Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
Unis İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör. Dr.
Öğr. Gör.
Arş. Gör. Dr.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 24633 kayıt
Gastronomi Turizmi Bağlamında Turistlerin Yöresel Yiyecek Satın Alma Davranışı: Hatay Örneği
Link
DOI
ŞİMŞEK, A.
, YORDAM-DAĞISTAN, S. (2021) "
Gastronomi Turizmi Bağlamında Turistlerin Yöresel Yiyecek Satın Alma Davranışı: Hatay Örneği
",
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi
, 5 (3) pp. 1635-1651
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-18411">
ŞİMŞEK, A.
, YORDAM-DAĞISTAN, S. (2021) "
Gastronomi Turizmi Bağlamında Turistlerin Yöresel Yiyecek Satın Alma Davranışı: Hatay Örneği
",
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi
, 5 (3) pp. 1635-1651
[TR Dizin]
Link
DOI
ŞİMŞEK, A.
, YORDAM-DAĞISTAN, S. (2021) "
Gastronomi Turizmi Bağlamında Turistlerin Yöresel Yiyecek Satın Alma Davranışı: Hatay Örneği
",
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi
, 5 (3) pp. 1635-1651
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi
MasterChef Türkiye TV Yemek Programının Yemek Alışkanlıklarına ve Mutfağa İlgi Düzeyine Etkisi
Link
DOI
ŞİMŞEK, A.
, GÜNER, D. (2021) "
MasterChef Türkiye TV Yemek Programının Yemek Alışkanlıklarına ve Mutfağa İlgi Düzeyine Etkisi
",
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, 9 (3) pp. 1679-1697
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-18412">
ŞİMŞEK, A.
, GÜNER, D. (2021) "
MasterChef Türkiye TV Yemek Programının Yemek Alışkanlıklarına ve Mutfağa İlgi Düzeyine Etkisi
",
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, 9 (3) pp. 1679-1697
[TR Dizin]
Link
DOI
ŞİMŞEK, A.
, GÜNER, D. (2021) "
MasterChef Türkiye TV Yemek Programının Yemek Alışkanlıklarına ve Mutfağa İlgi Düzeyine Etkisi
",
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, 9 (3) pp. 1679-1697
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
Bolu İlinin Gastronomi Turizmi Potansiyelinin Belirlenmesi
Link
ŞİMŞEK, A.
, Aytuğar, S. (2021) "
Bolu İlinin Gastronomi Turizmi Potansiyelinin Belirlenmesi
",
Sivas İnterdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi
, 4 (2) pp. 43-57
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-18413">
ŞİMŞEK, A.
, Aytuğar, S. (2021) "
Bolu İlinin Gastronomi Turizmi Potansiyelinin Belirlenmesi
",
Sivas İnterdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi
, 4 (2) pp. 43-57
Link
ŞİMŞEK, A.
, Aytuğar, S. (2021) "
Bolu İlinin Gastronomi Turizmi Potansiyelinin Belirlenmesi
",
Sivas İnterdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi
, 4 (2) pp. 43-57
Link
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Sivas İnterdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi
Yenilebilir Mantar Tüketimi ve Yemekleri Üzerine Bir İnceleme: Kastamonu Örneği
Link
ŞİMŞEK, A.
, ÖNEK, Ü.M. (2021) "
Yenilebilir Mantar Tüketimi ve Yemekleri Üzerine Bir İnceleme: Kastamonu Örneği
",
OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi
, 1 (1) pp. 21-30
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-18414">
ŞİMŞEK, A.
, ÖNEK, Ü.M. (2021) "
Yenilebilir Mantar Tüketimi ve Yemekleri Üzerine Bir İnceleme: Kastamonu Örneği
",
OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi
, 1 (1) pp. 21-30
Link
ŞİMŞEK, A.
, ÖNEK, Ü.M. (2021) "
Yenilebilir Mantar Tüketimi ve Yemekleri Üzerine Bir İnceleme: Kastamonu Örneği
",
OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi
, 1 (1) pp. 21-30
Link
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi
Coğrafi İşaretli Gastronomik Bir Ürün: Elâzığ Orciği
Link
DOI
ŞİMŞEK, A.
, Güleç, E. (2020) "
Coğrafi İşaretli Gastronomik Bir Ürün: Elâzığ Orciği
",
Aydın Gastronomi Dergisi
, 4 (2) pp. 73-81
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-18416">
ŞİMŞEK, A.
, Güleç, E. (2020) "
Coğrafi İşaretli Gastronomik Bir Ürün: Elâzığ Orciği
",
Aydın Gastronomi Dergisi
, 4 (2) pp. 73-81
Link
DOI
ŞİMŞEK, A.
