img
The effects of transglutaminase on the qualitative properties of different pastırma types  
Yazarlar
Dr. Öğr. Üyesi Fatma Yağmur HAZAR SUNCAK
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Güzin Kaban
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Mükerrem Kaya
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı LWT
Dergi ISSN 0023-6438
Dergi Tarandığı Indeksler SCI
Dergi Grubu Q1
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2021
Cilt No 145
Doi Numarası 10.1016/j.lwt.2021.111289
Makale Linki http://dx.doi.org/10.1016/j.lwt.2021.111289
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
The effects of transglutaminase on the qualitative properties of different pastırma types

Paylaş