Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
Unis İletişim
Giriş
Giriş
Proje Arama
Yürütücü
Araştırmacı
Danışman
Uzman
Proje Koordinatörü
Proje Koordinatör Yrd.
Proje Hakemliği
Proje İzleyici
Yönetici
Eğitmen
Bursiyer
Yardımcı Personel
Başvuru Yapıldı
Devam Ediyor
Tamamlandı
Ertelendi
Beklemede
İptal
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör. Dr.
Öğr. Gör.
Arş. Gör. Dr.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 1512 kayıt
Farkediyorum Gelişiyorum Değişiyorum
Arş. Gör. Dr. Yeşim AKIN YALÇIN
(Uzman)
Kurum Bilgileri
Eğitim Fakültesi
Eğitim Bilimleri
Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık
Özgeçmiş Sayfası
(Ulusal) Özel Kuruluşlar
0
Tamamlandı
Farklı baklagil konservelerinden elde edilen aquafabanın bazı özelliklerinin belirlenmesi
Doç. Dr. Deren TAHMAS KAHYAOĞLU
(Yürütücü)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
(Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
0
Devam Ediyor
Su buharı distilasyonu yöntemi kullanılarak elde edilen bazı uçucu yağların fonksiyonel dondurma üretiminde kullanılmasının araştırılması
Doç. Dr. Deren TAHMAS KAHYAOĞLU
(Yürütücü)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
(Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
0
Devam Ediyor
Dondurma üretiminde lavanta, dereotu ve kakule uçucu yağlarının kullanım olanaklarının araştırılması
Doç. Dr. Deren TAHMAS KAHYAOĞLU
(Yürütücü)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
(Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.023
Tamamlandı
Ala Erik ve Üryani Erik Takviyesiyle Üretilen Dondurmaların Bazı Özelliklerinin Karşılaştırılması
Doç. Dr. Deren TAHMAS KAHYAOĞLU
(Yürütücü)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
(Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.022
Tamamlandı
Sultani Üzüm İle Zenginleştirilmiş Yoğurtların Bazı Özelliklerinin Araştırılması
Doç. Dr. Deren TAHMAS KAHYAOĞLU
(Araştırmacı)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
(Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.022
Tamamlandı
Kastamonu İlindeki Süt Toplama Merkezlerinden Temin Edilen Sütlerin Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin İncelenmesi
Doç. Dr. Deren TAHMAS KAHYAOĞLU
(Yürütücü)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
(Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.019
Tamamlandı
Kastamonu Sarımsağı'ndan Üretilecek Siyah Sarımsak İçin Optimum Şartların Belirlenmesi
Doç. Dr. Deren TAHMAS KAHYAOĞLU
(Araştırmacı)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
(Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.018
Tamamlandı
Tereyağının Bazı Özellikleri ve Oksidasyon Stabilitesi Üzerine Kastamonu Sarımsağı ve Sentetik Antioksidan İlavesinin İncelenmesi
Doç. Dr. Deren TAHMAS KAHYAOĞLU
(Yürütücü)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
(Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.018
Tamamlandı
Taşköprü sarımsağının sarımsak saplarının ve sarımsak dişi kabuklarının bazı kimyasal özellikleri ve antioksidan etkileri bakımından karşılaştırılması
Doç. Dr. Deren TAHMAS KAHYAOĞLU
(Yürütücü)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
(Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.017
Tamamlandı
Taşköprü Sarımsağı (Allium Sativum L.) Maserat Yağının Yara İyileşmesi Üzerine Etkilerinin Değerlendirilmesi
Doç. Dr. Gülsüm Ülke ÇALIŞKAN
(Danışman)
Kurum Bilgileri