, Güleç, E. (2020) "
Coğrafi İşaretli Gastronomik Bir Ürün: Elâzığ Orciği
",
Aydın Gastronomi Dergisi
, 4 (2) pp. 73-81
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Aydın Gastronomi Dergisi
Yenilebilir otlar ve mutfaklarda kullanım şekilleri: Kastamonu örneği
Link
ŞİMŞEK, A.
, Durmuş, E.N.İ., Çakmak, S.D. (2020) "
Yenilebilir otlar ve mutfaklarda kullanım şekilleri: Kastamonu örneği
",
Tourism and Recreation
, 2 (1) pp. 8-12
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-18421">
ŞİMŞEK, A.
, Durmuş, E.N.İ., Çakmak, S.D. (2020) "
Yenilebilir otlar ve mutfaklarda kullanım şekilleri: Kastamonu örneği
",
Tourism and Recreation
, 2 (1) pp. 8-12
Link
ŞİMŞEK, A.
, Durmuş, E.N.İ., Çakmak, S.D. (2020) "
Yenilebilir otlar ve mutfaklarda kullanım şekilleri: Kastamonu örneği
",
Tourism and Recreation
, 2 (1) pp. 8-12
Link
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Tourism and Recreation
Gastronomik Ürün Çeşitlendirme Kapsamında Veganlar ve Çölyak Hastaları İçin Ürün Geliştirme: Kazandibi
Link
ŞİMŞEK, A.
, Güleç, E., Usta, S. (2020) "
Gastronomik Ürün Çeşitlendirme Kapsamında Veganlar ve Çölyak Hastaları İçin Ürün Geliştirme: Kazandibi
",
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
, 5 (1) pp. 51-59
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-18422">
ŞİMŞEK, A.
, Güleç, E., Usta, S. (2020) "
Gastronomik Ürün Çeşitlendirme Kapsamında Veganlar ve Çölyak Hastaları İçin Ürün Geliştirme: Kazandibi
",
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
, 5 (1) pp. 51-59
Link
ŞİMŞEK, A.
, Güleç, E., Usta, S. (2020) "
Gastronomik Ürün Çeşitlendirme Kapsamında Veganlar ve Çölyak Hastaları İçin Ürün Geliştirme: Kazandibi
",
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
, 5 (1) pp. 51-59
Link
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Ziyaretçilerin Gastronomik Faaliyetlere Katılım Niyetlerinin Belirlenmesi: Erzurum Örneği
Link
DOI
ŞİMŞEK, A.
(2020) "
Ziyaretçilerin Gastronomik Faaliyetlere Katılım Niyetlerinin Belirlenmesi: Erzurum Örneği
",
Celal Bayar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
, 18 (3) pp. 28-43
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-18423">
ŞİMŞEK, A.
(2020) "
Ziyaretçilerin Gastronomik Faaliyetlere Katılım Niyetlerinin Belirlenmesi: Erzurum Örneği
",
Celal Bayar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
, 18 (3) pp. 28-43
[TR Dizin]
Link
DOI
ŞİMŞEK, A.
(2020) "
Ziyaretçilerin Gastronomik Faaliyetlere Katılım Niyetlerinin Belirlenmesi: Erzurum Örneği
",
Celal Bayar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
, 18 (3) pp. 28-43
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Celal Bayar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Coğrafi İşaretli Yöresel Ürünlerin İncelenmesi: Sivas Mutfağı Örneği
Link
ŞİMŞEK, A.
(2020) "
Coğrafi İşaretli Yöresel Ürünlerin İncelenmesi: Sivas Mutfağı Örneği
",
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
, 3 (3) pp. 317-327
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-18424">
ŞİMŞEK, A.
(2020) "
Coğrafi İşaretli Yöresel Ürünlerin İncelenmesi: Sivas Mutfağı Örneği
",
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
, 3 (3) pp. 317-327
Link
ŞİMŞEK, A.
(2020) "
Coğrafi İşaretli Yöresel Ürünlerin İncelenmesi: Sivas Mutfağı Örneği
",
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
, 3 (3) pp. 317-327
Link
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Amasya’ya Gelen Yerli Turistlerin Amasya Mutfağına Yönelik Algılarının Belirlenmesi
Link
ŞİMŞEK, A.
, Demircan, G. (2020) "
Amasya’ya Gelen Yerli Turistlerin Amasya Mutfağına Yönelik Algılarının Belirlenmesi
",
Amasya Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
, (8) pp. 185-205
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-18425">
ŞİMŞEK, A.
