Muslu, M. (2025) "Kımız: Beslenme ve Sağlık", Kitap: Gıda, Beslenme ve Gastronomi Yaklaşımıyla Geleneksel Fermente Gıdalar, Ankara/Türkiye : NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK, Bölüm Sayfaları: 247 / 262, ISBN: 978-625-386-254-1 Kitap BölümüMuslu, M. (2025) "Kımız: Beslenme ve Sağlık", Kitap: Gıda, Beslenme ve Gastronomi Yaklaşımıyla Geleneksel Fermente Gıdalar, Ankara/Türkiye : NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK, Bölüm Sayfaları: 247 / 262, ISBN: 978-625-386-254-1 Kitap Bölümü
Doğan, V. (2024) "Balık Besleme ve Beslenme Hastalıkları", Kitap: Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları, Ankara/Türkiye : Akademisyen Kitabevi, Bölüm Sayfaları: 565 / 596, ISBN: 978-625-375-200-2 Kitap BölümüDoğan, V. (2024) "Balık Besleme ve Beslenme Hastalıkları", Kitap: Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları, Ankara/Türkiye : Akademisyen Kitabevi, Bölüm Sayfaları: 565 / 596, ISBN: 978-625-375-200-2 Kitap Bölümü