Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör. Dr.
Öğr. Gör.
Arş. Gör. Dr.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 25867 kayıt
Determining the Correlation between External Structure and Center of Pressures (COP) Analysis Data of Aksaray Malakli Dogs: A Pilot Study
0 0
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Zootekni ve Hayvan Besleme
Veterinerlik Zootekni
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
VETERINARIA
Use of metabolomics tools in the evaluation of the fattening performance of lambs
2 2
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Zootekni ve Hayvan Besleme
Veterinerlik Zootekni
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
MEDYCYNA WETERYNARYJNA-VETERINARY MEDICINE-SCIENCE AND PRACTICE
Digits angle and digits length ratio in Japanese quail (Coturnix coturnix Japonica)
0 0
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Zootekni ve Hayvan Besleme
Veterinerlik Zootekni
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
INDIAN JOURNAL OF ANIMAL RESEARCH
Determination of the presence and antimicrobial resistance of Arcobacter species in broiler carcasses at different stages of slaughter line
1 1
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2024
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Food Science & Nutrition
Impact of Elaeagnus angustifolia flour added to bio-yogurt on probiotic survival and monitoring of in vitro acid tolerance in synthetic gastric fluid
0 0
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Brazilian Journal of Food Technology
Investigation of Some Physio-Chemical and Microbiological Quality of Fresh Meat Sold Online
0 0
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Eurasian Journal of Veterinary Sciences
Delirium Awareness of Intensive Care Nurses Before and After Education: Theoretical and Practical Evaluation.
0 0
Kurum Bilgileri
Tıp Fakültesi
Cerrahi Tıp Bilimleri
Anesteziyoloji ve Reanimasyon
Özgeçmiş Sayfası
2023
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
24. ULUSLAR ARASI YOĞUN BAKIM SEMPOZYUMU
Ventrikülo-Peritoneal Şantı Olan Gebe Hastanın Anestezi Yönetimi
0 0
Kurum Bilgileri
Tıp Fakültesi
Cerrahi Tıp Bilimleri
Anesteziyoloji ve Reanimasyon
Özgeçmiş Sayfası
2022
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
10. Uluslararası Hipokrat Tıp ve Sağlık Bilimleri Kongresi
İnferior vena cava kollabilite indeksine göre albumin ve prealbumin
0 0
Kurum Bilgileri
Tıp Fakültesi
Cerrahi Tıp Bilimleri
Anesteziyoloji ve Reanimasyon
Özgeçmiş Sayfası
2022
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği 56. Ulusal Kongresi-TARK 2022
Uzamış prone pozisyonu kafa içi basıncını etkiler mi?
0 0
Kurum Bilgileri
Tıp Fakültesi
Cerrahi Tıp Bilimleri
Anesteziyoloji ve Reanimasyon
Özgeçmiş Sayfası
2022
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği 56. Ulusal Kongresi-TARK 2022
Aşçılık Eğitiminde Güncel Gelişmeler: Ustalık Telafi Programı
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Chef&B Kimdir? Gastronomide Yeni Trend Yiyecek İçecek ve Mutfak Koordinatörlüğü
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Turizm Akademik Dergisi
Aşçılık ve Servis Atölyesi
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2023
Ders Kitabı
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
Gastronomi Turizmi
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2023
Ders Kitabı
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
Osmanlı Saray Mutfağı
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2023
Ders Kitabı
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
TÜRK MUTFAĞI HAFTASI ETKİNLİKLERİ: KASTAMONU LİSELİ ŞEFLER YARIŞIYOR ÖRNEĞİ
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2023
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
VII. International Gastronomy Tourism Studies Congress
The Role of Chefs in the Preparation of Local Dishes: The Concept of Destination Chef
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
1.INTERNATIONAL TOURISM AND CULINARY CONFERENCE 1.INTERNATIONAL TOURISM AND CULINARY CONFERENCE OCTOBER 27–28, 2022 OCTOBER 27–28, 2022 AMASYA-TÜRKİYE
Otellerde Yıldız Sisteminin İşlevselliğinin Müşteri Görüşleri Işığında Değerlendirilmesi
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
10.LİSANSÜSTÜ TURİZM ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA KONGRESİ
SPORCU KAMPLARINDA SPORCU BESLENMESİ VE MENÜ PLANLAMA
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
22. ULUSAL TURİZM KONGRESİ
The Hittite Analogy of Anatolian Culinary Culture: A Gastroarchaeological Research
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2024
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Conservation and Management of Archaeological Sites
«
851
852
853
854
855
856
857
858
859
860
»