, Demircan, G. (2020) "
Amasya’ya Gelen Yerli Turistlerin Amasya Mutfağına Yönelik Algılarının Belirlenmesi
",
Amasya Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
, (8) pp. 185-205
Link
ŞİMŞEK, A.
, Demircan, G. (2020) "
Amasya’ya Gelen Yerli Turistlerin Amasya Mutfağına Yönelik Algılarının Belirlenmesi
",
Amasya Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
, (8) pp. 185-205
Link
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Amasya Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
YÖK Atlas Verilerine Göre Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümlerinin Değerlendirilmesi: Ege Bölgesi Örneği
Link
ŞİMŞEK, A.
, Solmaz, R., Güleç, E. (2020) "
YÖK Atlas Verilerine Göre Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümlerinin Değerlendirilmesi: Ege Bölgesi Örneği
",
Uluslararası Global Turizm Araştırmaları Dergisi
, 4 (2) pp. 127-137
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-18426">
ŞİMŞEK, A.
, Solmaz, R., Güleç, E. (2020) "
YÖK Atlas Verilerine Göre Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümlerinin Değerlendirilmesi: Ege Bölgesi Örneği
",
Uluslararası Global Turizm Araştırmaları Dergisi
, 4 (2) pp. 127-137
Link
ŞİMŞEK, A.
, Solmaz, R., Güleç, E. (2020) "
YÖK Atlas Verilerine Göre Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümlerinin Değerlendirilmesi: Ege Bölgesi Örneği
",
Uluslararası Global Turizm Araştırmaları Dergisi
, 4 (2) pp. 127-137
Link
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Uluslararası Global Turizm Araştırmaları Dergisi
Sinop Yöresel Yemeklerinin Bilinirliğinin Test Edilmesi: Sinop Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Öğrencileri Örneği
ŞİMŞEK, A.
, Korkmaz, Ö. (2021) "
Sinop Yöresel Yemeklerinin Bilinirliğinin Test Edilmesi: Sinop Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Öğrencileri Örneği
",
SİNOP KÜLTÜR VE TURİZM SEMPOZYUMU
, (pp. 379-388), (
Ekim 2021
)
ŞİMŞEK, A.
, Korkmaz, Ö. (2021) "
Sinop Yöresel Yemeklerinin Bilinirliğinin Test Edilmesi: Sinop Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Öğrencileri Örneği
",
SİNOP KÜLTÜR VE TURİZM SEMPOZYUMU
, (pp. 379-388), (
Ekim 2021
)
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
SİNOP KÜLTÜR VE TURİZM SEMPOZYUMU
Tüketicilerin Coğrafi İşaretli Ürünlere Yönelik Algısı ve Daha Fazla Ödeme İsteği: Sivas Örneği
ŞİMŞEK, A.
(2021) "
Tüketicilerin Coğrafi İşaretli Ürünlere Yönelik Algısı ve Daha Fazla Ödeme İsteği: Sivas Örneği
",
5. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi
, (pp. 83), Van, Türkiye, (
Eylül 2021
)
ŞİMŞEK, A.
(2021) "
Tüketicilerin Coğrafi İşaretli Ürünlere Yönelik Algısı ve Daha Fazla Ödeme İsteği: Sivas Örneği
",
5. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi
, (pp. 83), Van, Türkiye, (
Eylül 2021
)
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
5. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi
Coğrafi İşaretli Yöresel Ürünlerin Üretim Sürecinin İncelenmesi: Ağın Leblebisi
ŞİMŞEK, A.
, Özer, Z. (2021) "
Coğrafi İşaretli Yöresel Ürünlerin Üretim Sürecinin İncelenmesi: Ağın Leblebisi
",
5. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi
, (pp. 84-85), Van, Türkiye, (
Eylül 2021
)
ŞİMŞEK, A.
, Özer, Z. (2021) "
Coğrafi İşaretli Yöresel Ürünlerin Üretim Sürecinin İncelenmesi: Ağın Leblebisi
",
5. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi
, (pp. 84-85), Van, Türkiye, (
Eylül 2021
)
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
5. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi
Yöresel Yemeklerin Cittaslow Şehirlerindeki Restoranlarda Kullanım Düzeyleri: Perşembe Örneği
ŞİMŞEK, A.
, Çetinkaya, N., Aydın, S. (2018) "
Yöresel Yemeklerin Cittaslow Şehirlerindeki Restoranlarda Kullanım Düzeyleri: Perşembe Örneği
",
II. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi
, (
Aralık 2018
)
ŞİMŞEK, A.
