) pp. 834-843
[TR Dizin]
Link
DOI
HENDEK-ERTOP, M.
, Sarıkaya, S.B.Ö. (2017) "
The Relations Between Hydroxymethylfurfural Content, Antioxidant Activity And Colorimetric Properties Of Various Bakery Products
",
GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
, 42 (6) pp. 834-843
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2017
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
Farklı Fermentasyon ve Kurutma Yöntemleriyle Üretilmiş Toz Ekşi Hamurun Bazi Mikrobiyolojik Nitelikleri ve Ekmekteki Küf Gelişimi Üzerine Etkileri
DOI
HENDEK-ERTOP, M.
(2017) "
Farklı Fermentasyon ve Kurutma Yöntemleriyle Üretilmiş Toz Ekşi Hamurun Bazi Mikrobiyolojik Nitelikleri ve Ekmekteki Küf Gelişimi Üzerine Etkileri
",
Gıda
, 42 (5) pp. 609-619
[TR Dizin]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-15978">
HENDEK-ERTOP, M.
(2017) "
Farklı Fermentasyon ve Kurutma Yöntemleriyle Üretilmiş Toz Ekşi Hamurun Bazi Mikrobiyolojik Nitelikleri ve Ekmekteki Küf Gelişimi Üzerine Etkileri
",
Gıda
, 42 (5) pp. 609-619
[TR Dizin]
DOI
HENDEK-ERTOP, M.
(2017) "
Farklı Fermentasyon ve Kurutma Yöntemleriyle Üretilmiş Toz Ekşi Hamurun Bazi Mikrobiyolojik Nitelikleri ve Ekmekteki Küf Gelişimi Üzerine Etkileri
",
Gıda
, 42 (5) pp. 609-619
[TR Dizin]
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2017
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Gıda
Enhancement of Bioavailable Micronutrients And Reduction of Antinutrients in Foods With Some Processes
Link
DOI
HENDEK-ERTOP, M.
, Bektaş, M. (2018) "
Enhancement of Bioavailable Micronutrients And Reduction of Antinutrients in Foods With Some Processes
",
Food and Health
, 4 (0) pp. 159-165
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-15979">
HENDEK-ERTOP, M.
, Bektaş, M. (2018) "
Enhancement of Bioavailable Micronutrients And Reduction of Antinutrients in Foods With Some Processes
",
Food and Health
, 4 (0) pp. 159-165
[TR Dizin]
Link
DOI
HENDEK-ERTOP, M.
, Bektaş, M. (2018) "
Enhancement of Bioavailable Micronutrients And Reduction of Antinutrients in Foods With Some Processes
",
Food and Health
, 4 (0) pp. 159-165
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2018
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Food and Health
Gıda endüstrisi yan ürünleri kullanımıyla cips üretimine yeni bir yaklaşım Zenginleştirilmiş gluten cipsi
HENDEK-ERTOP, M.
, Kutluk, K., Coşkun, K., Canlı, S. (2016) "
Gıda endüstrisi yan ürünleri kullanımıyla cips üretimine yeni bir yaklaşım Zenginleştirilmiş gluten cipsi
",
Akademik Gıda
, 14 (4) pp. 398-406
[TR Dizin]
" data-bs-content-id="YazarBilgi-15980">
HENDEK-ERTOP, M.
, Kutluk, K., Coşkun, K., Canlı, S. (2016) "
Gıda endüstrisi yan ürünleri kullanımıyla cips üretimine yeni bir yaklaşım Zenginleştirilmiş gluten cipsi
",
Akademik Gıda
, 14 (4) pp. 398-406
[TR Dizin]
HENDEK-ERTOP, M.
, Kutluk, K., Coşkun, K., Canlı, S. (2016) "
Gıda endüstrisi yan ürünleri kullanımıyla cips üretimine yeni bir yaklaşım Zenginleştirilmiş gluten cipsi
",
Akademik Gıda
, 14 (4) pp. 398-406
[TR Dizin]
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2016
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Akademik Gıda
Optimisation of sourdough bread incorporation into wheat bread by response surface methodology: Bioactive and nutritional properties
Link
DOI
Hayta, M.,
HENDEK-ERTOP, M.
(2017) "
Optimisation of sourdough bread incorporation into wheat bread by response surface methodology: Bioactive and nutritional properties
",
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, 52 (8) pp. 1828-1835
[SCI Expanded]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-15981">
Hayta, M.,
HENDEK-ERTOP, M.
(2017) "
Optimisation of sourdough bread incorporation into wheat bread by response surface methodology: Bioactive and nutritional properties
",
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, 52 (8) pp. 1828-1835
[SCI Expanded]
Link
DOI
Hayta, M.,
HENDEK-ERTOP, M.
