Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
Unis İletişim
Giriş
Giriş
Proje Arama
Yürütücü
Araştırmacı
Danışman
Uzman
Proje Koordinatörü
Proje Koordinatör Yrd.
Proje Hakemliği
Proje İzleyici
Yönetici
Eğitmen
Bursiyer
Yardımcı Personel
Başvuru Yapıldı
Devam Ediyor
Tamamlandı
Ertelendi
Beklemede
İptal
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör. Dr.
Öğr. Gör.
Arş. Gör. Dr.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 1578 kayıt
Çiftlik Hayvanlarında, Topraktan Ürüne Mikro/Nano Plastiklerin Araştırılması
Dr. Öğr. Üyesi Veysel DOĞAN
()
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Zootekni ve Hayvan Besleme
Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları
Özgeçmiş Sayfası
TÜBA ve TÜBİTAK Destekli Proje
0
Devam Ediyor
Batın Bilgisayarlı Tomografi Görüntüleri Üzerinden Böbrek Taşlarının Algılanmasında Regresyon Ve Sınıflandırma Ağlarını Tümleştiren Çok-Görevli Ağ Tasarımı
Doç. Dr. Bünyamin ECE
(Araştırmacı)
Kurum Bilgileri
Tıp Fakültesi
Dahili Tıp Bilimleri
Radyoloji
Özgeçmiş Sayfası
TÜBA ve TÜBİTAK Destekli Proje
0
Devam Ediyor
Kastamonu İlindeki İshalli Buzağılarda Rotavirus Enfeksiyonunun Araştırılması
Dr. Öğr. Üyesi Selda DURAN YELKEN
()
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Klinik Öncesi Bilimler
Veterinerlik Viroloji
Özgeçmiş Sayfası
BAP Proje
0
Devam Ediyor
Kastamonu İlinde Hayvancılık Alanında Topraktan Ürüne Mikro/Nano plastiklerin Takip Edilmesi
Dr. Öğr. Üyesi Yasin AKKEMİK
(Araştırmacı)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
TÜBA ve TÜBİTAK Destekli Proje
0
Devam Ediyor
Kastamonu Ballarının Bazı Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi
Dr. Öğr. Üyesi Yasin AKKEMİK
(Yürütücü)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
BAP Proje
0
Devam Ediyor
Glutensiz Et somunu Üretimi ve Kalite Niteliklerinin Belirlenmesi
Dr. Öğr. Üyesi Yasin AKKEMİK
(Araştırmacı)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
BAP Proje
2.023
Tamamlandı
Reynoutrinin Meme (MCF-7) ve Prostat (PC-3) Kanser Hücre Hattı Üzerindeki Apoptotik, Antioksidan ve Antiinflamatuar Aktivitesinin Araştırılması
Dr. Öğr. Üyesi Sedat GÖKMEN
(Yürütücü)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Klinik Öncesi Bilimler
Veterinerlik Farmakoloji
Özgeçmiş Sayfası
BAP Proje
0
Devam Ediyor
Ratlarda deneysel yara modelinde soğuk sıkım Cannabis sativa var. sativa tohum yağının yangı mediatörleri aracılığında iyileştirici etkisinin araştırılması
Dr. Öğr. Üyesi Sedat GÖKMEN
(Araştırmacı)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Klinik Öncesi Bilimler
Veterinerlik Farmakoloji
Özgeçmiş Sayfası
BAP Proje
0
Devam Ediyor
Sinop Balatlar Kilisesi 2023 Kazısı
Öğr. Gör. Uğur TAŞATAN
(Araştırmacı)
Kurum Bilgileri
Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi
Resim
Resim Anasanat Dalı
Özgeçmiş Sayfası
Diğer ulusal kamu veya özel kuruluşlar tarafından desteklenen bilimsel araştırma projeleri
2.023
Tamamlandı
Daday Çayından Mikroalg İzolasyonu ve Kültür Parametrelerinin Belirlenmesi
Arş. Gör. Dr. Gökhun Çağatay Erbil
(Araştırmacı)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Genetik ve Biyomühendislik
Genetik ve Biyomühendislik
Özgeçmiş Sayfası
BAP Proje
2.022
Tamamlandı
Bilimsel Araştırma Projesi (BAP)
Doç. Dr. Mahinur DURMUŞ İSKENDER
(Yürütücü)
Kurum Bilgileri
Sağlık Bilimleri Fakültesi
Hemşirelik
Hemşirelik Esasları
Özgeçmiş Sayfası
BAP Proje
0
Devam Ediyor
Öğrencilerin 3B Gıdalara Yönelik Tutumlarının Belirlenmesi: Geleneksel mi modern mi?