, Çetinkaya, N., Aydın, S. (2018) "
Yöresel Yemeklerin Cittaslow Şehirlerindeki Restoranlarda Kullanım Düzeyleri: Perşembe Örneği
",
II. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi
, (
Aralık 2018
)
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
II. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi
Yeni Bir Kavram Önerisi: Gastro-Emperyalizm
Güleç, E.,
ŞİMŞEK, A.
(2019) "
Yeni Bir Kavram Önerisi: Gastro-Emperyalizm
",
Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi
, (pp. 485-490), (
Aralık 2019
)
Güleç, E.,
ŞİMŞEK, A.
(2019) "
Yeni Bir Kavram Önerisi: Gastro-Emperyalizm
",
Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi
, (pp. 485-490), (
Aralık 2019
)
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi
Yerel Halkın Sağlıklı Gıda Konusundaki Bilgilerinin Ölçülmesi: Elazığ Örneği
Güleç, E.,
ŞİMŞEK, A.
(2019) "
Yerel Halkın Sağlıklı Gıda Konusundaki Bilgilerinin Ölçülmesi: Elazığ Örneği
",
Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi
, (pp. 456-461), (
Aralık 2019
)
" data-bs-content-id="YazarBilgi-18451">
Güleç, E.,
ŞİMŞEK, A.
(2019) "
Yerel Halkın Sağlıklı Gıda Konusundaki Bilgilerinin Ölçülmesi: Elazığ Örneği
",
Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi
, (pp. 456-461), (
Aralık 2019
)
Güleç, E.,
ŞİMŞEK, A.
(2019) "
Yerel Halkın Sağlıklı Gıda Konusundaki Bilgilerinin Ölçülmesi: Elazığ Örneği
",
Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi
, (pp. 456-461), (
Aralık 2019
)
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi
Osmanlı Basınında Reklamlar ve Kadının Sunumu
Link
ÖZER, K.
, Aslan, İ. (2023) "
Osmanlı Basınında Reklamlar ve Kadının Sunumu
",
Akademik İletişim Araştırmaları
, (1) pp. 47-61
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-18472">
ÖZER, K.
, Aslan, İ. (2023) "
Osmanlı Basınında Reklamlar ve Kadının Sunumu
",
Akademik İletişim Araştırmaları
, (1) pp. 47-61
Link
ÖZER, K.
, Aslan, İ. (2023) "
Osmanlı Basınında Reklamlar ve Kadının Sunumu
",
Akademik İletişim Araştırmaları
, (1) pp. 47-61
Link
Kurum Bilgileri
Devrekani Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Meslek Yüksekokulu
Büro Hizmetleri ve Sekreterlik
Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Akademik İletişim Araştırmaları
Changing Marketing Concept And Word Of Mouth Marketing Womm İn The Social Media
ÖZER, K.
(2015) "
Changing Marketing Concept And Word Of Mouth Marketing Womm İn The Social Media
",
International Conference of Education, Culture and Identity”
, (
Ekim 2015
)
ÖZER, K.
(2015) "
Changing Marketing Concept And Word Of Mouth Marketing Womm İn The Social Media
",
International Conference of Education, Culture and Identity”
, (
Ekim 2015
)
Kurum Bilgileri
Devrekani Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Meslek Yüksekokulu
Büro Hizmetleri ve Sekreterlik
Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı
Özgeçmiş Sayfası
2015
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Conference of Education, Culture and Identity”
Kamu Ve Özel Sektör Yöneticilerinin Örgütsel Bağlılık Algılarının Farklılıklarına Yönelik Bir Karşılaştırma
SEVİNÇ, B.
(2022) "
Kamu Ve Özel Sektör Yöneticilerinin Örgütsel Bağlılık Algılarının Farklılıklarına Yönelik Bir Karşılaştırma
",
4.TÜRK DÜNYASI EĞİTİM BİLİMLERİ VE SOSYAL BİLİMLER KONGRESİ
, (pp. 235-248), Antalya, Türkiye, (
Aralık 2022
)
SEVİNÇ, B.
(2022) "
Kamu Ve Özel Sektör Yöneticilerinin Örgütsel Bağlılık Algılarının Farklılıklarına Yönelik Bir Karşılaştırma
",
4.TÜRK DÜNYASI EĞİTİM BİLİMLERİ VE SOSYAL BİLİMLER KONGRESİ
, (pp. 235-248), Antalya, Türkiye, (
Aralık 2022
)
Kurum Bilgileri
Abana Sabahat-Mesut Yılmaz Meslek Yüksekokulu
Yönetim ve Organizasyon
Yerel Yönetimler Programı
Özgeçmiş Sayfası
2022
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
4.TÜRK DÜNYASI EĞİTİM BİLİMLERİ VE SOSYAL BİLİMLER KONGRESİ
«
581
582
583
584
585
586
587
588
589
590
»