(2017) "
Optimisation of sourdough bread incorporation into wheat bread by response surface methodology: Bioactive and nutritional properties
",
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, 52 (8) pp. 1828-1835
[SCI Expanded]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2017
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Optimization of the Level of Chickpea Sourdough and Baking Powder in Cake Formulation by Response Surface Methodology: Effects on Physicochemical, Sensory and Antioxidant Properties
Link
DOI
HENDEK-ERTOP, M.
, Hayta, M. (2018) "
Optimization of the Level of Chickpea Sourdough and Baking Powder in Cake Formulation by Response Surface Methodology: Effects on Physicochemical, Sensory and Antioxidant Properties
",
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH
, 24 (4) pp. 697-706
[SCI Expanded]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-15982">
HENDEK-ERTOP, M.
, Hayta, M. (2018) "
Optimization of the Level of Chickpea Sourdough and Baking Powder in Cake Formulation by Response Surface Methodology: Effects on Physicochemical, Sensory and Antioxidant Properties
",
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH
, 24 (4) pp. 697-706
[SCI Expanded]
Link
DOI
HENDEK-ERTOP, M.
, Hayta, M. (2018) "
Optimization of the Level of Chickpea Sourdough and Baking Powder in Cake Formulation by Response Surface Methodology: Effects on Physicochemical, Sensory and Antioxidant Properties
",
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH
, 24 (4) pp. 697-706
[SCI Expanded]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2018
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH
Revival of our local wheat varieties A heritage from ancestors Siyez Wheat of Kastamonu
HENDEK-ERTOP, M.
(2018) "
Revival of our local wheat varieties A heritage from ancestors Siyez Wheat of Kastamonu
",
Miller Magazine
, 12 (99) pp. 84-86
" data-bs-content-id="YazarBilgi-15983">
HENDEK-ERTOP, M.
(2018) "
Revival of our local wheat varieties A heritage from ancestors Siyez Wheat of Kastamonu
",
Miller Magazine
, 12 (99) pp. 84-86
HENDEK-ERTOP, M.
(2018) "
Revival of our local wheat varieties A heritage from ancestors Siyez Wheat of Kastamonu
",
Miller Magazine
, 12 (99) pp. 84-86
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2018
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Miller Magazine
Optimization of The Amount of Chickpea Sourdough and Dry Yeast in Wheat Bread Formulation: Evaluation of Physicochemical, Sensory and Antioxidant Properties
Link
DOI
HENDEK-ERTOP, M.
, Şeker, İ.T. (2018) "
Optimization of The Amount of Chickpea Sourdough and Dry Yeast in Wheat Bread Formulation: Evaluation of Physicochemical, Sensory and Antioxidant Properties
",
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH
, 24 (1) pp. 45-53
[SCI Expanded]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-15984">
HENDEK-ERTOP, M.
, Şeker, İ.T. (2018) "
Optimization of The Amount of Chickpea Sourdough and Dry Yeast in Wheat Bread Formulation: Evaluation of Physicochemical, Sensory and Antioxidant Properties
",
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH
, 24 (1) pp. 45-53
[SCI Expanded]
Link
DOI
HENDEK-ERTOP, M.
, Şeker, İ.T. (2018) "
Optimization of The Amount of Chickpea Sourdough and Dry Yeast in Wheat Bread Formulation: Evaluation of Physicochemical, Sensory and Antioxidant Properties
",
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH
, 24 (1) pp. 45-53
[SCI Expanded]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2018
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH
Mineral composition and heavy metal contents of chestnut honey collected from Kastamonu Region
Ertop, U., ŞEVİK, H.,
HENDEK-ERTOP, M.
(2023) "
Mineral composition and heavy metal contents of chestnut honey collected from Kastamonu Region
",
1st International Congress of Apitherapy
, (pp. 86), Düzce, Türkiye, (
Ekim 2023
)
Ertop, U., ŞEVİK, H.,
HENDEK-ERTOP, M.
(2023) "
Mineral composition and heavy metal contents of chestnut honey collected from Kastamonu Region
",
1st International Congress of Apitherapy
, (pp. 86), Düzce, Türkiye, (
Ekim 2023
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2023
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
1st International Congress of Apitherapy
NIXTAMALIZATION (ALKALINE COOKING): ALTERNATIVE TECHNOLOGIES FOR THE PRODUCTION AND THEIR EFFECT ON QUALITY PROPERTIES OF CEREALS AND LEGUMES
HENDEK-ERTOP, M.