İhsangazi Meslek Yüksekokulu
Veterinerlik
Laborant ve Veteriner Sağlık Programı
Özgeçmiş Sayfası
(Ulusal) TÜBA ve TÜBİTAK Destekli Proje
2.023
Tamamlandı
Deniz Yosunlarından Elde Edilen Sodyum Alginatın Cerrahi Klinikte Biyomalzeme Olarak Kullanılması (Yürütücü) Bilimsel Araştırma Projesi- Hızlı destek (KÜ-BAP Destekli)
Doç. Dr. Gülsüm Ülke ÇALIŞKAN
(Yürütücü)
Kurum Bilgileri
İhsangazi Meslek Yüksekokulu
Veterinerlik
Laborant ve Veteriner Sağlık Programı
Özgeçmiş Sayfası
(Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.022
Tamamlandı
Siyah Sarımsak (Allium sativum L.) Maserat Yağının Adezyon Önleyici Etkinliğinin Araştırılması
Doç. Dr. Gülsüm Ülke ÇALIŞKAN
(Yürütücü)
Kurum Bilgileri
İhsangazi Meslek Yüksekokulu
Veterinerlik
Laborant ve Veteriner Sağlık Programı
Özgeçmiş Sayfası
(Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.022
Tamamlandı
Kastamonu Üniversitesinde Sağlık Bilimleri Veteriner-Tıp Alanlarında Bilimsel Akademik Araştırmalar ve Uygulamalı Eğitimler Yürütülebilecek Küçükbaş Koyun Keçi Hayvan Barınağı Kurmaya Yönelik Alt Yapı Projesi
Doç. Dr. Gülsüm Ülke ÇALIŞKAN
(Yürütücü)
Kurum Bilgileri
İhsangazi Meslek Yüksekokulu
Veterinerlik
Laborant ve Veteriner Sağlık Programı
Özgeçmiş Sayfası
(Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.018
Tamamlandı
Ortaokul Fen Öğretiminde Ortak Bilgi Yapılandırma Modelinin Etkisi, Kastamonu Üniversitesi Projesi
Prof. Dr. Abdullah AYDIN
(Yürütücü)
Kurum Bilgileri
Eğitim Fakültesi
Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi
Fen Bilgisi Eğitimi
Özgeçmiş Sayfası
(Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.019
Tamamlandı
Madde ve Isı Ünitesinin Öğretilmesinde Oyun ve Modellerin Başarıya ve Kalıcılığa Etkisi
Prof. Dr. Abdullah AYDIN
(Yürütücü)
Kurum Bilgileri
Eğitim Fakültesi
Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi
Fen Bilgisi Eğitimi
Özgeçmiş Sayfası
(Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.015
Tamamlandı
İşbirlikli Öğrenme Yönteminin Öğrencilerin AkademikBaşarılarına Laboratuar Malzemesi Tanıma ve KullanmaBecerilerine Etkisi
Prof. Dr. Abdullah AYDIN
(Yürütücü)
Kurum Bilgileri
Eğitim Fakültesi
Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi
Fen Bilgisi Eğitimi
Özgeçmiş Sayfası
(Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.015
Tamamlandı
X Işınları Tek Kristal Yöntemi İle Kristal Yapı Analizi
Prof. Dr. Abdullah AYDIN
(Yürütücü)
Kurum Bilgileri
Eğitim Fakültesi
Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi
Fen Bilgisi Eğitimi
Özgeçmiş Sayfası
(Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.013
Tamamlandı
İlahiyat Fakültesi Öğrencilerine Kültür Varlıklarını Koruma Bilincinin Kazandırılması Eğitimi
Öğr. Gör. Dr. Mustafa KARTAL
(Eğitmen)
Kurum Bilgileri
Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi
El Sanatları
Kuyumculuk ve Takı Tasarımı
Özgeçmiş Sayfası
(Ulusal) TÜBA ve TÜBİTAK Destekli Proje
2.023
Tamamlandı
Polikaprolakton Katkılı Nanoselülozik Aerojellerin Üretimi, Yara Örtüsü Uygulamaları İçin Genel Karakterizasyon ve Biyouyumluluk Özelliklerinin Belirlenmesi
Doç. Dr. Ali Eslem KADAK
(Araştırmacı)
Kurum Bilgileri
Devrekani Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Meslek Yüksekokulu
Veterinerlik
Laborant ve Veteriner Sağlık Programı
Özgeçmiş Sayfası
(Ulusal) TÜBA ve TÜBİTAK Destekli Proje
0
Devam Ediyor
«
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
»