img
Toplam 1512 kayıt

Farkediyorum Gelişiyorum Değişiyorum

Arş. Gör. Dr. Yeşim AKIN YALÇIN (Uzman)
(Ulusal) Özel Kuruluşlar
0 Tamamlandı

Farklı baklagil konservelerinden elde edilen aquafabanın bazı özelliklerinin belirlenmesi

Doç. Dr. Deren TAHMAS KAHYAOĞLU (Yürütücü)
(Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
0 Devam Ediyor

Su buharı distilasyonu yöntemi kullanılarak elde edilen bazı uçucu yağların fonksiyonel dondurma üretiminde kullanılmasının araştırılması

Doç. Dr. Deren TAHMAS KAHYAOĞLU (Yürütücü)
(Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
0 Devam Ediyor

Dondurma üretiminde lavanta, dereotu ve kakule uçucu yağlarının kullanım olanaklarının araştırılması

Doç. Dr. Deren TAHMAS KAHYAOĞLU (Yürütücü)
(Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.023 Tamamlandı

Ala Erik ve Üryani Erik Takviyesiyle Üretilen Dondurmaların Bazı Özelliklerinin Karşılaştırılması

Doç. Dr. Deren TAHMAS KAHYAOĞLU (Yürütücü)
(Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.022 Tamamlandı

Sultani Üzüm İle Zenginleştirilmiş Yoğurtların Bazı Özelliklerinin Araştırılması

Doç. Dr. Deren TAHMAS KAHYAOĞLU (Araştırmacı)
(Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.022 Tamamlandı

Kastamonu İlindeki Süt Toplama Merkezlerinden Temin Edilen Sütlerin Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin İncelenmesi

Doç. Dr. Deren TAHMAS KAHYAOĞLU (Yürütücü)
(Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.019 Tamamlandı

Kastamonu Sarımsağı'ndan Üretilecek Siyah Sarımsak İçin Optimum Şartların Belirlenmesi

Doç. Dr. Deren TAHMAS KAHYAOĞLU (Araştırmacı)
(Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.018 Tamamlandı

Tereyağının Bazı Özellikleri ve Oksidasyon Stabilitesi Üzerine Kastamonu Sarımsağı ve Sentetik Antioksidan İlavesinin İncelenmesi

Doç. Dr. Deren TAHMAS KAHYAOĞLU (Yürütücü)
(Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.018 Tamamlandı

Taşköprü sarımsağının sarımsak saplarının ve sarımsak dişi kabuklarının bazı kimyasal özellikleri ve antioksidan etkileri bakımından karşılaştırılması

Doç. Dr. Deren TAHMAS KAHYAOĞLU (Yürütücü)
(Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.017 Tamamlandı

Taşköprü Sarımsağı (Allium Sativum L.) Maserat Yağının Yara İyileşmesi Üzerine Etkilerinin Değerlendirilmesi

Doç. Dr. Gülsüm Ülke ÇALIŞKAN (Danışman)
(Ulusal) TÜBA ve TÜBİTAK Destekli Proje
2.023 Tamamlandı

Deniz Yosunlarından Elde Edilen Sodyum Alginatın Cerrahi Klinikte Biyomalzeme Olarak Kullanılması (Yürütücü) Bilimsel Araştırma Projesi- Hızlı destek (KÜ-BAP Destekli)

Doç. Dr. Gülsüm Ülke ÇALIŞKAN (Yürütücü)
(Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.022 Tamamlandı

Siyah Sarımsak (Allium sativum L.) Maserat Yağının Adezyon Önleyici Etkinliğinin Araştırılması

Doç. Dr. Gülsüm Ülke ÇALIŞKAN (Yürütücü)
(Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.022 Tamamlandı

Kastamonu Üniversitesinde Sağlık Bilimleri Veteriner-Tıp Alanlarında Bilimsel Akademik Araştırmalar ve Uygulamalı Eğitimler Yürütülebilecek Küçükbaş Koyun Keçi Hayvan Barınağı Kurmaya Yönelik Alt Yapı Projesi

Doç. Dr. Gülsüm Ülke ÇALIŞKAN (Yürütücü)
(Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.018 Tamamlandı

Ortaokul Fen Öğretiminde Ortak Bilgi Yapılandırma Modelinin Etkisi, Kastamonu Üniversitesi Projesi

Prof. Dr. Abdullah AYDIN (Yürütücü)
(Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.019 Tamamlandı

Madde ve Isı Ünitesinin Öğretilmesinde Oyun ve Modellerin Başarıya ve Kalıcılığa Etkisi

Prof. Dr. Abdullah AYDIN (Yürütücü)
(Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.015 Tamamlandı

İşbirlikli Öğrenme Yönteminin Öğrencilerin AkademikBaşarılarına Laboratuar Malzemesi Tanıma ve KullanmaBecerilerine Etkisi

Prof. Dr. Abdullah AYDIN (Yürütücü)
(Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.015 Tamamlandı

X Işınları Tek Kristal Yöntemi İle Kristal Yapı Analizi

Prof. Dr. Abdullah AYDIN (Yürütücü)
(Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.013 Tamamlandı

İlahiyat Fakültesi Öğrencilerine Kültür Varlıklarını Koruma Bilincinin Kazandırılması Eğitimi

Öğr. Gör. Dr. Mustafa KARTAL (Eğitmen)
(Ulusal) TÜBA ve TÜBİTAK Destekli Proje
2.023 Tamamlandı

Polikaprolakton Katkılı Nanoselülozik Aerojellerin Üretimi, Yara Örtüsü Uygulamaları İçin Genel Karakterizasyon ve Biyouyumluluk Özelliklerinin Belirlenmesi

Doç. Dr. Ali Eslem KADAK (Araştırmacı)
(Ulusal) TÜBA ve TÜBİTAK Destekli Proje
0 Devam Ediyor