, Çam, M. (2023) "
NIXTAMALIZATION (ALKALINE COOKING): ALTERNATIVE TECHNOLOGIES FOR THE PRODUCTION AND THEIR EFFECT ON QUALITY PROPERTIES OF CEREALS AND LEGUMES
",
II. INTERNATIONAL CONGRESS on FOOD RESEARCHES
, (pp. 181-190), Sivas, Türkiye, (
Ekim 2023
)
" data-bs-content-id="YazarBilgi-15989">
HENDEK-ERTOP, M.
, Çam, M. (2023) "
NIXTAMALIZATION (ALKALINE COOKING): ALTERNATIVE TECHNOLOGIES FOR THE PRODUCTION AND THEIR EFFECT ON QUALITY PROPERTIES OF CEREALS AND LEGUMES
",
II. INTERNATIONAL CONGRESS on FOOD RESEARCHES
, (pp. 181-190), Sivas, Türkiye, (
Ekim 2023
)
HENDEK-ERTOP, M.
, Çam, M. (2023) "
NIXTAMALIZATION (ALKALINE COOKING): ALTERNATIVE TECHNOLOGIES FOR THE PRODUCTION AND THEIR EFFECT ON QUALITY PROPERTIES OF CEREALS AND LEGUMES
",
II. INTERNATIONAL CONGRESS on FOOD RESEARCHES
, (pp. 181-190), Sivas, Türkiye, (
Ekim 2023
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2023
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
II. INTERNATIONAL CONGRESS on FOOD RESEARCHES
PHYSIOCHEMICAL AND BIOACTIVE MARKERS THAT CAN BE USED AS FINGERPRINT IN CHESTNUT HONEY
HENDEK-ERTOP, M.
, Demir, A. (2022) "
PHYSIOCHEMICAL AND BIOACTIVE MARKERS THAT CAN BE USED AS FINGERPRINT IN CHESTNUT HONEY
",
ICONFOOD'22 INTERNATIONAL CONGRESS on FOOD RESEARCHES
, (pp. 53-68), Sivas, Türkiye, (
Ekim 2022
)
HENDEK-ERTOP, M.
, Demir, A. (2022) "
PHYSIOCHEMICAL AND BIOACTIVE MARKERS THAT CAN BE USED AS FINGERPRINT IN CHESTNUT HONEY
",
ICONFOOD'22 INTERNATIONAL CONGRESS on FOOD RESEARCHES
, (pp. 53-68), Sivas, Türkiye, (
Ekim 2022
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2022
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
ICONFOOD'22 INTERNATIONAL CONGRESS on FOOD RESEARCHES
PHYSICOCHEMICAL CHARACTERISTICS AND SOME BIOACTIVE ATTRIBUTES OF KASTAMONU CHESTNUT HONEY
Ertop, U., ŞEVİK, H.,
HENDEK-ERTOP, M.
(2022) "
PHYSICOCHEMICAL CHARACTERISTICS AND SOME BIOACTIVE ATTRIBUTES OF KASTAMONU CHESTNUT HONEY
",
ICONFOOD'22 INTERNATIONAL CONGRESS on FOOD RESEARCHES
, (pp. 43-52), Sivas, Türkiye, (
Ekim 2022
)
" data-bs-content-id="YazarBilgi-15991">
Ertop, U., ŞEVİK, H.,
HENDEK-ERTOP, M.
(2022) "
PHYSICOCHEMICAL CHARACTERISTICS AND SOME BIOACTIVE ATTRIBUTES OF KASTAMONU CHESTNUT HONEY
",
ICONFOOD'22 INTERNATIONAL CONGRESS on FOOD RESEARCHES
, (pp. 43-52), Sivas, Türkiye, (
Ekim 2022
)
Ertop, U., ŞEVİK, H.,
HENDEK-ERTOP, M.
(2022) "
PHYSICOCHEMICAL CHARACTERISTICS AND SOME BIOACTIVE ATTRIBUTES OF KASTAMONU CHESTNUT HONEY
",
ICONFOOD'22 INTERNATIONAL CONGRESS on FOOD RESEARCHES
, (pp. 43-52), Sivas, Türkiye, (
Ekim 2022
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2022
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
ICONFOOD'22 INTERNATIONAL CONGRESS on FOOD RESEARCHES
Determination Of Physicochemical Properties and Morphological Attributes Using Scanning Electron Microscopy of Hulled Barley And Hull-Less Barley
HENDEK-ERTOP, M.
, Atasoy, R. (2021) "
Determination Of Physicochemical Properties and Morphological Attributes Using Scanning Electron Microscopy of Hulled Barley And Hull-Less Barley
",
ISARC 3.ULUSLARARASI PALANDÖKEN BİLİMSEL ÇALIŞMALAR KONGRESİ
, (pp. 354-361), Erzurum, Türkiye, (
Aralık 2021
)
" data-bs-content-id="YazarBilgi-15992">
HENDEK-ERTOP, M.