Arş. Gör. Özge ÇAYLAK DÖNMEZ
(Danışman)
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
TÜBA ve TÜBİTAK Destekli Proje
2.024
Tamamlandı
Aroma Maddesi Olarak Mürver Çiçeğinin Kullanım Alanının Genişletilmesi
Arş. Gör. Özge ÇAYLAK DÖNMEZ
(Danışman)
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
TÜBA ve TÜBİTAK Destekli Proje
2.023
Tamamlandı
Dikey İniş Kalkış Özelliğine Sahip İnsansız Hava Aracı Eniyilemesi
Arş. Gör. Umut KAYA
(Araştırmacı)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Makine Mühendisliği
Enerji
Özgeçmiş Sayfası
BAP Proje
0
Devam Ediyor
. Trigliserit ve Kolesterol Miktarlarını Eş Zamanlı ve Doğru Ölçecek Test Kiti Geliştirilmesi: TUSEB/ 31639- 2023-A4-01
Öğr. Gör. Dr. Dilara KAYNAR
(Araştırmacı)
Kurum Bilgileri
Devrekani Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Meslek Yüksekokulu
Veterinerlik
Laborant ve Veteriner Sağlık Programı
Özgeçmiş Sayfası
TÜSEB Proje
0
Devam Ediyor
I. Dünya Savaşı ve Rus Oryantalizmi
Prof. Dr. Vusala MUSALİ
(Araştırmacı)
Kurum Bilgileri
İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi
Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları
-
Özgeçmiş Sayfası
Diğer ulusal kamu veya özel kuruluşlar tarafından desteklenen bilimsel araştırma projeleri
0
Devam Ediyor
Tezkirelerine Göre Azerbaycan Edebiyatı İsimler Sözlüğü
Prof. Dr. Vusala MUSALİ
(Araştırmacı)
Kurum Bilgileri
İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi
Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları
-
Özgeçmiş Sayfası
Diğer ulusal kamu veya özel kuruluşlar tarafından desteklenen bilimsel araştırma projeleri
0
Devam Ediyor
Ratlarda hemoglobin konsantrasyon değerinin çeşitli yöntemlerle karşılaştırılması
Arş. Gör. Çağatay SALUM
(Danışman)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Veteriner Hekimliği Temel Bilimleri
Veterinerlik Fizyoloji
Özgeçmiş Sayfası
TÜBA ve TÜBİTAK Destekli Proje
0
Devam Ediyor
Kant’ın Ödev Ahlakının Merkezi Kavramı olan Kategorik İmperatif Buyruğu Pratik Hayatta Ne Derece Uygulanabilir?
Dr. Öğr. Üyesi Ömer Fatih TEKİN
(Danışman)
Kurum Bilgileri
İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi
Bilim Tarihi
Bilim Tarihi
Özgeçmiş Sayfası
TÜBA ve TÜBİTAK Destekli Proje
0
Devam Ediyor
Anadolu’da Doğmuş Doğa Filozoflarının Felsefi Anlayışlarının Dijital Platforma Aktarımı
Dr. Öğr. Üyesi Ömer Fatih TEKİN
(Danışman)
Kurum Bilgileri
İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi
Bilim Tarihi
Bilim Tarihi
Özgeçmiş Sayfası
TÜBA ve TÜBİTAK Destekli Proje
0
Devam Ediyor
«
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
»