, Atasoy, R. (2021) "
Determination Of Physicochemical Properties and Morphological Attributes Using Scanning Electron Microscopy of Hulled Barley And Hull-Less Barley
",
ISARC 3.ULUSLARARASI PALANDÖKEN BİLİMSEL ÇALIŞMALAR KONGRESİ
, (pp. 354-361), Erzurum, Türkiye, (
Aralık 2021
)
HENDEK-ERTOP, M.
, Atasoy, R. (2021) "
Determination Of Physicochemical Properties and Morphological Attributes Using Scanning Electron Microscopy of Hulled Barley And Hull-Less Barley
",
ISARC 3.ULUSLARARASI PALANDÖKEN BİLİMSEL ÇALIŞMALAR KONGRESİ
, (pp. 354-361), Erzurum, Türkiye, (
Aralık 2021
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2021
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
ISARC 3.ULUSLARARASI PALANDÖKEN BİLİMSEL ÇALIŞMALAR KONGRESİ
Effects of Various Processes On Dephytinization And In-Vitro Digestibility Rates Of Some Cereal Milling Byproducts Which Can Be Using In Food Industry
Atasoy, R.,
HENDEK-ERTOP, M.
(2021) "
Effects of Various Processes On Dephytinization And In-Vitro Digestibility Rates Of Some Cereal Milling Byproducts Which Can Be Using In Food Industry
",
ISARC 3.ULUSLARARASI PALANDÖKEN BİLİMSEL ÇALIŞMALAR KONGRESİ
, (pp. 362), Erzurum, Türkiye, (
Aralık 2021
)
" data-bs-content-id="YazarBilgi-15993">
Atasoy, R.,
HENDEK-ERTOP, M.
(2021) "
Effects of Various Processes On Dephytinization And In-Vitro Digestibility Rates Of Some Cereal Milling Byproducts Which Can Be Using In Food Industry
",
ISARC 3.ULUSLARARASI PALANDÖKEN BİLİMSEL ÇALIŞMALAR KONGRESİ
, (pp. 362), Erzurum, Türkiye, (
Aralık 2021
)
Atasoy, R.,
HENDEK-ERTOP, M.
(2021) "
Effects of Various Processes On Dephytinization And In-Vitro Digestibility Rates Of Some Cereal Milling Byproducts Which Can Be Using In Food Industry
",
ISARC 3.ULUSLARARASI PALANDÖKEN BİLİMSEL ÇALIŞMALAR KONGRESİ
, (pp. 362), Erzurum, Türkiye, (
Aralık 2021
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2021
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
ISARC 3.ULUSLARARASI PALANDÖKEN BİLİMSEL ÇALIŞMALAR KONGRESİ
Investigation of physicochemical andnutritional properties of jujube (Zizyphus jujuba) and evaluation of alternative uses
HENDEK-ERTOP, M.
, Atasoy, R. (2018) "
Investigation of physicochemical andnutritional properties of jujube (Zizyphus jujuba) and evaluation of alternative uses
",
1st International Eurasian Conference on Science, Engineering andTechnology (EurasianSciEnTech 2018)
, (pp. 1256-1260), (
Kasım 2018
)
" data-bs-content-id="YazarBilgi-15994">
HENDEK-ERTOP, M.
, Atasoy, R. (2018) "
Investigation of physicochemical andnutritional properties of jujube (Zizyphus jujuba) and evaluation of alternative uses
",
1st International Eurasian Conference on Science, Engineering andTechnology (EurasianSciEnTech 2018)
, (pp. 1256-1260), (
Kasım 2018
)
HENDEK-ERTOP, M.
, Atasoy, R. (2018) "
Investigation of physicochemical andnutritional properties of jujube (Zizyphus jujuba) and evaluation of alternative uses
",
1st International Eurasian Conference on Science, Engineering andTechnology (EurasianSciEnTech 2018)
, (pp. 1256-1260), (
Kasım 2018
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
1st International Eurasian Conference on Science, Engineering andTechnology (EurasianSciEnTech 2018)
Effect of Milk Powder Addition on Sensorial And Functional Properties of Bread
Burnaz, N.A.,
HENDEK-ERTOP, M.
(2018) "
Effect of Milk Powder Addition on Sensorial And Functional Properties of Bread
",
1st International Health Sciences and Life Congress
, (pp. 234), (
Mayıs 2018
)
Burnaz, N.A.,
HENDEK-ERTOP, M.
(2018) "
Effect of Milk Powder Addition on Sensorial And Functional Properties of Bread
",
1st International Health Sciences and Life Congress
, (pp. 234), (
Mayıs 2018
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
1st International Health Sciences and Life Congress
«
481
482
483
484
485
486
487
488
489
490
»